Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Feb 13, 2009 11:20 pm Naslov: |
|
|
Je l' može tema o pozoriŔtu da se pomeri na Korzo i da se zalepi? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 2:22 pm Naslov: |
|
|
1) Zasto su mi obrisane poruke gde sam branio autora radio-emisije?!
2) Zasto mi je izbrisana poruka gde sam napisao da se izvesna Zvoncica navrzla na G17+?
Hanibale tebe sam jedino video jutros od moderatora/administratora....a vidim da si i ti u ekipi za napusavanje Direktora javnih preduzeca u Trsteniku pa me bas interesuje........? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 3:10 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | 1) Zasto su mi obrisane poruke gde sam branio autora radio-emisije?!
2) Zasto mi je izbrisana poruka gde sam napisao da se izvesna Zvoncica navrzla na G17+? |
Obrisane su sve poruke. Sta je trebalo? Da ostavim tvoje, pa da izgleda kao da si lud?
zvoncica :: | Jerinene...Hanibale...uloga moda se ne sastoji samo u brisanju postova...  |
Niti se uloga forumasa sastoji u ometanju svake teme. (slovima: tacka) _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 4:18 pm Naslov: |
|
|
Šta koji ðavo nije u redu sa ovim forumom? 2 dana radi, pa 3 dana ne radi... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 4:30 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Jerinenstadt :: | 1) Zasto su mi obrisane poruke gde sam branio autora radio-emisije?!
2) Zasto mi je izbrisana poruka gde sam napisao da se izvesna Zvoncica navrzla na G17+? |
Obrisane su sve poruke. Sta je trebalo? Da ostavim tvoje, pa da izgleda kao da si lud?
zvoncica :: | Jerinene...Hanibale...uloga moda se ne sastoji samo u brisanju postova...  |
Niti se uloga forumasa sastoji u ometanju svake teme. (slovima: tacka) |
Hanibale, žao mi je Ŕto nisi ostavio sve poruke, pa da ostali èlanovi vide da li je tu bilo napadaja i obrane ...
Uostalom, a ti to bar znaŔ, ostavi da se stvari reŔe na bojnom polju, da slabiji neŔto nauèe od jaèih, i, eventualno, pobede ih jednog dana...
Naravno, u ovom sluèaju bi važilo ono...reèima do pobede...
P.S.Seti se Scipiona...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 4:51 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Niti se uloga forumasa sastoji u ometanju svake teme. (slovima: tacka) |
Niti se uloga moderatora sastoji u Offtopicovanju ali ti to ipak radis i to profesionalno... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 5:32 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Šta koji ðavo nije u redu sa ovim forumom? 2 dana radi, pa 3 dana ne radi... |
Jbg, opet hosting... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 7:00 pm Naslov: |
|
|
Kakav je tacno ugovor potpisan sa hostingom? Takve gluposti se ni u "ne-bas-tako-lepoj nasoj" ne dozvoljavaju... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 10:18 pm Naslov: |
|
|
lorde, trazi da ti vrate pare sto si uplatio...
Nemo se prosipas kad svi znamo kake su ti namere, meni govorili ljudi, ako koza laze, ne jedi pecurke po njive (jedino kad se nakrkas ludara, progovore koze)... Koza je jako pitoma zivina, i meni zao da je klevete bezveze. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 10:44 pm Naslov: |
|
|
vidim da je neko opet piJo atrazin _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Mar 03, 2009 7:28 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Jerinenstadt :: | 1) Zasto su mi obrisane poruke gde sam branio autora radio-emisije?!
Obrisane su sve poruke. Sta je trebalo? Da ostavim tvoje, pa da izgleda kao da si lud? |
Trebao si da ostavis da vide ljudi kako postoje pacijenti koji napadaju sve mlade ljude koji nesto pokusavaju da odrade i to po politickoj liniji
 _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 03, 2009 10:13 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Hanibaal :: | Jerinenstadt :: | 1) Zasto su mi obrisane poruke gde sam branio autora radio-emisije?!
Obrisane su sve poruke. Sta je trebalo? Da ostavim tvoje, pa da izgleda kao da si lud? |
Trebao si da ostavis da vide ljudi kako postoje pacijenti koji napadaju sve mlade ljude koji nesto pokusavaju da odrade i to po politickoj liniji
 |
Pa to ti priĆØam...
Šalu na stranu, promeni red reèi u reèenici da bi ona dobila smisao koji želiŔ...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|