|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Sta mislite o tome |
Da |
|
11% |
[ 1 ] |
Ne |
|
33% |
[ 3 ] |
Uzdrzan |
|
55% |
[ 5 ] |
|
Ukupno Glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 9:05 pm Naslov: |
|
|
"Zasto neko ne pridje i ne pomogne ovom simpaticnom ali dusevno obolelom mladicu?"
Ma na ovom nasem forumu je izgleda sve dozvoljeno... Meni licno zasmeta kad vidim ovo vredjanje na verskoj osnovi  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 9:12 pm Naslov: |
|
|
Zar nije ovo tema svet kompijutera?!
Pustite decka neka veruje u kojeg kod hoce Boga,samo da ne siri verske netrpeljivosti!!!!
Mada ja mislim da se on _ _ i da vas provocira!!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Duke Oink TS dopisnik

Pridruio: 30 Nov 2007 Poruke: 15
|
Poslao: Čet Jan 10, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Zar nije ovo tema svet kompijutera?!
Pustite decka neka veruje u kojeg kod hoce Boga,samo da ne siri verske netrpeljivosti!!!!
Mada ja mislim da se on _ _ i da vas provocira!!!! |
U pravu si cedo Muhamedovo.
betelgez :: | Duke Oink :: | Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
Ja mislim da iz ovih reci najbolje razumete sta hocu da kazem, ja u zekat verujem ko i u namaz. |
Ajde da mi odgovoris na par pitanja i necu da te cimam obecavam(casna pravoslavna):
1.zasto brisete rukom duppe?
2.zasto poricete da ste Srbi ili Hrvati(manjim procentom)?
3. zasto ne jedete prasetinu?
4. zasto pijete alkohol ako ste muslimani?
5. zasto se molite meteoru?
6.zasto je uzet grb Kotromanica za grb "balkanskih muslimana" a poznato je da je Tvrtko ucestvovao u Kosovskom boju protiv Turaka?
Eto....imam 6 lakih pitanja. Ako mi odgovoris iskreno "ja Aleksandar, garantujem ti tvoju bezbednost "(ovo citirano si gledao na B92 garant ) |
1. Kuran kaze da treba da treba
2. ko mi?
3. Zato sto svinje jedu sve i prenose zarazu
4. ko mi?
5. a sto ne?
6. odakle znam kad nisam ni kotromanic ni od Turaka
Odoh da se pomolim za vase duse i neka vas Kuran opominje da je meni zaista jasno ko je Gospodar moj, a vi Ga ne priznajete. Nije u mojoj vlasti ono sto vi pozurujete; pita se samo Alah, On sudi po pravdi i On je sudija najbolji. |
nemoj ti da se molis tvom smrdljivom alahu za mene zato sto ja vec imam pravoslavnu veru, muslimanske molitve mi nisu potrebne. ja priznajem islamizam za verodostojnu religiju, ali ne zelim da se mesam u nju. ako i neka sudi po pravdi, tebi, a ne nama. mi imamo ko ce nama da sudi. nemoj me i nemoj nas uvlaciti u dublje religijske rasprave. kao prvo u manjini si, kao drugo srbija je PRAVOSLAVNA ZEMLJA, kao trece, nemoj mi pominjati neke verse uvrede povodom reci konjuktor, jer mozes samo da zahvalis meteoru sto si ziv, zato sto je moj otac slindze u bosni i na kosovu tamanio kao mrave. nemoj smao i dalje da me nerviras tvojim komentarima da ce da se molis za nas. |
Alah ce ti oprostiti sve, molicu se za tebe Njemu da te primi u vojsku koju cemo zajedno voditi u Dzihadu protiv nevernika.
coldman :: | Duke Oink :: | Jerinenstadt :: | Duke Oink :: | كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا
Ja mislim da iz ovih reci najbolje razumete sta hocu da kazem, ja u zekat verujem ko i u namaz. |
Ajde da mi odgovoris na par pitanja i necu da te cimam obecavam(casna pravoslavna):
1.zasto brisete rukom duppe?
2.zasto poricete da ste Srbi ili Hrvati(manjim procentom)?
3. zasto ne jedete prasetinu?
4. zasto pijete alkohol ako ste muslimani?
5. zasto se molite meteoru?
6.zasto je uzet grb Kotromanica za grb "balkanskih muslimana" a poznato je da je Tvrtko ucestvovao u Kosovskom boju protiv Turaka?
Eto....imam 6 lakih pitanja. Ako mi odgovoris iskreno "ja Aleksandar, garantujem ti tvoju bezbednost "(ovo citirano si gledao na B92 garant ) |
1. Kuran kaze da treba da treba
2. ko mi?
3. Zato sto svinje jedu sve i prenose zarazu
4. ko mi?
5. a sto ne?
6. odakle znam kad nisam ni kotromanic ni od Turaka
Odoh da se pomolim za vase duse i neka vas Kuran opominje da je meni zaista jasno ko je Gospodar moj, a vi Ga ne priznajete. Nije u mojoj vlasti ono sto vi pozurujete; pita se samo Alah, On sudi po pravdi i On je sudija najbolji. |
Ti si jado puk`o. Ti si prodana dusha! Takvi kao ti ne zasluzuju da zive! Onaj ko jednom izda svoj rod i svoju porodicnu lozu nije niko i nista. Dede i babe koji su ti Srbi(ili mozda fucking Hrvati) se sada prevrcu u grobu.
I jos nesto, ponistavam svoj prvi post za ovo, AKO JE OTVORENA OVA TEMA! |
Dobrodosao u vojsku pravednih dobri covece, Alahu trebaju takvi ljudi u Svetoj Borbi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 12:13 am Naslov: |
|
|
Alo bre,prestani sa tim!!!Nisam ja cedo muhamedovo!!!!
Moram da ti izvrsim ekzorcizam....
Thy kingdom come, thy will be done,|on earth as it is in heaven. Give us this day our daily bread. And forgive us our trespasses as we|forgive those that trespass against us. And lead us not into temptation... But deliver us from evil! who are you, demon?|Tell me your name. In the Name of Christ... ...identify yourself! , In the beginning was the word. And the word was with God. Through him all things remain. Without him, nothing was made|that has been made. And the 70 disciples|returned again with joy, saying: "Lord, even the devils are subject|unto us through thy name." I beheld Satan as lightning|fall from heaven. Behold. I give you power to tread on|serpents and scorpions... and over all the power|of the enemy. And nothing shall,|by any means, hurt you. Get it off! Get it off! Get it off! Release him, demon. I command you|in the name of our Lord, Jesus Christ. Tell me your name, wicked one. He who commands you is he|who ordered you thrown down... from the highest heaven|into the depths of hell. In the name of our Lord, Jesus Christ,|I now command you: Tell me your name! Hear, therefore, and fear,|Satan, enemy of the faith. Give me your name, demon! Ancient serpents... depart from this servant of God! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 12:31 am Naslov: |
|
|
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.... gde ja udjoh.... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 8:06 am Naslov: |
|
|
Ma vidis da je to neko sa foruma Cim on nije znao na chatu da za deset sekundi odgovori sta znaci "Alah dz.z"(ne zna Jeri posle..... ) taj nije ni video muslimana.
(pise se dz.s To je onaj Staloneov fazon kada pita lika da li su bili zajedno u 11.paviljonu a u stvari taj deo zatvora nije ni postojao ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 1:43 pm Naslov: |
|
|
Sasvim mogucno da je neko sa foruma. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 2:02 pm Naslov: |
|
|
Izgleda da je Gestapo dobro uocio. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Jan 11, 2008 11:00 pm Naslov: |
|
|
I ja sam isto mislio... mada nikad se ne zna.
Samo jedno cu kazem: Moj idol - Emir Kusturica. Svetski covek! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 12:00 am Naslov: |
|
|
svi ste Vi u pravu. i jeste sa foruma. obustavljam pisanje u ovoj temi. poz _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
horse_cranium TS novinar

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 93 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 2:59 am Naslov: |
|
|
lalalalalalalalalalalalalala
lipo mi je,lipo mi je _________________ wait my soul,
i wait your call
lol |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 1:54 pm Naslov: |
|
|
Ma lepo sam ja reko da je to neki manpu... prevarant. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Sub Jan 12, 2008 2:02 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ma vidis da je to neko sa foruma |
lord.trax :: | Sasvim mogucno da je neko sa foruma. |
Vi ste bre prsli. Neko sa foruma da pise po forumu, wauuuuuuu kako nelogicno, wau. Kakvo epohalno otkrice, wau  _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 1:09 pm Naslov: |
|
|
STA VAM JE LJUDI. PUSTITE GOVNO NEK SMRDI BRE. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Duke Oink TS dopisnik

Pridruio: 30 Nov 2007 Poruke: 15
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 3:14 pm Naslov: |
|
|
live :: | STA VAM JE LJUDI. PUSTITE GOVNO NEK SMRDI BRE. |
Bisma Alah, danas svakom dozvoljavaju da prica. Neka ti Alah podari muza zeno koga ces da sluzis ponizno zanaveka. Zenama ovde se necu dalje obracati, nisu vredne mudrosti Alaha vec da kuvaju, ciste i cuvaju decu.
Kuran lepo kaze za zene لم يتم التدقيق في السور بعد , pa vi razmislite o tome. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|