Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
buntovnik69 TS pro

Pridružio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Ned Dec 14, 2008 11:17 am Naslov: voda |
|
|
Jedno pitanje za direktora Komstan-a.
Kakva je razlika izmedju zagadjene vode koju smo imali do pre neki dan i vode koja je sad ispravna?
Odgovor je NIKAKAVA! Dok voda nije bila ispravna nismo je koristili za pice, a ni sad je ne koristimo ni za pice, ni za kuvanje, ni za pranje jer je jednostavno NEMA! Svaki dan nestaje. Sad je nedelja 11.16 sati, pre podne, a vode nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
drOcultis TS novinar

Pridružio: 04 Jun 2008 Poruke: 67 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Dec 14, 2008 10:23 pm Naslov: Re: voda |
|
|
buntovnik69 :: | Jedno pitanje za direktora Komstan-a.
Kakva je razlika izmedju zagadjene vode koju smo imali do pre neki dan i vode koja je sad ispravna?
Odgovor je NIKAKAVA! Dok voda nije bila ispravna nismo je koristili za pice, a ni sad je ne koristimo ni za pice, ni za kuvanje, ni za pranje jer je jednostavno NEMA! Svaki dan nestaje. Sad je nedelja 11.16 sati, pre podne, a vode nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Jesi li ti siguran da si iz Trstenika?
Reè je o Trsteniku u Srbiji gde ima vode.Voda je sada ispravna,a ako te interesuje možeš i lièno videti analize vode koje rade kruševljani.
Ako ne praviš razliku onda nije problem u vodi nego u tebi.Razumljivo je da postoji strah da se ponovo krene sa upotrebom vode za potrebe domaæinstva(za piæe i spremaje hrane) ali ne postoji nijedan razlog za ovakav tvoj nastup. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Dec 14, 2008 11:37 pm Naslov: |
|
|
Citat: | buntovnik69::
drOcultis::
Reè je o Trsteniku u Srbiji gde ima vode.Voda je sada ispravna,a ako te interesuje možeš i lièno videti analize vode koje rade kruševljani.
Ako ne praviš razliku onda nije problem u vodi nego u tebi.Razumljivo je da postoji strah da se ponovo krene sa upotrebom vode za potrebe domaæinstva(za piæe i spremaje hrane) ali ne postoji nijedan razlog za ovakav tvoj nastup. |
Ako su se predsednik opštine i direktor Komstana prihvatili obaveze da odgovaraju na pitanja gradjana Trstenika koji dolaze na forum, molim obojicu da svoje obaveze ispunjavaju lièno a ne preko posrednika. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
buntovnik69 TS pro

Pridružio: 09 Dec 2008 Poruke: 10 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 9:50 am Naslov: |
|
|
da, Trstenik u zemlji Srbiji! _________________ NECU NI KAKO JA HOCU |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 10:22 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Citat: | buntovnik69::
drOcultis::
Ako su se predsednik opštine i direktor Komstana prihvatili obaveze da odgovaraju na pitanja gradjana Trstenika koji dolaze na forum, molim obojicu da svoje obaveze ispunjavaju lièno a ne preko posrednika. | E draga moja,lepo je Hanibal pitao da li su tu samo za izbore ili i posle njih.Ja sam predpostavljala da ce ovako da bude i bilo mi je smesno kako su se pojedini palili pa kao oni pitaju a neki tamo"na polozajima"im odgovaraju Najgora su bila ona ulizivanja(da ne kazem uvlacenja)  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Dec 15, 2008 9:56 pm Naslov: |
|
|
Da odgovorim buntovniku69. U petak oko 20:30 doslo je do pucanja magistralnog cevovoda na delu od Topoljaka ka Starom mostu kod prodavnice g-dina Babovica. Kazu, mozete i proveriti, da zadnjih 10 godina nije bilo nocnih intervencija na popravci cevovoda. Elem, oko 23:30 ekipa Komstana je krenula sa radovima na otklanjanju kvara (sto se moglo videti i na kajronu TV Trstenik-barem oni koji je gledaju) i do 05:00 ekipa je zavrsila sav posao u najkracem mogucem roku gde su se i mestani Grabova prijatno iznenadili. Tokom subote ustanovljeni su kvarovi na mrezi u Grabovcu iznad igralista i kod Gradske cesme u Trsteniku. Nakon nabavke neophodnog materijala koji je odradjen u subotu, u ranim jutarnjim casovima u nedelju pristupilo se intervencijama na obe lokacije. Oba kvara otklonjena su do 10:30 i nakon toga pustena je voda kojoj je trebalo izvesno vreme da se stabilizuje sto se kvaliteta tice. I ubuduce imam zelju sa svima da polemisem i na ovaj nacin jer smatram da je situacija po pitanju odziva na kvarove u Komstanu daleko brze nego ranije. Da li je to zasluga novog direktora - procenite sami. Ali, nemojte samo da kritikujete bez valjano prikupljenih informacija. Javljam se tek danas jer sam u nedelju bio u Beogradu na Izbornoj skupstini G17PLUS ciji sam clan. Pozdrav svima kojima je stalo do promena na svim nivoima. Za pocetak, za lepsi i cistiji Trstenik. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 1:34 am Naslov: |
|
|
I dalje vode nema na 5. spratu Lamele . _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 7:20 am Naslov: |
|
|
Bice, samo malo strpljenja! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 7:44 am Naslov: |
|
|
sasha966 :: | od Topoljaka ka Starom mostu kod prodavnice g-dina Babovica |
Sto stalno tu pucaju cevi?! Po mojoj evidenciji na tom mestu je pukla cev najmanje 2.000 puta u zadnjih recimo 10 godina.....Nije od stakla valjda? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 9:23 am Naslov: |
|
|
Nije od stakla ali izgleda da nije ni zadovoljavajuceg kvaliteta. Prijavili smo kod KfW programa projekat zamena svih 5 km tih cevi od izvorista Prnjavor do starog mosta. KfW zeli da pomogne opstine kojima je pomoc neophodna i da mere efekte te pomoci. Mi smo blizu da ih ubedimo da i nama pomognu. Sastanak sa njima je predvidjen za drugu polovinu januara meseca. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridružio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 2:56 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | I dalje vode nema na 5. spratu Lamele . |
Koje lamele? Ja sam na drugom spratu i nisam èuo da neko nema vode. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 3:12 pm Naslov: |
|
|
Poštovani odbornièe Saveta Mesne zajednice Trstenik, obidjite svoje komšije.  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komadant Mark TS novinar

Pridružio: 26 Nov 2008 Poruke: 84
|
Poslao: Uto Dec 16, 2008 8:54 pm Naslov: |
|
|
Sto se tice pitanja namenjenih predsedniku. Molim vas da ih postavljate na toj temi, jer ne mogu da stizem da pratim sve ostale teme.
P. S. Svima je vec poznato da ja odgovaram u njegovo ime na sva pitanja, koja su mu upucena  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridružio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Sre Dec 17, 2008 12:04 am Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Poštovani odbornièe Saveta Mesne zajednice Trstenik, obidjite svoje komšije.  |
Pa ja hoæu ali predsednik kuænog saveta nikako da zakaže sastanak pa da malo poprièamo.A što se pojedinaènih poseta tièe,slabo me zovete  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 7:16 pm Naslov: |
|
|
kazu da vode ima , ali je upitne kakvoce.
To sad nema valjda veze sa rukovodstvom MZ ili kucnog saveta neke zgrade , obavestite struku. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|