Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridružio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:43 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ako je bez dugova.....uzimam za 5 miliona  |
Naravno, bez dugova. I ne moraš ništa da ulažeš.
Hanibaal :: | Pa, sad je frka. Rusi ponovo ojacali uticaj u srednjoj Aziji. Jbt, 60 000 ce da rasporede. Znas koliko je to??? Jedva cekam da se Obama pokaze kao pravi Amerikanac predsednik i tako zapusi usta svima koji su se palili na njega! Muka mi je bilo dok su bili njini izbori.  |
Oni se razlikuju na unutrašnjem planu. Na spoljnom je isti penis. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridružio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Èet Feb 26, 2009 9:19 am Naslov: |
|
|
25.02.2009
Nepoznati poèinitelji u Vukovarskoj ulici u Zagrebu polili su danas crvenom bojom tramvaj broj 5 koji je reklamirao NATO savez. Premda su poèinitelji nepoznati, nije teško zakljuèiti da su diverziju izveli protivnici ulaska Hrvatske u tu asocijaciju
NATO tramvaj na zagrebaèkim ulicama je od 22. prosinca prošle godine i tako bi trebalo biti sve do ulaska Hrvatske u punopravno èlanstvo Sjevernoatlantskog saveza. Rijeè je o projektu koji su osmislili branitelji grada Zagreba, a ZET-ov tramvaj izvana je oblijepljen znakovljem NATO-a, zastavama svih zemalja èlanica Saveza te simbolima braniteljskih udruga iz Zagreba.
Polijevanje tramvaja crvenom bojom nije prva akcija protiv njega. Tako su aktivisti Antiimperijalistièke akcije (AIA), antiNATO ffzg-a, Crvene akcije i Hrvatskog antiglobalistièkog pokreta (HAP) pred kraj prošle godine oblijepili isti tramvaj fotografijama djece nastradale u NATO-ovim civilnim akcijama.
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 10:49 am Naslov: |
|
|
CIA objavila podatak da je Jovica Stanisic bio glavni covek te institucije za Balkan u periodu 1992-2000 Inace Joca se na celu srpske DB nalazio 1992-1998..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 12:25 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | CIA objavila podatak da je Jovica Stanisic bio glavni covek te institucije za Balkan u periodu 1992-2000 Inace Joca se na celu srpske DB nalazio 1992-1998..... |
Znaèi, dotièni je jedan od organizatora akcija ubij_vozaj po Srbiji_zakopajkod Beograda_otkrijuza_datom trenutku... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Mar 02, 2009 7:20 pm Naslov: |
|
|
cija snajka cija... upropastili su pola sveta...
(kakav prigodan trenutak da se prizove duh ilije èvoroviæa)
...i ko nam garatuje da za zloèine koji su se dogodili a za koje æe biti osuðen jovica, nije direktno odgovorna cija? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Uto Mar 03, 2009 7:20 am Naslov: |
|
|
Koliko ja znam pod njegovom direktnom komandom su bili i jedinice kapetana Dragana kao i "Tigrovi"(jel vidis Innu da su Veran i pokojni Zeljko na istom platnom spisku bili ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 3:05 am Naslov: |
|
|
Stanisic Jovica dopisni saradnik cie?
Ja sam znao to , cim sam video ko ce da glumi Bonda 007.Isti glumac lici pa na trstenickog radikalskog poslanika, sina mog nastavnika engleskog Mr Gojka , ali je nas radikal nesto visochiji.Ovo naravno ne znaci da sad po Trsteniku trazite saradnike cie:)
A onaj Guri je najbolji" Mi svi smo isli u Longli, sediste cie, tamo mi pisemo nesto -oni gledaju!oni pisu mi gledamo'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 9:38 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Stanisic Jovica dopisni saradnik cie?
Ja sam znao to , cim sam video ko ce da glumi Bonda 007.Isti glumac lici pa na trstenickog radikalskog poslanika, sina mog nastavnika engleskog Mr Gojka , ali je nas radikal nesto visochiji.Ovo naravno ne znaci da sad po Trsteniku trazite saradnike cie:)
A onaj Guri je najbolji" Mi svi smo isli u Longli, sediste cie, tamo mi pisemo nesto -oni gledaju!oni pisu mi gledamo'' |
E, sad si me potsetio na onu èuvenu reèenicu dopisnog saradnikaizreèenu u misiji oslobaðanja NATO vojnika u Bosni...
Elem...nareèeni Jovica tom prilikom reèe...Maj nejm iz Jovica...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 10:02 am Naslov: |
|
|
A ima i ona simpaticna pricica(Grof je zna) kad je Ulemek sa ekipom posetio americku bazu(odmah naspram nase vojne baze Dobrosin) i kad je video da Ameri "odmaraju", preskocio se preko ograde i sa bocne strane prisao strazi na kapiji sa pitanjem "Is your commander there ?" Pola godine nisu saradjivali sa nasom vojskom zbog tog "skandala". _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Mar 04, 2009 10:30 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | A ima i ona simpaticna pricica(Grof je zna) kad je Ulemek sa ekipom posetio americku bazu(odmah naspram nase vojne baze Dobrosin) i kad je video da Ameri "odmaraju", preskocio se preko ograde i sa bocne strane prisao strazi na kapiji sa pitanjem "Is your commander there ?" Pola godine nisu saradjivali sa nasom vojskom zbog tog "skandala". |
Zbog skandala, ili zbog pranja panties...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 7:24 am Naslov: |
|
|
"Srpska narodna odbrana" iz Cikaga ponudila 100.000$ osobi koja otkrije gde se nalazi grob djenerala Draze(nisu ni partizanske penzije kao sto su nekad bile, valjda na to idu )
Inace ovu ponudu su odmah na noz docekale mnogobrojne NVO, uduzenja Titovih paladina a verovatno ce i ove nAstranacke organizacije. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 1:59 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Inace ovu ponudu su odmah na noz docekale mnogobrojne NVO, uduzenja Titovih paladina a verovatno ce i ove nAstranacke organizacije. |
Imena, kolega, imena... Kome danas, sesdesetak godina nakon (osnivanja Petoletke...) njegovog ubistva smeta da se otkrije njegov grob...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 2:02 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Jerinenstadt :: | Inace ovu ponudu su odmah na noz docekale mnogobrojne NVO, uduzenja Titovih paladina a verovatno ce i ove nAstranacke organizacije. |
Imena, kolega, imena... Kome danas, sesdesetak godina nakon (osnivanja Petoletke...) njegovog ubistva smeta da se otkrije njegov grob...  |
Smeta neokomunistima i deci komunista koji su danas na vlasti... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 2:07 pm Naslov: |
|
|
Samo jedan dobar razlog ! _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|