Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 9:19 pm Naslov: |
|
|
SrbinZaSrbina :: | shane91 на шта циљаш ?отворено ми реци ? |
Ciljam na to da si mnogo agresivan i ekstreman u svojim stavovima. Cenim ti to sto imas svoje misljenje ali spusti loptu malo. Nisi sad ti izmislio toplu vodu niti si oslobodio Trstenik 44`. Ne mogu da te ne zamisljam kao nekog napaljenog klinca (jer sam i sam bio takav ) sto prouzrokuje to da te ne mogu gledati kao dostojnog sagovornika, dok ne smiris malo nacionalisticke stavove i ne pozivas toliko na ubistva i lincovanja. A najiskrenije bih voleo da sednemo jedno vece u neku mehanu, i da pricamo i o politici i o istoriji i o cemu god te zanima. Verujem da bi imali mnogo vise zajednickih stavova nego sto mozes da zamislis.  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 9:29 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | skiner_x :: | ali ja pricam o "normalnim" Gej ljudima |
Haha... Zar je, u tom slucaju, nemoguce da postoje i normalni pedofili ? |
Pa dobro, nisam bez razlozno stavio navodnike  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

Pridruio: 23 Mar 2010 Poruke: 59 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 9:31 pm Naslov: |
|
|
МИСЛИМ ДА БИ ТРЕБАЛО ПРОТЕРАТИ ПЕДЕРЕ ЛЕЗБЕЈКЕ КОМУНИСТЕ:.... итд из земље
ТАДА БИ НАМ БИЛО 60 % БОЉЕ !  _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 10:14 pm Naslov: |
|
|
A da ostavimo 20% lezbejki ipak?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 10:29 pm Naslov: |
|
|
0% SRBIJA SRBIMA ! _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 11:05 pm Naslov: |
|
|
SrbinZaSrbina :: | МИСЛИМ ДА БИ ТРЕБАЛО ПРОТЕРАТИ ПЕДЕРЕ ЛЕЗБЕЈКЕ КОМУНИСТЕ:.... итд из земље
ТАДА БИ НАМ БИЛО 60 % БОЉЕ !  |
Aha, tada bi se pokrenula celokupna Srpska privreda, inace LGBT populacija je lenja pa je zbog toga stala proiyvodnja... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 11:19 pm Naslov: |
|
|
ми као народ нестајемо !! размисли о томе!!! _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 11:22 pm Naslov: |
|
|
Da li medju lezbejkama mozda ima stovateljki lika i dela Dimitrija Ljotica?Ne razmislja se o tim finesama!?''Srpski busen za srpski jezik!?'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 11:34 pm Naslov: |
|
|
pederi i lezbejke su bolest _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Čet Mar 25, 2010 11:43 pm Naslov: |
|
|
SrbinZaSrbina :: | ми као народ нестајемо !! размисли о томе!!! |
Razmisljam o tome svakog dana, pisao sam o tome, ako si citao ono sto sam ranije pisao, to se ne moze spreciti proterivanjem Roma i LGBT populacije vec razmnozavanjem, pomenuo sam i da je to razlog zasto smo izgubili Kosmet... Ako mi kao narod nestajemo, sto je cinjenica, zato se ne posvetis pravljenju dece umesto ubijanju i proterivanju??? _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Mar 26, 2010 12:49 am Naslov: |
|
|
a da mi ipak proteramo.
pedere u bugarsku
lezbejke u madjarsku
rome u crnu goru
trandze u sloveniju
ostale sitnije perverznjake u rumuniju...
i tako
da nam ostane cista hetero srbija.
predlazem da idemo na tripl test krv, sperma i perianalni bris, pa da pokupimo i ove latentne pedere ( kao uzima perianalni bris a kamera ga snima gore u facu da se vidi dal' uziva dok to radi...). tek onda cu moci mirno da spavam a da ne lezim na ledjima. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Mar 26, 2010 12:56 am Naslov: |
|
|
Поштен свет сада спава.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Mar 26, 2010 1:07 am Naslov: |
|
|
Ako je ovo pokusaj diplomatskog incidenta, osudjen ja na ignorisanje!
Romi ostaju u Srbiji , jer se u crnogorski pravopis uvode dva nova slova , sto bi ih verovatno dovelo u zabunu! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Mar 26, 2010 7:34 am Naslov: |
|
|
Sto se ovde brzo piiise
Shana- Nemojmo minirati pokusaj da se trstenicki "Obrazovci" ukljuce u restauraciju grada Grabovca tj. da se na delu pokazu. Cek` da vidim u svesci ovde....Shana 0 radnih sati! R,r,r,radikalna stranka nije, radovci nisu..aha evo ga! Rumenige takodje 0 radnih sati Rad oslobadja?
Skiner- Posle Pacijevog izlaganja a evo sada i tvog ne mogu biti sasvim siguran da "Kvirija" nema Mesni odbor u Bresnom Polju Sve je pocelo kada se BP odvojilo od Stopanje. Kad Gerilca nema, misevi kolo vode heheheh.
Srbin za Srbina- Kad god dos`o, dobrodos`o. Mi smo gore od 8h(evropsko radno vreme ) Sta se nudi? Malo fizicke aktivnosti u prirodi u zamenu za beslatno lecenje od seseljitisa i svega toga sto si zakacio do sad. Imamo divne doktore na tvrdjavi Miljkovica, Grozdu(koja ce takodje doci u subotu) i mladu doktorku Pavicevic koja je diplomirala pre 3-4 dana  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Mar 26, 2010 9:13 am Naslov: |
|
|
Шљакао је Румениге 3 године као чувар градилишта и сусретао се са најгором багром. Немој мени 0 радних сати. Још мало па завршавам оно што сам започео, па ће бити још радних сати. Рад се на крају исплати.
А вама да помажем немам намеру. Много сте толерантни и прилагодиви за мој укус. То сам ти рекао и кад смо се видели. Мене јефтина политика и локална политичка пијаца не занима. Нећу да будем део те машинерије где се приклониш уз гузицу оног ко да више. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|