Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Mar 19, 2009 11:56 am Naslov: |
|
|
Taj "znameniti Trstenicanin" je blam za Trstenik. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Mar 19, 2009 12:50 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Taj "znameniti Trstenicanin" je blam za Trstenik. |
Cut` bre Marijeta, za to se od petka dobija zatvorska kazna u Srbiji  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 3:22 pm Naslov: |
|
|
I dalje stojim iza toga da je on sramota za grad a ko to nece da prizna neka mu se prikljuci u organizovanju neke gej parade,pa moze i u Trsteniku,ipak je on "znameniti Trstenicanin" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 3:40 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | I dalje stojim iza toga da je on sramota za grad a ko to nece da prizna neka mu se prikljuci u organizovanju neke gej parade,pa moze i u Trsteniku,ipak je on "znameniti Trstenicanin" |
Ako kojim sluèajem bude imao m... za tako neŔto, mogu li raèunati na tvoju pri_pomoæ...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 4:00 pm Naslov: |
|
|
Nije sramota, lik je usvojen (dakle nije rodjeni Trstenicanin ) . _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 6:18 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | marijeta :: | I dalje stojim iza toga da je on sramota za grad a ko to nece da prizna neka mu se prikljuci u organizovanju neke gej parade,pa moze i u Trsteniku,ipak je on "znameniti Trstenicanin" |
Ako kojim sluèajem bude imao m... za tako neŔto, mogu li raèunati na tvoju pri_pomoæ...?  |
I na moju.
lord.trax :: | Nije sramota, lik je usvojen (dakle nije rodjeni Trstenicanin ) . |
Uh... Olaksavajuca okolnost... Ipak svi pricaju da je Trstenicanin.  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Mar 23, 2009 11:49 pm Naslov: |
|
|
Ej, kad je sve crno trazimo tracak svetlosti  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 5:38 pm Naslov: |
|
|
Jeste usvojen.Isao je samnom u gimnaziju.Ja ga pamtim da je bio strasno razmazen i svojevoljan i da je uvek bilo kako on kaze i nije imalo sanse da se neko usprotivi jer je bio grozan kada se naljuti  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 7:17 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Jeste usvojen.Isao je samnom u gimnaziju.Ja ga pamtim da je bio strasno razmazen i svojevoljan i da je uvek bilo kako on kaze i nije imalo sanse da se neko usprotivi jer je bio grozan kada se naljuti  |
Izgleda da se i on prisetio gimnazijskih dana, pa se baÅ” u zadnje vreme usqurĆØio da istera tamonekaprava... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 8:12 pm Naslov: |
|
|
mislim da miliæeviæ jeste roðeni trstenièanin, iako je usvojen. negde sam to kao èuo. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Mar 25, 2009 1:07 am Naslov: |
|
|
mislim da to sto je usvojen ne treba potencirati. kamo srece da je sto vise dece po porodicama nego u domovima. ne smeta mi ni njegovo opredeljenje seksualno ali je problem kod svih njih sto zele da im to bude zanimanje. to je isto kao i zanimanje politicar, nista manje ruzno _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 17, 2010 11:37 pm Naslov: |
|
|
Svaka cast izvesnom forumasu koji je zalepio ovo negde na nekoj temi.
http://www.youtube.com/watch?v=C9-HmfonI2M
Nasa mala sugradjanka Aleksandra Malicanin je vec zvezdica. Snima pesmice stalno, ovo je nesto najnovije. Obzirom na njene godinice, nadam se da tek cujemo o njoj...
Druga devojcica na koju bih zeleo da ukazem je takodje nase dete (ne, nisam hteo da kazem "Zapisovo", ali ajde moze i tako). Zove se Valentina Zivkovic i ima predivan glas. Od malena peva, kao i Aleksandra. Mozete je videti i cuti kao clana nase pevacke grupe. Ovo je nesto od ranije...
http://www.youtube.com/watch?v=El0DAghWREY _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pet Feb 19, 2010 12:32 am Naslov: |
|
|
mira :: | mislim da to sto je usvojen ne treba potencirati. kamo srece da je sto vise dece po porodicama nego u domovima. ne smeta mi ni njegovo opredeljenje seksualno ali je problem kod svih njih sto zele da im to bude zanimanje. to je isto kao i zanimanje politicar, nista manje ruzno |
Citao sam neku knjigu dok sam ... odmarao ... i bas se sad setih. Da li je neko usvojen, i ajde, ali sva porodicna stabla idu po ocevoj liniji, koja je jako nepouzdana (odkud znad da'l je stvarno), nego se lakse prati zbog prezimena koje se nasledjuje od (navodnog) oca... po majcinoj liniji bi imalo vise logike...
Inace, ne znam o kome se radi, niti me interesuje, da je bruka, jeste. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Feb 22, 2010 12:08 am Naslov: |
|
|
Inace, ne znam o kome se radi, niti me interesuje, da je bruka, jeste.
Definicija:))) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
rubeoli TS kolovodja

Pridruio: 27 Okt 2005 Poruke: 318 Lokacija: Underground
|
|
Nazad na vrh |
|
 |