Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Koje boje majce forumasa treba da budu? |
Bele, |
|
21% |
[ 6 ] |
Plave, |
|
39% |
[ 11 ] |
Crvene, |
|
3% |
[ 1 ] |
Crne, |
|
25% |
[ 7 ] |
Neke druge boje, koje? |
|
10% |
[ 3 ] |
|
Ukupno Glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Maj 10, 2007 5:10 pm Naslov: |
|
|
Majice, sa i.
Je l' postavljen link ka forumu na opŔtinskom sajtu? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Čet Maj 10, 2007 5:16 pm Naslov: |
|
|
Lapsus...
Mislim da nije... _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pantelija TS kompjuteras

Pridruio: 20 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Grabovac-MALA REKA
|
Poslao: Čet Maj 10, 2007 8:33 pm Naslov: |
|
|
nema veze
gresi covek
oprosteno ti je |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Maj 11, 2007 1:59 pm Naslov: |
|
|
Rekoh, ali nema ko da me cuje da nije uopste bitno da svi budemo iste boje... Kad budemo stampali majice za turnir, bicemo u istim bojama, to je bar samo 7 majica...
Ovako ko koju boju hoce...
Ali meni se svidja Sistemov predlog - plave sa srebrnom aplikacijom. Najzad neko ko se razume u boje...
Ja kad dodjem, a to je za par dana, pa cemo da ujurimo... Nemojte nista bez mene. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sistem_error TS novinar

Pridruio: 03 Maj 2007 Poruke: 76 Lokacija: Tu...Odma...preko mosta
|
Poslao: Pet Maj 11, 2007 10:01 pm Naslov: |
|
|
imam stila za takve stvari, mozda bi cak mogao da uradim digitalnu stampu, lepse je nego sito!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Maj 11, 2007 10:26 pm Naslov: |
|
|
to je vec konkretno objasnjenje. ako je za turnir onda plavo, ne crveno. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 12:49 am Naslov: |
|
|
Crveno nikako, jer vrlo lako moze da se zloupotrebi, pojedinim clanovima moze da padne na pamet da u afektu, vodjeni slepim bezumljem kao i obicno, na tu crvenu povrsinu postave neki rucni alat ili se poigraju sa krsticima i tako naruse ugled foruma.
Sto bi reko onaj Frederiko Garsija "Crveno **bem te crveno"  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sub Maj 12, 2007 11:19 am Naslov: |
|
|
grof :: | Crveno nikako, jer vrlo lako moze da se zloupotrebi, pojedinim clanovima moze da padne na pamet da u afektu, vodjeni slepim bezumljem kao i obicno, na tu crvenu povrsinu postave neki rucni alat ili se poigraju sa krsticima i tako naruse ugled foruma.
Sto bi reko onaj Frederiko Garsija "Crveno **bem te crveno"  |
Hi hi hi... Grofe, ti si lud...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Maj 13, 2007 11:49 pm Naslov: |
|
|
Can't touch this! _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Maj 14, 2007 6:16 am Naslov: |
|
|
A ja hteo subler da postavim na ledja( pardon, kljunasto merilo sa nonijusom...)  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
maverik018 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 152 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sre Avg 29, 2007 9:43 am Naslov: |
|
|
Ja glasah za crvenu boju al vidim da je vecina za plave pa reko ajd i ja da se prebacim na tu boju. Sto se tice plakata ja sam za drugu, a kad je stampa na majici u pitanju onda mozda je bolje da stari most i adresa foruma idu na ledja, a za nick ako se dogovorimo, dogovorimo se. Mozda bi neko ko je vican obradi slika, trebao da uradi neke probne verzije majici cisto da vidimo kako bi to izgledalo. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Avg 29, 2007 7:30 pm Naslov: |
|
|
Шта вреди да предлажемо боје кад о тога нема ни кривака, почели смо причу о томе пре 100 000 година али уредништво сајта није ни прстом мрднуло да то постане стварност _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Avg 30, 2007 1:03 am Naslov: |
|
|
Ej, nemoj tebi urednistvo jednim banom na nedelju dana da pokaze da radi svoj posao!!!
Stalo se sa tim zato sto se forum toliko omasovio da nam reklama nije ni potrebna. Onaj ko hoce da dodje, doci ce. Vec skoro ceo grad zna o nama!!!
A to je sve zahvaljujuci vama!!! Svaka cast!!! Secate se kad smo rekli:"Svako kaze nekom i to je to!" Eto, sad smo uradili...
Jos jednom, svaka cast!!! Uzivam sa vama!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Avg 30, 2007 1:15 am Naslov: |
|
|
Ajd ja da postavim glupa pitanja: da li se odustalo od Ŕtampanja plakata i da li æemo odraditi majice? Cenim da ne bi bilo loŔe da odradimo neke maje, ali da budu kvalitetne. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Čet Avg 30, 2007 1:38 am Naslov: |
|
|
Pa, od plakata se u najvecoj meri odustalo. Mada, odradicemo nesto sad kad klinci podju u skolicu da zalepimo da se zna.
A za maje trazimo pravi izbor. Necemo da bude skupo, da bi mogli svi da uzmu, a hocemo da ipak bude kvalitetno. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|