|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Dec 11, 2008 10:57 pm Naslov: |
|
|
Ne verujem. Bilo bi cool. Treba popricati sa Locketom, u svakom slucaju. Mada, ne verujem...
Treba videti nesto alternativno. Organizirati stogod na svoju ruku. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

Pridruio: 17 Nov 2008 Poruke: 22 Lokacija: tu i tamo
|
Poslao: Pet Dec 12, 2008 11:36 am Naslov: |
|
|
Tojo :: | Mogao bi nesto da nam ispricas o bendu! Kako ste poceli? Koliko dugo svirate? Da li izvodite obrade, ako da-koje? Nesto slicno tome!  |
Pricha je prilichno duga,pa kad bi krenuo da pricam redom,osvanuo bih pored ovog ekrana,a imam ispit za par dana(jos tri na stomatologiji),a i ovako sam nesto neplanirano oduzio...
Sustina price je da je ekipa opaka i maximalno profi...Ja imam jos malo 30 jednu,basista 30 sedam,bubnjar(Zlaja skarps) 33,pevac i pevacica po 28,klavijaturistkinja nam vadi prosek,nepunih 18...Svirkom se bavimo mnogo dugo i za nama je velika kilometraza...Svi su imali,neki imaju jos uvek autorske priche,ali nesto nam se zasvirala cover(neautorska-obrada) varijanta,prvo iz zezanja,a onda su se zaredjale svirke,pa nam se izgleda usladilo da stalno sviramo i pronalazimo nova interesantna mesta...
Sta se svira???? Pa sve gde smo spoznali da ima iole kvaliteta,a da ljudi to mogu,hoce i vole da slusaju...U sustini svaka svirka je nova prica,dobra atmosfera i sto vise zezanja...Bio bih neskroman,a da ne spomenem virtuoznost i poznavanje instrumenata u dusu,ali ne shvati me pogresno,to nije nikakvo izdr..... ,kilometarske solo deonice i svirka tipa"vidi me sta ja to znam".Fora je da se mi dobro zezamo i svi koji dodju da nas slusaju.Svira se sve,od hard roka do fanka i regea..znaci sareno i siroko.opste poznati strani i domaci hitovi.Od bendova W.snake,D.purple,B.Idol,L.Kraviz,Sting,G.Moor,Clapton,T.Tarner,U2,Toto...EKV,Leb i sol,Brejkersi,YU grupa...ma svasta nesto! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pet Dec 12, 2008 1:36 pm Naslov: |
|
|
Odlicno! Sredite onda stvar, ukoliko ste u mogucnosti, te da sviramo!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Sub Dec 13, 2008 3:16 pm Naslov: |
|
|
Carica je chudo!!!! Jel imas mozda neki licni kontakt,angazovao bih je za jednu mnogo jaku tezgu u Donjoj Prchilovici... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 8:55 am Naslov: |
|
|
Ax licni kontakt je cudo, no je ovo puritanski forum... pa da vidimo od cega se zivi. Ovo za Donju Prcilovicu se zezas, to je nedje kod Zajecara a Carica ne zna mnogo vlashkih pesama. Inace ja sam apsolvent sa 4sest, sviruckam ... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 12:29 pm Naslov: |
|
|
Ma nisam se zezao za Prcilovicu,nega sam se z...bao,mislio sam na Gornju,a ne na Donju...ali samo ako navezba nesto od Tine Turner sa trilerom Mice Trofrtaljke... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 5:31 pm Naslov: |
|
|
Zajecar , zemljace, Zajecar Zlatni prsti tamo odes pa sviras . Trstenik slozices se nije u Britaniji , al nije ni Zagreb da se samo slusaju Ceca i Seka. Dodjes , malo lokala ima , dogovoris se sa vlasnicima tj event menagerima(sic) otkinete od muziciranja i TS Vam kaze -BRAVO |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Sre Dec 17, 2008 11:33 am Naslov: |
|
|
Ne vidim u chemu je onda problem,ochigledno smo na istoj strani ulice... Vec sam se nesto dogovarao sa vlasnikom jednog lokala u vezi svirke,nekad se mesto zvalo"Dzungla" kad sam bio tamo kao klinac pre 15-tak godina,ali se mnogo malo chega secam od tog mesta,sto zbog alkohola,sto zbog vremena koje je proslo....Tip je navodno zainteresovan da nas vidi i cuje u lokalu,ali slobodan vikend ima tek posle Nove godine,pa se mozda cujemo i vidimo tamo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 12:37 pm Naslov: |
|
|
Pa drugari,da li ima neko volju da napise nesto u vezi mesta koje se nekad zvalo Dzungla(sad nemam pojma kako se viche),da li ima smisla da se tamo napravi neka svirka,ili bi to bio promasaj??? U kom je fazonu mesto?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 7:45 pm Naslov: |
|
|
Pa mesto je u fazonu "Tropika", sad se tako zove... Ima disciplinovanu vikend klijantelu, ali nisam cuo da se do sad pravila tamo neka rock zurka... Biva, sa vremena na vreme,one man band... E sad, mislim da to drzi Ljuba, i sta znam, trebalo bi da se stupi u kontakt snjim, i da se dogovorite... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 11:38 am Naslov: |
|
|
Ja mislim da je ovo najbliza varijanta za Trstenicane koji bi imali zelju da cuju sta i kako to radi grupa "IZ SVE SNAGE"...
Vrnjacka Banja,PODROOM,subota 17.januar. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
on-hook TS dopisnik

Pridruio: 11 Jan 2009 Poruke: 15
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 7:26 pm Naslov: |
|
|
Locke nece dati da tamo bude svirka, bez nekog veceg povoda, npr. da iznajmis ameriku, dobro platis pa eto, inace sam svirao tamo i zvuk je dosta los, zbog relativno niskog plafona, a sto se tice doma kulture, ne razumem svrhu iznajmljivanja, jer i tamo sam svirao, i nista se ne placa, vec samo treba postojati dogovor oko ulaznica, ne razumem zasto bi ga iznajmljivali:) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
muzikoholik TS dopisnik

|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 12:46 am Naslov: |
|
|
on-hook :: | Locke nece dati da tamo bude svirka, bez nekog veceg povoda, npr. da iznajmis ameriku, dobro platis pa eto, inace sam svirao tamo i zvuk je dosta los, zbog relativno niskog plafona, a sto se tice doma kulture, ne razumem svrhu iznajmljivanja, jer i tamo sam svirao, i nista se ne placa, vec samo treba postojati dogovor oko ulaznica, ne razumem zasto bi ga iznajmljivali:) |
Prijatelju,hvala na informacijama,ali kakva iznajmljivanja kakve _ _,ja sviram samo tamo gde imam neki interes...ili emotivni,ili,da se dobro prozezam,ili da zaradim kintu(sto je najcesce slucaj)...mada mi nije nikakav problem da sviram i za dz.,ali samo kad to ima neke vise ciljeve..A cimanje opreme,iznajmljivanje sale,naplata ulaznica i slicne je....banijade,za sprdnju,za zaj..ebanciju,za trange frange,mnogo je to muke ni oko cega.
Ja sam mislio da u Trsteniku,kao i u svim mestima od Jagodine do Kraljeva,a koja pri tom imaju vise od 5000 stanovnika,gde smo i svirali sem mozda Blaca,postoji neki klub koji neguje zivu svirku i takav nacin zezanja...
Ocigledno nema,pa Boze moj,sta da se radi...ni Banja nije daleko onome ko je za takav vid provoda,ili ko to smatra za moguci provod... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|