Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 11:07 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: |
Kad pominjete muŔko - ženske tuèe: moj drug se redovno tukao sa svojom bivŔom ribom. |
Kakva je bre to veza? Ja smatram da bi mi bilo ispod casti da udarim zensko, ali tek da me rodjena devojka tuce... pa sam bih sebi skratio muke... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:04 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Kad pominjete muŔko - ženske tuèe: moj drug se redovno tukao sa svojom bivŔom ribom. Ona mu je pretila da æe da ga ubije ako je ostavi, žeŔæa lujka. Tukli su se èak i po diskotekama, do krvi skoro. I onda je konaèno stisnuo mooda, Ŕutnuo je, ona je histerisala, izudarala ga par puta, ali je vredelo, nisu viŔe zajedno. |
Da li je tvoj drug Viktor Kosovac !??? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 9:02 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | katrin :: | Ako je u pitanju drugar koga vara cura ja bih mu rekla |
katrin :: | Mada sad, kad bolje razmislim najbolji ortak se polako ali sigurno udaljio od mene kad sam mu rekla da mu se, vec sad zena, igrala opa-cupa sa jednim gancijem. Hm... |
I Ŕta ako ti se desi ovo? Ja sam baŔ zbog toga preæutao neke stvari dobrom drugaru.
Mislim da sam upravo naucila nesto iz svojih pisanija.
Kad pominjete muŔko - ženske tuèe: moj drug se redovno tukao sa svojom bivŔom ribom. Ona mu je pretila da æe da ga ubije ako je ostavi, žeŔæa lujka. I onda je konaèno stisnuo mooda, Ŕutnuo je, ona je histerisala, izudarala ga par puta, ali je vredelo, nisu viŔe zajedno. |
Ja imam slican problem. Mene hoce da tuce bivsa mog sadasnjeg. Pa mozda je resenje da joj dopustim da me prebije....mozda me tada ostavi na miru... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 1:32 pm Naslov: |
|
|
Naravno da nece da te ostavi na miru... U takvoj situaciji samo moze da joj padne na pamet da moze da ti radi sta hoce. Ono sto ti treba da uradis jeste da podjes sa par dobrih drugova koji ce ti pomoci da neutralises njenu pratnju tako da mozes ti da njoj prilepis dve tri samarcine. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 3:18 pm Naslov: |
|
|
ma mogu ja to i sama..... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 7:03 pm Naslov: |
|
|
Pa znam da mozes, ali povedes tvoje drustvo kako bi se tvoje drustvo potrudilo da se njeno drustvo ne umesa i da sve bude fer. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 7:07 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | Pa znam da mozes, ali povedes tvoje drustvo kako bi se tvoje drustvo potrudilo da se njeno drustvo ne umesa i da sve bude fer. |
Ja bih poveo jos jedno drustvo samo da budem siguran da se ovi "ne mesaju"... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 9:21 pm Naslov: |
|
|
Ali u tom slucaju i ona mora da povede bar dva drustva, a zar nisu dva drustva ustvari samo jedno drustvo, samo vece? I, pri stvarno velikim drustvima nastaje sledeci problem: sta ako je neka osoba clan oba drustva? We digress...
U svakom slucaju nadji se sa njom i daj joj parce svoga uma. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 8:42 am Naslov: |
|
|
...ili bilje da uzmem parce njenog mozga i ponesem ga sa sobom kao suvenir.
...pride sto mislim da smo skrenuli sa teme, skroz. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 2:04 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Innuendo :: | Kad pominjete muŔko - ženske tuèe: moj drug se redovno tukao sa svojom bivŔom ribom. Ona mu je pretila da æe da ga ubije ako je ostavi, žeŔæa lujka. Tukli su se èak i po diskotekama, do krvi skoro. I onda je konaèno stisnuo mooda, Ŕutnuo je, ona je histerisala, izudarala ga par puta, ali je vredelo, nisu viŔe zajedno. |
Da li je tvoj drug Viktor Kosovac !??? |
Nije. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 10:40 pm Naslov: |
|
|
Da li je tvoj drug Viktor Kosovac !???
Miltenov mali, jel nalik na majku ili oca?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jun 15, 2008 11:59 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Da li je tvoj drug Viktor Kosovac !???
Miltenov mali, jel nalik na majku ili oca?? |
Naravno, moj skolski
Mislim da je psihicki vise na oca, a fizicki vise na majku !!!
Izvinite za off, ali Dejan_Ig, odakle ga ti znas !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 10:43 pm Naslov: |
|
|
e zanimljiva tema, pre jedno par godina sam se druzhio sa izvesnom mushkom osobom koja mi je u to vreme bio najbolji drug... imao je devojku 9 meseci i nije umeo da zavrshi posao, a za svo to vreme je njegovu ribu deljao jedan moj drug iz skroz stote priche, i ja sam to znao od skoro samog pochetka, ali ovome nikada nishta nisam rekao, ne znam zashto, ali mislim da je tako najpametnije.... _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Pet Jun 27, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
perra :: | e zanimljiva tema, pre jedno par godina sam se druzhio sa izvesnom mushkom osobom koja mi je u to vreme bio najbolji drug... imao je devojku 9 meseci i nije umeo da zavrshi posao, a za svo to vreme je njegovu ribu deljao jedan moj drug iz skroz stote priche, i ja sam to znao od skoro samog pochetka, ali ovome nikada nishta nisam rekao, ne znam zashto, ali mislim da je tako najpametnije.... |
Onda mu nikad i nisi bio pravi drug, kada si mogao tako neŔto da mu preæutiŔ. Samo pomisli kako bi se ti oseæao u njegovoj koži.
P.S. Ali ako je on bio sa njom èisto da je "povali", onda je to veæ druga prièa... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 1:20 pm Naslov: |
|
|
"Jok maco, za klikere "-Kad porastem bicu kengur  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|