Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 9:20 pm Naslov: |
|
|
mrtviji od ovoga što je sada ne mogu biti, valjda se sad oèekuje da makar malo živnu...opet moj optimizam,a?  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sub Jan 24, 2009 7:36 am Naslov: |
|
|
Ma nema od toga nista. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 12:36 am Naslov: |
|
|
Ruska crkva dobila novog patrijarha
Za novog patrijarha Ruske pravoslavne crkve izabran je mitropolit Kiril.
Tokom zasedanja Svetog sinoda u hramu Hrista spasitelja u Moskvi, u tajnom glasanju, mitropolit Kiril je dobio 508 glasova, od ukupno 700.
Mitropolit Kiril rodjen je 1946. godine, u porodici sveštenika, završio je Lenjingradsku duhovnu akademiju. Od 1998. godine bio je arhiepiskop Smoljenski i Kalinjingradski, a od novembra 1989. godine predsednik Odeljenja za spoljne crkovne veze i èlan Svetog Sinoda.
Posle izbora za patrijarha, Kiril je pozvao sveštenstvo da bude blagonaklono prema njegovim slabostima, da mu pomogne mudrim savetima i, iznad svega, da se uvek moli za njega.
U govoru pre glasanja, mitropolit Kiril je kritikovao "najezdu agresivnog zapadnog sekularizma na hrišæanstvo" i "pokušaje nekih protestantskih grupa da revidiraju hrišæansko uèenje i jevandjeoski moral".
Novi patrijarh važi za modernizatora i predvodnika liberalne struje u ruskoj crkvi, ali posmatraèi sumnjaju da æe njegov izbor dovesti do znaèajnog otopljavanja u odnosima sa rimokatolièkom crkvom.
Kiril je na mestu patrijarha nasledio Aleksija Drugog, koji je preminuo 5. decembra. _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Jan 29, 2009 1:48 pm Naslov: |
|
|
Ako zelite odlicnu zabavu , smeh do suza, sumadijsko-milwallski humor potrazite izlaganje gdjice Natase Jovanovic u narodnoj Skupstini od 13h 25 '.Predlazem da se gleda iz 2 x ( sa tonom i bez njega) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Feb 13, 2009 8:01 pm Naslov: |
|
|
Je li... Kakav je to poziv na napad na Ciganje u Kraljevu !? _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pet Feb 13, 2009 11:57 pm Naslov: |
|
|
Hoæe li Afganistan biti Obamin Vijetnam
Prema procjeni amerièkog vojnog struènjaka rat protiv talibana i Al-Qaide u Afganistanu mogao bi do ljeta biti izgubljen...
11.02.2009. 12:59
Amerièki vojni struènjak iznio je sumornu procjenu da bi bez dramatiène promjene strategije rat protiv talibana i Al-Qaide u Afganistanu veæ do kraja ljeta mogao biti izgubljen, prenosi u srijedu londonski Daily Telegraph.
Procjena pukovnika Johna Nagla, savjetnika amerièke vlade, stigla je u trenutku kada rastu strahovanja da æe ako se napredovanje pobunjenika ne zaustavi, Afganistan postati Vijetnam predsjednika Baracka Obame.
Pukovnik Nagl je Daily Telegraphu rekao da talibane do kraja septembra treba potisnuti s teritorija koje su zauzeli, jer æe u protivnome uèvrstiti svoju bazu i zapadnu prisutnost u zemlji uèiniti izlišnom.
U amerièkim vojnim krugovima oèekuje se da æe predsjednik Obama uskoro odobriti upuæivanje dodatnih 30 hiljada vojnika u Afganistan, dok æe strategija preostalih amerièkih trupa u Iraku biti – sprijeèiti da zauzeti gradovi ponovno padnu u ruke pobunjenika. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 9:38 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Je li... Kakav je to poziv na napad na Ciganje u Kraljevu !? |
Mandovcina ubile decka u parku jer (tako sam cuo) nije hteo da mu da sok. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 12:26 pm Naslov: |
|
|
Ma to znam... Neko, bilo neko pozivanje na okupljanje i napad na Cigane... Medjutim, propalo je sve... Rumenigga, jel znas nesto vise !?  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 18, 2009 2:17 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Hoæe li Afganistan biti Obamin Vijetnam |
Pa, sad je frka. Rusi ponovo ojacali uticaj u srednjoj Aziji. Jbt, 60 000 ce da rasporede. Znas koliko je to??? Jedva cekam da se Obama pokaze kao pravi Amerikanac predsednik i tako zapusi usta svima koji su se palili na njega! Muka mi je bilo dok su bili njini izbori.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Èet Feb 19, 2009 12:20 pm Naslov: |
|
|
Je li bre... Odustato od Prve Petoletke !? _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Feb 19, 2009 2:38 pm Naslov: |
|
|
Vise srece drugi put  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Feb 19, 2009 3:39 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Je li bre... Odustato od Prve Petoletke !? |
Ajde...?!?!?  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Èet Feb 19, 2009 4:18 pm Naslov: |
|
|
jeste javili na gnevniku.
možda i bolje, šta sam sve èuo za te! ihi.
a kako bi bilo da mi (kao opština) skupimo tih 5 milionèiæa.
5 000 000 / 1000 (5000) 5000 (1000)e po osobi.to je ðabe. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Feb 20, 2009 7:05 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ma to znam... Neko, bilo neko pozivanje na okupljanje i napad na Cigane... Medjutim, propalo je sve... Rumenigga, jel znas nesto vise !?  |
U guzvi sam sa vremenom.
Hanibale, ovih dana cu detaljnije o odnosu Germni-Slo...
Shane, nema nista od toga...to je izmisljena stvar. Mediji izmislili pricu o okupu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Feb 20, 2009 9:48 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | a kako bi bilo da mi (kao opština) skupimo tih 5 milionèiæa.
5 000 000 / 1000 (5000) 5000 (1000)e po osobi.to je ðabe. |
Eto rešenja!!!!! Svi koji su upisali "besplatne" akcije Mladje Dinkiæa da iste za 1000 evriæa prodaju državi i tako otkupe Petoletku. Da vidimo lokal patriotizam na delu . _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|