Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:11 pm Naslov: |
|
|
Jedan je gospodar Milenko! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:18 pm Naslov: |
|
|
Milenko car!
Par puta nas je izvukao iz blata kad je igrao za reprezentaciju.
Sada igra u Grckoj. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:21 pm Naslov: |
|
|
Jos igra keve ti?! Najbolji igrac. Hteo sam da stavim Olivera Popvica, znas onog sto je dao trojku Partizanu u poslednjoj sekundi, nego racunam ispasce da ne volimo sto je Partizan prosao dalje(a to nije istina) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
Igra nego sta!
Pa igra i onaj Grusanovic sto je igrao za Ivu. Covek ima preko 40 i igra u RS za nekog drugoligasa. Ne dolazi na treninge, vec samo na utakmice i i dalje je najjaci igrac. Kad je Partizan trenirao Muta Nikolic on je trebalo da dodje u Partizan, ali nije zeleo da trenira i tako je transfer propao. Covek je svake sezone bio MVP lige.
..a Topic igra u nekoj prosecnoj grckoj ekipi. Postize po 10-ak poena.
Oliver Popovic je trener Vizure. Najbolji trojkas tog vremena u nasoj liZi. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:36 pm Naslov: |
|
|
Dobra je to generacija bila. Zamisli kad ja, koji ne pratim basket ali uopste, znam da navedem bar deset igraca Zvezde iz te sezone. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:46 pm Naslov: |
|
|
Pa, tada si pratio.
Ja jos uvek pratim.
Bencic, Perovic, Popovic, Miskovic, Jestratijevic, Topic, Topalovic, Kuzmanovic. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:47 pm Naslov: |
|
|
A Zlaaaaatko Bolic  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:53 pm Naslov: |
|
|
Da, njega sam zaboravio. Vidis da znas, ba.
To je Bubcev igrac. Ja ga nikad nisam cenio. Sada igra za Radnicki Invest Inzenjering.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 12:57 pm Naslov: |
|
|
U bre.......A Rakac ? Ima tu jos ljudi. Na primer onaj Jovo Stanojevic centar. Nije bio los koliko se secam mada je Nikola Jestratijevic bio car! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 1:03 pm Naslov: |
|
|
Rakac igra za Taukeramiku. On im je udarni igrac. Nisam ga dugo gledao kako igra. Nije vise onakav kreten na koga se Tripko lozio. nabije glavu i trci..na kraju popije bananu. Koliko je samo taj covek utakmica prodao.
Stanojevic je uvek bio solidan. Imao je prelom noge u Albi i pauzirao godinu dana..pa su raskinuli ugovor sa njim. Partizan je hteo da ga dovede, ali je odustao jer je bio totalno van forme. Potpisao za Mega Akva Monte i odigrao 10-ak utakmica, vratio se u formu, a onda otisao u Poljsku. Tamo igra sa Gurovicem.
Jestratijevic jeste car! Ne znam da li je aktivan. Igrao je prosle godine za poljski Slask. Nadam se da je naucio da zakuca.
Jel si znao da je Topalovic imao zdravstvene probleme i jedva ostao ziv? _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Mar 20, 2008 11:18 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Pa, tada si pratio.
Ja jos uvek pratim.
Bencic, Perovic, Popovic, Miskovic, Jestratijevic, Topic, Topalovic, Kuzmanovic. |
Ajd Ŕto si DuŔan Basta za fudbal, nego si i za basket. Jestratijeviæ je doŔao malo kasnije, tad je igrao za FMP. Ovde ti fale Rakoèeviæ i Stanojeviæ, poslednja Ŕampionska generacija Zvezde. Rakoèeviæ opet u Pioniru, Partizan - TAU u èetvrtfinalu. Oliver Popoviæ je kao klinac igrao u Partizanu i tad je u nekom derbiju iŔljepao neke silne trojke, a uŔao je tek kad su najbolji igraèi Partizana izaŔli zbog 5 penala. Mislim da GruŔanoviæ igra u Srbiji trenutno, u nekoj levoj ligi. A igra i fudbal u nekoj beton ligi. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Mar 21, 2008 7:24 am Naslov: |
|
|
Da u pravu si. On je karao Zvezdu u finalnim tekmama dok je igrao za FMP(ako se secam) i posle toga su ga doveli. Kao Bayern Makaja  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 26, 2008 12:03 pm Naslov: |
|
|
Da, Oliver Popovic je izdanak nase skole. Posle je presao u Spartak, pa u Zvijezdu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Pet Apr 04, 2008 11:41 am Naslov: |
|
|
Hocu samo da kazem nakon poslednje utakmice u Evroligi da mi je bila velika cast sto sam bio deo onakvog Pionira na svih 10 utakmica ove sezone (10 a ne 11, prane tribine su bile za Roan), i da kazem jednom za svagda ako je u fudbalu raspored snaga zvezda, Partizan, pa deset mesta prazno pa ostali, onda je u kosarci Partizan, pa deset godina prazno, pa ostali, i sto pre svi to prihvate to bolje i nasu zemlju, i za nasu klupsku i reprezentativnu kosarku _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion, sampion, sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 07, 2008 9:57 am Naslov: |
|
|
U cetvrtak ispisujemo novu istoriju srpske kosarke.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|