Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Jun 05, 2008 1:59 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Posekao sam bandu kao Staljin i sad ne smem da svratim na sladoled da mi ne stave cijanid  | e baŔ æe tebi da stave cijanid pa da odgovaraju kao za èoveka  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 2:26 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | [size=9]Ja sam 3 radnice licno poslao kuci iz "Galerije"[/size] Jbg....kad sam profi  |
Tebi ovaj forum baÅ” ne ide od ruke? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Uto Jul 22, 2008 9:54 am Naslov: |
|
|
Sta je ponestalo vam ideja? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Jul 24, 2008 8:51 am Naslov: |
|
|
Trstenicki brend-klinke kao nigde u Srbiji... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 3:14 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: | Manastirsko vino je jedina dobra ideja za sada (ove zaje8ancije ignorisem).
Treba samo dobro upakovati.
Zatim, najbolji deo berbe se cuva u odabranim (i estetski obradjenim) kazanima, u podjednako stilski uredjenom podrumu, da izgleda lepo i za slikanje i za turiste. Vino iz tih burica se cuva vise godina i onda prodaje po maksimalnoj ceni, u specijalnim bocama. Znaci, ovo nije za probisvete kao sto sam ja vec za ljude koji traze najbolje.
Cela stvar treba da se vrti oko istorije i znacaj ovog manastira u istoriskom kontekstu, pa samim tim je nemoguce praviti jeftine kopije vina, jer nije ljubostinjsko.
Nas narod pravi gresku oko manastira... mi smo pod komunizmom zapostavili crkvu, pa smo sad probudjeni, ponovo se okrenuli njoj.. samo, za stranca to uopste nije bitno. Svaka zemlja na svetu ima slicne ako ne i drevnije starine. Crkve i manastiri su za nas da znamo da cenimo svoje korene. Strancu nasi manastiri ne znace bas nista... istina je takva.
Manastirsko vino ipak ima svoj kvalitet, u Bosni sam sreo coveka koji je na sav glas hvalisao cistotu i kvalitet (probao pre par godina i to za njega ostaje broj 1). E, to je vec nesto. Znaci, cisto, kvalitetno vino, koje ima istorisku zaledjinu (i prica koju je cini jos romanticnijom)...
Opet sam se raspricao...
Ukratko - vino! |
...a, kad smo veæ kod vina, preporuèujem da proèitate Filozofiju vina Bele HamvaŔa...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 3:21 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Prethodni vlasnik mi je familija pa sam radio godinu dana kao Inspektor interne kontrole. Posekao sam bandu kao Staljin i sad ne smem da svratim na sladoled da mi ne stave cijanid  |
Ma...cijanid za cijanid...nemoj da ti stave ricinus...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 3:53 pm Naslov: |
|
|
Trstenièki brend su snajper babe. Penzionerke koje stoje uz prozor i snimaju Ŕta se deŔava po ceo dan. Danas me jedna iznervirala pa moram da spomenem. _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 4:03 pm Naslov: |
|
|
Steta sto ne mozemo da ih izvozimo... jbg, ali stoji to da ih ima pun grad. Kod nas u BP se taj fenomen zove "skrivena kamera". _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sub Dec 27, 2008 8:55 am Naslov: |
|
|
Ali su sa druge stane i korisne naprimer kada ti treba neka informacija, obavestenje ne lutas mnogo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sub Dec 27, 2008 3:54 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Ali su sa druge stane i korisne naprimer kada ti treba neka informacija, obavestenje ne lutas mnogo  |
Da, ono...nije ti on kod kuæe, samo Ŕto je izaŔ'o...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Ned Dec 28, 2008 8:56 am Naslov: |
|
|
I postede te penjanja na peti sprat u zgradi bez lifta  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Dec 28, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
Bake- brend?? Babe informatori, skrivene kamere, snajperke?
Strashno Nadam se da necete predloziti da ih prodajete u delovima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 11:45 am Naslov: |
|
|
Hmmm... To jeste cinjenica da ih ima. Ali i jesu korisne, hombre. Lepo rece Marijeta. Ne znam sto bi vas nervirale. To su samo babe kojima je jako dosadno. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 2:21 pm Naslov: |
|
|
Ne_ko_me_po_sma_traaaaaa_AA_aa...