|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
maverik018 TS kompjuteras

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 152 Lokacija: Nish
|
Poslao: Sre Sep 10, 2008 10:58 pm Naslov: |
|
|
Zvezda je iznad svega  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Okt 05, 2008 9:08 pm Naslov: |
|
|
I naravno Partizan!Cestitam na zasluzenoj pobedi od 2-0 nad Zvezdom.
Zvezda i ovoga puta nije nista pokazala.Lepo je reko komentator-rastimovana ekipa.
Igrom i ponasanjem igraca su pokazali da ne zasluzuju vrh tabele.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Okt 08, 2008 10:33 am Naslov: |
|
|
Nije mi jasno zasto yebeni RTS ne skloni onog majmuna Gojka Andrijasevica. Covek mi upropasti prenos..unisti mi dan.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 8:11 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Prica se da im je Miskovic naredio da gube utakmice kako bi Zeman dobrovoljno dao otkaz i tako ne bi morali da mu placaju zbog raskida ugovora. |
Prièa se svaŔta. Sigurno je to da ih je MiŔkoviæ ostavio bez para, kad se pokaèio sa Spasojeviæem. Veæ 2. put dovode trenera koji mnogo koŔta i onda ga Ŕutnu posle 5 utakmica. Buðava ekipa. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Okt 17, 2008 9:45 am Naslov: |
|
|
Naravno. 90% problema je u igracima, a ostalo je uprava. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Okt 17, 2008 11:00 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | I naravno Partizan!Cestitam na zasluzenoj pobedi od 2-0 nad Zvezdom.
Zvezda i ovoga puta nije nista pokazala.Lepo je reko komentator-rastimovana ekipa.
Igrom i ponasanjem igraca su pokazali da ne zasluzuju vrh tabele.  |
Ne bih se slozio sa tim ko je koliko pokazao...A i to vezano za ponasanje igraca, imam samo jedno ime Nemanja Rnic...Taj vas je urnisao za nasih 50 Koromana i Gueye-va i ko zna koga si jos imala na umu...A sto se tice komentatora, pa kad bi jadni servis Srbije (ili bese javni, ne secam se), imao komentatore bar u pola normalne koliko su im raznorazne novinarke i voditeljke simpaticne, bilo bi mnooogo bolje. A sudiju necu da pominjem kako ovaj post ne bi izgubio na objektivnosti. Uzdravlje  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Okt 20, 2008 9:07 am Naslov: |
|
|
Pazi stvar za Gradmilu(u duhu one narodne):
"Ovce cuuuva lepa Mira,
Javoooore, Jaaaaavore "
E bre grobari, `nako da se obrukate protiv "Javoooora"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Okt 22, 2008 11:08 am Naslov: |
|
|
Sta ste se vas dvojica okomili na mene?Kompleksi a?
Evo zanimajte se malo citanjem,mozda i naucite nesto.Tekst je inace kopiran sa FB.
--------------------ШТА ЈЕ ТО КОМПЛЕКС?------------------------
----------------------------Фудбал----------------------------
- Комплекс је када твој тим има 13 бодова мање од највећег ривала после само 7 утакмица.
- Комплекс је када другог окривиш, а свестан си да је твој већи.Мислимо на комплекс, јер ону ствар немаш.
- Комплекс је када саиграче мораш да упознајеш преко интернета.
- Комплекс је када си у клубу у којем се не зна ни ко пије ни ко плаћа.
- Комплекс је када твој тим са саиграчем више и предношћу од 3-2 игра "бункер", против кипарског, ееј, кипарског Апоела.
- Комплекс је када наследите ФК Југославију, тамо неке 1945, а сада сте "најсрпскији клуб".
- Комплекс је када су на Пољуду 1980. неки у црвено-белом плакали попут кише за вољеним Маршалом, а сад пришивају крст са четири оцила на дресу.
- Комплекс је када су вам пуна уста европских висина, а са звучника на полувремену пева Кеба.
- Комплекс је када твој тим 17 година није дочекао пролеће у Европи.
- Комплекс је када и после 40 година стадион зовете туђим именом.
- Комплекс је када вам тренери одлазе из клуба у сред утакмице.
- Комплекс је када се промени пет тренера за две сезоне.
- Комплекс је када ти твој навијач у сред тренинга завали дандару, а ти не смеш ни да зуцнеш.
- Комплекс је када ти, такође твоји навијачи, кажу да је и пас кориснији на терену од тебе и твојих клупских другова.
- Комплекс је када морате да питате навијаче за мишљење, оне исте који вам на дресу нацртају НУЛУ и покажу где вам је место. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Okt 22, 2008 12:02 pm Naslov: |
|
|
Gradmila dete, sto me yebes (da izvinu ovi dobri ljudi ovde....)? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Okt 22, 2008 3:17 pm Naslov: |
|
|
To o kompleksima sto si ti iskopirala, nema blage veze. Uvek ce komplekse "imati" navijaci kluba koji je trenutno losije plasiran na tabeli. Vi ste ih imali 10 godina sto se tice pobede na Marakani. A kad smo vec kod imena stadiona, kako se ono vas zvase? Ili to bese mozda Titov? Ajde ne budi smesna. A sto se Jozine smrti tice i plakanja na Poljudu, jbt. pa cela SFRJ plakala, a pored toga tim Zvezde ne bese sastavljen samo od Srba, ili ja gresim. Inace i Zvezda i partizan su u svojoj istoriji imali i vece minuse od ovog, koji se uzgred vec smanjio za 2 boda. Sto se tice samaranja igraca od strane navijaca i promene trenera (cudo nisi navela i 3 uprave u tom periodu, a da ovo nisi ti smisljala nego kopirala), jbg nama kad neko ne valja mi ga lepo prvo opomenemo a zatim i oteramo, a ne kao nesrecni grobari sto su 100 godina terali zeku i bjeku i na kraju doziveli da delije na derbiju pevaju:" zeko lopove...", i pritom nisu pruzili podrsku. Pateticno. Znaci ucinimo vam uslugu, oteramo vam upravu koja vas je urnisala, i vi sad nesto kao likujete. Neko je mogao da napise: Kompleks je kada tvoj klub za 60 godina postojanja ne osvoji ni jednu evropsku titulu i sta bi onda bilo? Crvena Zvezda jeste u krizi, trudi se da izadje iz nje (barem se navijaci trude da oteraju one koji su srozali Zvezdu) i sigurno je da ce doci sezona pre ili kasnije u kojoj ce se bodovna prednost od 10 i vise poena biti na strani mog kluba i onda ce sve ove definicije kompleksa pasti u vodu i iznici ce nove. BTW da li znas ko je vlasnik FK Barselone i ko se pita kada treba da se otpusta trener, menja uprava i predsednik (a Barsa nije tako mali tim, kakvim ti Zvezdu predstavi )? Za sad od mene toliko . _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Okt 22, 2008 10:45 pm Naslov: |
|
|
Bolan,sta si se primio ko cetnik na rambo-noz?
cccc.... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Okt 23, 2008 7:33 am Naslov: |
|
|
Kao Pejovcanin na OMV pumpu (ranije je bilo na lezeceg policajca ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Okt 23, 2008 2:41 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: |
cccc.... |
Ocekivao sam vise od ovog  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Čet Okt 23, 2008 3:39 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: |
cccc.... |
Gradmila, s obzirom da mi je maverick018 vrlo dobar drugar pa ga dobro i znam jelte, moram da kažem da je VRLO VRLO VATREN ZVEZDAŠtako da ti iz najbolje namere preporuèujem da se okaneŔ dalje rasprave po tom pitanju sa njim.
Pozdrav. Iskreno vaÅ”, Doca.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|