|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 12:05 pm Naslov: |
|
|
Citat: | e l' ti sad meni hoæeŔ da kažeŔ da Toplici puca prsluk za to da li æe Zvezda da uzme titulu? Da je namerno prepustio titulu Partizanu? Ili Ŕta veæ hoæeŔ da kažeŔ? |
Da...yebe mu se za Zvezdu. To mu je jeftina zabava. Da nije tako, ulozio bi lovu i doveo neke kvalitetne igrace. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 3:59 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | skiner_x :: | Pa ko vise da pare nihov je ljubimac sampion, prosto ko puding |
Pa ko to daje pare? Je l' znaŔ nekog ili prièaŔ napamet? Ko daje pare Zvezdi, a ko Partizanu? Daj neŔto konkretno, Ŕta ga zavijaŔ u oblandu?
I joÅ” jedno pitanje za vas dvojicu: je l' pratite Sportsku galaksiju? |
Jel ti hoces reci da je prvenstvo regularno? I da niko parama ne namesta utakmice? Sta mislis kako je napredak opstao? _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 3:18 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Citat: | e l' ti sad meni hoæeŔ da kažeŔ da Toplici puca prsluk za to da li æe Zvezda da uzme titulu? Da je namerno prepustio titulu Partizanu? Ili Ŕta veæ hoæeŔ da kažeŔ? |
Da...yebe mu se za Zvezdu. To mu je jeftina zabava. Da nije tako, ulozio bi lovu i doveo neke kvalitetne igrace. |
Pa nije on vlasnik da daje svoju lovu. Ovaj tim je uglavnom Piksi selektirao, ne seæam se kad je Toplica doŔao, tako da ne znam da li je imao vremena da dovede igraèe. Ja i dalje ne verujem Ŕta vas dvojica lupate.
Skineru, ajmo joŔ jednom: prvenstvo nije regularno. Ali koga boli qrac za to? Partizan je viŔe zaslužio titulu od Zvezde. Utakmice se nameŔtaju na kilo.
Ali ti ovde vrtiŔ neku prièu kako se unapred zna ko æe da bude Ŕampion i kako se dogovaraju neki likovi oko toga, ali nikako da spomeneŔ imena, odakle tebi ti podaci, tako da ja mislim da samo kenjaŔ onako bezveze. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Jun 14, 2008 5:12 pm Naslov: |
|
|
Ne kenjam bezveze nego jednostavno ne znam imena, a o unapred namestenom prvenstvu mi je pricao Binic koji je i glavni zasluzan zato sto je napredak opstao u meridijan SuperLigi. Zadovoljan? _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jun 16, 2008 9:25 am Naslov: |
|
|
Citat: | Pa nije on vlasnik da daje svoju lovu. |
Nije vlasnik jer nije donet zakon o privatizaciji u sportu. Dakle, puka formalnost...on je jedan od finansijera Zvezde.
Sto se tice regularnosti...to smo mi odavno rekli. Ne vidim razlog da se presipa iz supljeg u prazno. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Jun 21, 2008 12:58 pm Naslov: |
|
|
Najveæu lovu klubu daje MiŔkoviæ. Tojota, NIS i Nike su najjaèi sponzori. Ne znam da li se Toplièina firma nalazi með' sponzorima.
Meni samo nije logièno da vi prièate o tome da se pobednik znao na poèetku prvenstva, a ovamo se Zvezda ubi od premiranja i svojih i Partizanovih protivnika. Pa Ŕto su troŔili tolike pare ako je prvenstvo nameŔteno od poèetka? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
e ljudi, pocela nova sezona, sta se ceka, hocu
komentare!!!
ooooo ljuljaj javore, ooooo ljuljaj javore, ooooo ljuljaj javore,
ljljaj ljuljaj javore!!! _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion, sampion, sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 12:37 pm Naslov: |
|
|
Prica se da im je Miskovic naredio da gube utakmice kako bi Zeman dobrovoljno dao otkaz i tako ne bi morali da mu placaju zbog raskida ugovora. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 1:35 pm Naslov: |
|
|
Serem se na tog ko ce da navija za zvezdu ako je preuzme (citaj: kupi) Miskovic... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 3:24 pm Naslov: |
|
|
Jbg, vodje navijaca su za to da se klub da Miskovicu. Izgleda da ih je debelo potplatio. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 4:56 pm Naslov: |
|
|
E pa serem se onda i na vodje navijaca i na klub. Postajemo bre kao Moldavija. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

Pridruio: 06 Apr 2007 Poruke: 107 Lokacija: Medveưa/e necu da napisem beograd zinat
|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 6:18 pm Naslov: |
|
|
Cika Miskovic ceka trenutak kad ce da mu legne novac od besplatnih akcija(prijavio se garant), pa ce onda da ode do pijace, kupi sveze voce, povrce i ostale namirnice, posto je kod seljaka jeftinije nego u maksiju, pa ce onda tu situ koja mu ostane od sopinga da promeni u kovanice pa ce kupiti zvezdu na odlozeno,i u narednih 99 godina, svaku godinu ce uplacivati po evro _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 6:21 pm Naslov: |
|
|
gledajte na ro sa vedrija strane, za par godina ima da gledamo zvezdu u tobolcu i omasnici  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nidzor TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 8:55 pm Naslov: |
|
|
to moze samo ako se beli orlovi, btw jel to jos postoji, plasiraju u drugu tj. prvu ligu srbije, posto zvezdina putanja ide prva liga, srpska liga beograd, zona beograd, okruzna liga beograd, prva beogradska liga, druga beogradska liga, pa tobolac moze samo da je sretne na drugom nivou takmicenja, moramo da drzimo do detalja _________________ partizan, partizan, partizan,
partizan je sampion,
sampion je partizan |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Sep 01, 2008 11:19 pm Naslov: |
|
|
pa sastajace se u prvom kolu kupa  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|