|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Pon Jan 26, 2009 9:32 pm Naslov: |
|
|
Za one koji nisu pratili temu o navijaèima:
Rumenige :: | Aj da ne ispadne da se vadim oko postave Zvezde.
Kao prvi golman poceo je Radivojevic koji je prosle sezone branio na pozajmici u Borcu iz Cacka. Inace, tip je prosao Partizanovu skolu, sto se i vidi. U toku sezone ga je zamenio Stamenkovic, koji je dosao iz Napr(burazer mu je ostao u KS, a inace su momci iz KG...ispravi me ako gresim).
Desni bek: ovo mesto su delili Marijan Markovic i Ninkov. Markovic je igrao, cini mi se, malo vise utakmica jer je Ninkov bio povredjen. Inace, MM nece ici na pripreme jer je visak (kao i jos neki igraci, ali o tome kasnije).
Levi bek: Igrali su Petkovic i Nikola Mijailovic..s tim sto se Petkovic oprobao i na poziciji stopera. U konkurenciji nije bio vase legendarno pojacanje, Poljak Bronovicki, koji ne igra vec 6 meseci..ako ne i jace. Sada ste se pojacali Gvozdenovicem koji moze da igra i ofanzivnog levog. Inace, Petkovic i Mijailovic su igraci na koje se vise ne racuna. Mijailovic ima ugovor do kraja godine, a Petkovic je na pozajmici.
Stoperi: Gaj, Tomovic, Jakovic, Petkovic (naveo sam da ga je Janevski probao i na ovoj poziciji), Nino Pekaric, a pojacao vas je i Pejcinovic iz Rada. Gaj napusta Marakanu, Jakovic ce najverovatnije na pozajmicu. Nino Pekaric je u Zvezdu dosao kasno, na pozajmicu, a mucile su ga i povrede. Inace je ok igrac..nekadasnji kapiten Vojvodine. Mislim da ce u nastavku sezone Pejcinovic i Tomovic biti tandem odbrane...da dodam da je Tomovic u toku sezone na par utakmica igrao i na poziciji zadnjeg veznog.
Sredina:Koroman, Lazetic, Milijas, Burazanovic, Vukobratovic, Trajkovic(napustio klub-otisao u Grcku), Bogdanovic, Marko Blazic.
Koroman moze da ide ukoliko dobije dobru ponudu. U igri su klubovi iz Turske i Koreje, mada se pominje i Vojvodina, ali mislim da od toga nema nista. Lazetic je imao slabu polusezonu. Mozda je tek u poslednjim utakmicama poceo da igra kako treba. Burzanovic luta...nema od tog igraca ni k... Trajkovica ste upropastili delom vi, a delom je i on sam krivac. U Zvezdu je dosao iz Zeta kao najbolji igrac lige. Mislim da bi napravio nesto da je presao u Partizan. Milijas je najbolje odigrao u Zvezdi. Sto se tice odlazaka, isto vazi kao za Koromana. Pominju se PAO, Menhengladbah, Dortmund...Vukobratovic i Bogdanovic su malo igrali. Blazic je u Zvezdu dosao kao jedan od najboljih krilnih igraca u ligi. Ocekuje ga sudbina Nenada Trajkovica.
Napadaci:Edgar (oteran iz Zvezde, bio na pozajmici), Kleo (dosao na pozajmicu iz nekog portugalskog drugoligasa), Trickovski(bacene pare..potpisao ugovor na 4 godine u vrednosti od milion jevreja), Some (nikad mi nije bilo jasno kako je taj covek dosao u CZ), Subasic (dzoker igrac, solidno odigrao), Slavko Perovic (od njega mozda i bude nesto).
Bio je tu i Boban Maksimovic, nas covek na radu u Svicarskoj. Imao dobar start na pocetku karijere, ali su ga povrede omele, tako da nije mogao da pokaze nista u Zvezdi. Dosao kao slobodan igrac, a sa njim je raskinut ugovor. Trenutno na probi u Sefildu.
Tu je i ono vase otkrice iz Cada...nikako da mu izgovorim ime. Potpisao je za Buducnost iz Titograda.
Zadovoljan? |
Odsad samo sa Karl Hajncom razgovaram o fuzbalu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 12:24 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | da je mene naranila i gomnima u intervjuu ja bi joj oprostio
Mnogo ste zamerljivi neki ljudi
Zato vam se i svidja Ognjen Koroman |
Pa, sto Ognjen, po Staljinu???  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 8:12 pm Naslov: |
|
|
nametnuo nam se:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 17, 2009 9:40 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | nametnuo nam se:)) |
Ne daj Bože da vam se na_metne Boris M...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Mar 17, 2009 10:17 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Dejan_Ig :: | nametnuo nam se:)) |
Ne daj Bože da vam se na_metne Boris M...  |
Izadji i BORI SE  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Uto Mar 17, 2009 12:39 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | zvoncica :: | Dejan_Ig :: | nametnuo nam se:)) |
Ne daj Bože da vam se na_metne Boris M...  |
Izadji i BORI SE  |
MILI vraže, èuda velikoga,
Ja li grmi, jal' se zemlja trese.
Niti grmi, nit' se zemlja trese,
Vec ga gusla momèe Borise.
Gusla Boris, guslala mu nana,
ispred njega jaran do jarana.
 _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Mar 18, 2009 7:35 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: |
ispred njega jaran do jarana.[/i]
 |
Valjda treba IZA  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Mar 18, 2009 9:05 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | zvoncica :: |
ispred njega jaran do jarana.[/i]
 |
Valjda treba IZA  |
Ma, ja to zbog guslanja...ono, znaèenja reèi u žargonu...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 11:44 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Ja sam za ali za VEEEEELIIIIIIKEEEEEEEE PARE, BRE!
E sad, šta su za mene velike pare i koja bi po meni trebala da bude cena za izdavanje deponije? To je ona suma gde banjèani krenu da se preraèunavaju da im se više isplati da prave svoju deponiju ali ubrzo shvate da nemaju kud nego da nama plaæaju .
Sad pitam ljude od struke, da li je to izvodljivo?
Mislim, ne gubimo ništa da probamo. nama u svakom sluèaju ostaje deponija a oni....ako im ne valja nek prave svoju
@zvonèica
Šta zna doktor šta su %, mislim, gde si èula da se zubi preraèunavaju u %?  |
_________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 12:13 am Naslov: |
|
|
...zaboravio si ovo...
miloche:
od sada æu pisati samo o karijesima. ako vam trebam potražite me na temi o karijesima.
Hanibaal:
To ponekad ni ne bi bilo toliko lose... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 9:08 am Naslov: |
|
|
I zemljaka Borisa bas meni dodeliste
Ja da se akam sa njim i njegovim pravima? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 7:27 pm Naslov: |
|
|
Poust meseca
miloche :: | u sklopu akcije ''forsiranje terena 2009'' u subotu 04.04. izvedena je združena akcija pešadije i avijacije:
drug kandiæ iz prve eskadrile kasnije je prokometarisao:
''èoveèe, kako drugaèije izgleda iz vazduha, sve same zgrade i crkva na tom jerininom gradu!''
u meðuvremenu na zemlji sasvim druga prièa;
granje i šiblje...
prvi put na Jerininom gradu gostovala je gospoða Nada iz Trstenièkog muzeja:
 |
_________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Èet Apr 23, 2009 12:36 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=356758#rating
....i onda ih je primio gospodin Dinkiæ, u stvari, primio bi ih on nego je bio zauzet prodajom drugog preduzeæa i ulaganjem u isto
....pozvala ih je i ministarka Kalanoviæ, al' da se vrate kuæama(veæ je Beograd prepun Trstenièana, šta æe još njih 500 tamo)
....u Trsteniku ih je u povratku doèekao Miki Aleksiæ (primeæen je i jedan brka u pozadini, valjda je to bodyguard ) da im èestita na dobrom prijemu kod predstavnika G17+ u Beogradu.
A kad æe da prodaju ovu Petoletku pa da i mi malo danemo dušom?
 |
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Maj 04, 2009 9:19 pm Naslov: |
|
|
Ovaj æe mi ostati u sjeæanju...
Kraljevcanka :: | Na ovom forumu se najvise pise o dijetama!!! Zivot se ne sastoji samo od dijeta, vec ga treba ziveti i uzivati umereno u svemu. Ko zeli dijetu da drzi, da bi sebi olaksao zivot, ok je, ali bez preteravanja. Zato uzivajte u dobrom jelu i picu  |
Meine mutti...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|