Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Nov 05, 2007 7:19 pm Naslov: |
|
|
Ja mislim da bi se budzet opstine napunio vrlo brzo ako bi se nekultura naplacivala. Bili bi jedna od bogatijih opstina. "Svakog po dzepu", pa bi se i mi opametili.Da nadovezem na prethodnu temu... Renovirali bi objekat na zeleznickoj stanici, pa bi i nostalgicari bili zadovoljniji. he he |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Nov 06, 2007 4:04 pm Naslov: |
|
|
Da li ste obavesteni o tome da Trstenicka opstina ima veliku deponiju, u koju smece odlaze cak i Vrnjacka Banja. Mislim da je problem u Komstanu i da bi trebali da zaposle ljude koji zele da rade i koji se ne stide svog posla umesto Cuce i ostalih baba sera koje po ulazima piju kafe i raspredaju price umesto da ociste ulice i iste te zgrade.
Takodje da se treba uputiti apel gradjanima da ne bacaju smece, opuske od cigarete po ulicama i da se postavi jos kanti, a da svakog majmuna koji polomi kantu (kao one zelene i zute koje su stajale po centru grada) 15 dana zatvora, bez mogucnosti novcane kazne. I naravno da se najstrozije kazni svako ko krsi pravila.
Nego, Srbija. Vlast- Mast |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Nov 06, 2007 11:34 pm Naslov: |
|
|
katrin :: | Da li ste obavesteni o tome da Trstenicka opstina ima veliku deponiju, u koju smece odlaze cak i Vrnjacka Banja. |
Koliko ja znam banjèani ne odlažu svoje smeæe na naŔu deponiju. Bilo je reèi o tome ali mislim da to nije usvojeno. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Sre Dec 19, 2007 12:26 pm Naslov: |
|
|
Istina je da Trstenik ima veliku deponiju jer je ceo grad deponija. Kultura je na nivou. U ovom gradu ni kanta ne moze da ostane citava zbog delikvenata. Sve to mora da se polupa na vreme, kao i klupe kod keja, halo govornice... Ma nema ovde za koga da se nesto postavi u normalu. Ljudi sa sopstvenih terasa bacaju smece po parkovima. Spakuju u kesu i frljnu. Muka mi je vise. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Dec 20, 2007 10:02 pm Naslov: |
|
|
Evropska kultura I mi hocemo u Evropu?????Ko ce nas ovakve kakvi smo tamo da primi????????  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Pet Dec 21, 2007 12:07 am Naslov: |
|
|
Losi smo, to stoji! Pa znas kako ide po Evropi, udaraju po dzepu, pa su svi kvazi kulturni. Naucili bi i mi lekciju vrlo brzo. Vala kad udjose Rumuni i Bugari... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
natasa vujovic NAXINA THE GREAT

Pridruio: 16 Apr 2008 Poruke: 827 Lokacija: ovde sam bre
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
A kako mislis da udari po dzepu kad tu svi svakog znaju pa sve i da napisu kazne polovina bi sredila da ne mora da plati.Bolje da ako mozes slikas onog sto baca smece pored kontejnera pa izlepis plakate po gradu bar da se smeju budali. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 3:23 pm Naslov: |
|
|
Pa i panduri znaju dosta ljudi, pa opet piŔu kazne. Ako æe neko da sredi da mu ne napiŔu kaznu, mi niŔta ne možemo da uradimo. A ovo za slikanje ti nije loŔa ideja. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 8:37 pm Naslov: |
|
|
kazne su jedino reŔenje...
a i moja komŔinica ima obièaj da baci kesu sa terase..
a to sa slikanjem, mislim da se ne bi dobro zavrŔilo,prvo-nekako mi je to pokazivanje prstom malo ružno, a drugo, mislim da ne smeŔ da fotografiŔeŔ ljude bez njihovog znanja i dozvole(a možda i smeŔ- pre neki dan sam prisustvovala sceni gde neki lik iz tramvaja slika guzu neke cure koja je stajala na stanici... ) _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 10:05 pm Naslov: |
|
|
nightwalker :: | a i moja komŔinica ima obièaj da baci kesu sa terase.. |
U, jbt, pa ja bih to tukao! Zamisli, bre, da baci ðubre sa terase?! Odrao bih je od batina. Ne bi bilo loŔe da se vrati DuŔanov zakonik.
Mislim da si u pravu za slikanje. Mogao bi neki pravnik viŔe o tome. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 10:18 pm Naslov: |
|
|
Bezveze...al strasno kako su takvi ljudi glupi.Svoj grad i svoju okolinu prljaju...
Mozda bi za pocetak trebalo da postoje neki gradski redari iz redova policije i da se setaju tako i spijuniraju,kao detektivi.Sta znam... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 12:05 am Naslov: |
|
|
me ne ne cudi sto bacaju smece pored punog kontejnera,ali pored praznog... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 2:14 am Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | Mozda bi za pocetak trebalo da postoje neki gradski redari iz redova policije i da se setaju tako i spijuniraju,kao detektivi.Sta znam... |
I ja se slazem, posto vec imaju obicaj da stanu ispred moje zgrade i slikaju vozace koji prelaze na crveno... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 2:24 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
U, jbt, pa ja bih to tukao! |
a, ne bih je ja tukla... ja sam htela da sidjem, uredno pokupim djubrence, popnem se do njenih vrata, kulturno pozvonim... i kad otvori frljnem kesu unutra... i uhvatim Ŕturu niz stepeniŔte... ali ako je ne bude sramota da me joŔ i juri e onda mislim stvarno...  _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 3:04 pm Naslov: |
|
|
odneo sam ja mojoj komŔinici novine sa ljuskama od krompira na vrata i znate Ŕta mi je rekla."igrala se deca pa bacila"i Ŕta da joj èovek posle radi??? _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|