Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Valter Dosljak

Pridruio: 06 Dec 2009 Poruke: 3 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sre Dec 09, 2009 10:32 am Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Znam cirka 30 ljudi iz naseg kraja koji ce vec koliko sledece nedelje otici da kradu po evropi.И то 30 у децембру, после Нове године иде следећи контигент |  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Dec 10, 2009 8:45 am Naslov: |
|
|
Valter :: | lord.trax :: | Znam cirka 30 ljudi iz naseg kraja koji ce vec koliko sledece nedelje otici da kradu po evropi.И то 30 у децембру, после Нове године иде следећи контигент |  |
Pa kazem joj ja.....  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 3:49 am Naslov: |
|
|
Ja sam i do sad mog'o sa pozivnim pismom da navatam vizu za sve zemlje evrope, tako da ova vizna liberalizacija donosi samo skracenje vremena, dok je ostalo isto. I dalje moze neki Madjar-peder da me vrati sa grane zato sto nemam rezervaciju u hotelu ili 500e u keshu.  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 1:16 pm Naslov: |
|
|
Ne mogu reci , ne znam zasto? Znam zasto, pa mi i ne mozemo pobeci od provincijskog tumacenja dogadjaja i desavanja.Srpska posla!(postoje doduse i hrvatska, crnogorska makedonska il bosnjacka)
Lako devalviramo ono sto bi trebalo da je dobro a resavamo svetske probleme i nedoumice u dve recenice.Vizna liberalizacija je ( na zalost) nesto najbolje sto nam se desava u zadnjih 15 ak godina.Na zalost, jer smo trebali da slavimo uclanjenje u EU npr.
Nisi jedini koji sad kaze , ma ja sam lako dolazio do viza, ili oni koji traze pare za put.Tek onih ima koji su olaksanje sa vizama shvatili ko poziv na shanu. Pa da podjes do Krusevca ili Kraljeva treba ti lova!?Ti kad se pojavis zacesljan i nasmejan na granici( makar u pravcu''za-ka-tamo'' ) nece te drnda niko. Para moras da imas onoliko koliko je to bre stvar kucnog vaspitanja.Priznajem da sam ovu recenicu mozda i smislio jer sam u mladosti X puta iso bez banke , al''druga vremena'' bila:)Zato Evropo ... stizu Srbi( i ostali) da dopune ono lepo koje ti je nedostajalo da budes hm Bolja od Amerike:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Dec 11, 2009 4:11 pm Naslov: |
|
|
Vec sam rekla da mnogi imaju pogresnu sliku o tome sta znaci putovati bez viza."idu da kradu"sta?gde?kako?"moram da imam novac"pa sigurno da moras da imas novac,valjda treba nesto i da jedes i negde da spavas.Stvarno ne razumem  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Dec 12, 2009 12:34 am Naslov: |
|
|
Ja sam se plasio da ne odobre viznu liberalizaciju pa sam za svaki slucaj izvadio vizu

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridruio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Sub Dec 12, 2009 12:44 am Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Ja sam se plasio da ne odobre viznu liberalizaciju pa sam za svaki slucaj izvadio vizu
 |
igurnost je pola zdravlja...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Dec 12, 2009 1:45 am Naslov: |
|
|
E sad to vise nije ADUT ! ) Idemo SVI.... SVI.....SVI:))) ( ''preko'') |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Dec 12, 2009 3:34 am Naslov: |
|
|
Ako i budem otiso vani, to ce biti strogo turisticki. Naravno da necu unapred da rezervisem mesto u hotelu jer nisam dovoljno imucan da placam skupe hotele, vec bih se vec snasao. Sta mi znaci vizna liberalizacija kad ne mogu da idem vani kao turista? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Dec 14, 2009 2:52 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Tek onih ima koji su olaksanje sa vizama shvatili ko poziv na shanu. |
Kakva je bre ovo fagot izjava ? Demantujem da ikog èekam na mene...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Dec 14, 2009 5:42 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Dejan_Ig :: | Tek onih ima koji su olaksanje sa vizama shvatili ko poziv na shanu. |
Kakva je bre ovo fagot izjava ? Demantujem da ikog ĆØekam na mene...  |
Etimoloski si dakle Shana:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Dec 15, 2009 11:09 pm Naslov: |
|
|
Shana, djana... Isti qrac!
Nastavi, Deki. Bas sam se zainteresovao za tvoje vidjenje... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Dec 16, 2009 8:33 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | Shana, djana... Isti qrac!
Nastavi, Deki. Bas sam se zainteresovao za tvoje vidjenje... |
Djina i Djana! Jin i jang !! Ja sam wunderkinda vec usmerio:)))) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Dec 16, 2009 1:58 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Ja sam wunderkinda vec usmerio:)))) |
Vala, lepo si me usmerio...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Dec 16, 2009 11:59 pm Naslov: |
|
|
Da je wunderkind, ejvalah jest'! A i ti ga dobro usmjeravas... Taman mu sad ukinuli vize... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|