Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 1:24 am Naslov: |
|
|
Igor__91 :: | u Krusevcu cemo mi naci tacku koja ima opticku vidljivost sa Trstenikom |
Vrh moje zgrade. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 10:43 am Naslov: |
|
|
Jedino mozda sa vrha kule, ali nisam siguran... Trstenik ne obiluje visokim zgradama, a Krusevac nije tako blizu. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Igor__91 TS pro

Pridruio: 14 Maj 2008 Poruke: 14 Lokacija: Krusevac
|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 12:08 pm Naslov: |
|
|
Genie :: | Igor__91 :: | u Krusevcu cemo mi naci tacku koja ima opticku vidljivost sa Trstenikom |
Vrh moje zgrade. |
A koja je tvoja zgrada? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Igor__91 TS pro

|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 12:08 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | Jedino mozda sa vrha kule, ali nisam siguran... Trstenik ne obiluje visokim zgradama, a Krusevac nije tako blizu. | PA mozemo doci pa da pogledamo zajedno. Sad ne znam bas ni ja da kazem sa koje se zgrade u TS vidi Krusevac. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 1:16 pm Naslov: |
|
|
Najavi se kad budes dolazio, sigurno ce biti bar nekoliko forumasa slobodnih i voljnih da se prosetaju sa tobom po gradu.
Ili, jos bolja ideja, kada se budemo dogovorili za sledece okupljanje mozes da navratis pa da se lepo upoznamo i da prelistamo moguce opcije. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Igor__91 TS pro

|
Poslao: Sub Maj 31, 2008 11:07 pm Naslov: |
|
|
Pa doslo bi par nas iz Krusevca da se upoznamo sa gradjanstvom tamo. Danas smo postavljali novi link prema nekim selima u okoloini Trstenika, sutra treba da ga zavrsimo. Imamo zgradu sa koje mislimo da se vidi TS, a mogli bi da dodjemo ako ima nekog da zivi u visespratnicama tamo, da ponesemo laptop i antene i izvrsimo merenja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 5:09 am Naslov: |
|
|
TS se moze videti (valjda) sa bilo kog solitera iz ujedinjenih nacija, a u trsteniku bi morala kula. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
Javite kad budete dolazili onda, cas ce se izorganizujemo. Mislim da nemamo clanstva koje zivi u kuli ali na vrhu je restoran(citaj kafana) u kom smo cesti i omiljeni gosti i mislim da nece imati nista protiv da izvrsimo ta merenja. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
saskoTS Dosljak

Pridruio: 31 Maj 2008 Poruke: 1 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 9:37 pm Naslov: cccc |
|
|
Pa trebalo bi da sa kule moze da se vidi Ks,ali jedino problem dal oni gore oce da daju da se izvrsi merenje a i kasnije da se stavi antena...ili sta vec,trebalo bi to malo da se pojuri,mada moglo bi i sa moje zgrade (K1),da se proba mada treba da vidim sa savetom stanara dal ce se dozvole......Sila brate kad budete hteli da dodjete javi mi,pa ce se organizujemo da se to odradi.....i jos da dodam da je ovo odlicna ideja na koju su dosli momci iz Ks Opena,da se umrezi i Ts,mislim ja znam dosta likova u Ks koji su umrezeni i stvarno su prezadovoljni,znaci mreza pruza sve,da ne nabrajam sad, vec su to momci napisali detaljno!!Smatram da treba da se skupimo i to da se odradi.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Igor__91 TS pro

|
Poslao: Ned Jun 01, 2008 11:53 pm Naslov: |
|
|
Ajde ako vam odgovara sledeceg vikenda mi da dodjemo do TS-a, sto se nas tice moze i radni dan, al ajd neka bude vikend zbog ovih sto rade i idu u skolu. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
evilalexxxx TS dopisnik

Pridruio: 12 Jan 2008 Poruke: 20
|
Poslao: Pet Jun 13, 2008 3:05 pm Naslov: |
|
|
Ideja o osnivanju Wirelesss Community mreze, jako me je obradovala, Ŕteta se toga neko pre nije setio, ali bolje ikad nego nikad. DoduŔe nisam iz TS-a (Jasikovica), student viŔe elektrotehnièke u BG-u, ali spreman sam da svojim iskustvom iz oblasti mrežnih tehnologija i elektronike doprinesem tome da se ovaj projekat realizuje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Ned Jun 15, 2008 2:15 pm Naslov: |
|
|
evilalexxxx :: | Ideja o osnivanju Wirelesss Community mreze, jako me je obradovala, Ŕteta se toga neko pre nije setio, ali bolje ikad nego nikad. DoduŔe nisam iz TS-a (Jasikovica), student viŔe elektrotehnièke u BG-u, ali spreman sam da svojim iskustvom iz oblasti mrežnih tehnologija i elektronike doprinesem tome da se ovaj projekat realizuje. | Ja potvrðujem i garantujem za gore navedeno!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
evilalexxxx TS dopisnik

Pridruio: 12 Jan 2008 Poruke: 20
|
Poslao: Ned Jun 15, 2008 9:49 pm Naslov: |
|
|
Fala, fala, osecam da je ovaj projekat osuưen na uspeh ne. |
|