|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 10:34 am Naslov: |
|
|
[quote="Jerinenstadt"] Hanibaal :: | Jerinenstadt :: | Ja cu da se uzajmim i idemo svi zajedno na docek, nema da brines  |
Odnosilo se na Cuku baki. Tebe nemam ni na fejsu  |
Nisam znao da si toliki drugar fala Jeri nemo' se troŔiŔ.Meni bi srce riknulo da moram tolike pare da bacim za neki bezvezan doèek jednog "Komunistièkog" praznika. Jel ti uopŔte znaŔ koliki su 20 evra???  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 2:06 pm Naslov: |
|
|
Jel se slavi u Americi? U Engleskoj? Tesko da je komunistische
To je.......35 franaka baki, nema da brines  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 2:22 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Jel se slavi u Americi? U Engleskoj? Tesko da je komunistische
To je.......35 franaka baki, nema da brines  |
Taèno je da se slavi u Americi i Engleskoj i u svim ostalim kapitalistièkim zemljama ali se toj proslavi ne pridaje tolika važnost kao recimo božiæu,danu ustavnosti i sl.sranjima A Ŕto se tièe 35 franaka,baki,nije to mala para,za to ja moram 45 minuta da radim  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pravnik Dosljak

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 2
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 4:02 pm Naslov: nova godina |
|
|
Pa ovako...citam ovde razne odgovore u vezi doceka...pa me jedno zainteresovalo recimo odgovor snane91,u vezi diskoteke faraon..elem sto se tice faraona nije tacno da nema sanitarnu dozvolu,vec toj diskoteci stoji zabrana za rad dakle nema dozvolu za rad zbog nekog propusta u vezi izmirenja nekih obaveza prema drzavi (porez...itd),sto znaci da nemoze da se koristi,ali ja imam proverenu informaciju da su momci koji treba tu da organizuju uspeli da izvucu privremenu dozvolu za rad znaci za te dve veceri,i najverovatnije da ce tu i da organizuju,a mozda i nece ko zna..a sto se tice bioskopa evo ovako,nije tacno da ovi momci nisu dobili podrsku U.O vec su odustali od cene zakupa koja iznosi 2000e,ja raspolazem proverenom informacijom da je 4 od 5 clanova komisije glasalo da se ovim momcima izda prostor i pored raznih pritisaka sa strane(politickih),jer naravno oni su bili favoriti jer su jedini mogli da ispune uslove koji se od njih traze u vezi bezbednosti prvenstveno,a i po po pitanju odgovarajucih dozvola,a i zbog toga sto su unazad 2 godine za redom organizovali docek u ovom objektu....no da ne duzim preterano jasno je da ove godine slabo da ce biti sta od doceka u trsteniku kad se uzme u obzir Faraon,Bioskop i Klub i kad se ljudi poodele mislim da nece biti nista od toga,mislim kakva je to zurka kad u prostor gde staje 600-700 ljudi dodje 200-300,truba naravno,a i ko garantuje da ko kupi kartu ne ispadne da je bacio pare bezveze jer koliko sam upoznat ni ovi u bioskopu a i oni u klubu nemaju odgovarajuce dozvole i rade to nelegalno,samo je pitanje vremena kad ce neko to da prijavi.No da ne zalazimo u detalje ja cu ove godine u dobru staru Akvu koja ce i ove godine najverovatnije da organizuje docek...tamo je extra ekipa koja ume da ugosti kako treba necu da razmisljam da idem kod neke dece koja su cula da tu moze dobra lova da se uzme pa potegle roditelje da ispunjavaju njihove hirove.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 4:33 pm Naslov: |
|
|
pravnik::
Citat: | ja cu ove godine u dobru staru Akvu koja ce i ove godine najverovatnije da organizuje docek...tamo je extra ekipa koja ume da ugosti kako treba necu da razmisljam da idem kod neke dece koja su cula da tu moze dobra lova da se uzme pa potegle roditelje da ispunjavaju njihove hirove.... |
E sad da vidimo ko je doveo ĆØoveka na forum da reklamira Akvu a bogami i da pljune po drugim organizatorima Nove godine u TS?!
Citat: | No da ne zalazimo u detalje |
Pa mislim da si dovoljno uŔao u detalje, nije imalo kud viŔe.  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 4:46 pm Naslov: |
|
|
Pa mislim da si dovoljno uŔao u detalje, nije imalo kud viŔe. [/quote]
E.dobro si mu rekla  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 6:32 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Hanibaal :: | Ti i drugari, a?  |
Odnosilo se na Cuku baki. Tebe nemam ni na fejsu  |
Znas ti, sinko, dobro na sta sam ja mislio... Seti se zasto te Bijeljina izbacila sa liste...
@ pravnik
Nema sta, razradio si ga do detalja. Dobro nam dosao na forum i da nam se zadrzis malo. Ajd, kad si vec pomenuo Acqua, daj nam neku insajdersku informaciju sta ima to dole i za koje pare. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:08 pm Naslov: |
|
|
pravnièe, oprosti meni rabi božijem shane-u 91, i dobrodoŔao na forum...
Mada, prema nekim nezvanicnim informacijama, likovi koji su proslih godina organizovali Bioskop su se udruzili sa likovima koji ove godine organizuju, tako da to nikako ne moze da bude losa zabava... I da, mislim da Acqua i Bioskop/Klub nemaju istu ciljnu grupu prilikom proslave Nove Godine... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Nov 26, 2008 11:20 pm Naslov: |
|
|
SKC ELECTRO SUN...PRSKEEEEE......LUDILO..... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 2:04 pm Naslov: Re: nova godina |
|
|
pravnik :: | Pa ovako...citam ovde razne odgovore u vezi doceka...pa me jedno zainteresovalo recimo odgovor snane91,u vezi diskoteke faraon..elem sto se tice faraona nije tacno da nema sanitarnu dozvolu,vec toj diskoteci stoji zabrana za rad dakle nema dozvolu za rad zbog nekog propusta u vezi izmirenja nekih obaveza prema drzavi (porez...itd),sto znaci da nemoze da se koristi,ali ja imam proverenu informaciju da su momci koji treba tu da organizuju uspeli da izvucu privremenu dozvolu za rad znaci za te dve veceri,i najverovatnije da ce tu i da organizuju,a mozda i nece ko zna..a sto se tice bioskopa evo ovako,nije tacno da ovi momci nisu dobili podrsku U.O vec su odustali od cene zakupa koja iznosi 2000e,ja raspolazem proverenom informacijom da je 4 od 5 clanova komisije glasalo da se ovim momcima izda prostor i pored raznih pritisaka sa strane(politickih),jer naravno oni su bili favoriti jer su jedini mogli da ispune uslove koji se od njih traze u vezi bezbednosti prvenstveno,a i po po pitanju odgovarajucih dozvola,a i zbog toga sto su unazad 2 godine za redom organizovali docek u ovom objektu....no da ne duzim preterano jasno je da ove godine slabo da ce biti sta od doceka u trsteniku kad se uzme u obzir Faraon,Bioskop i Klub i kad se ljudi poodele mislim da nece biti nista od toga,mislim kakva je to zurka kad u prostor gde staje 600-700 ljudi dodje 200-300,truba naravno,a i ko garantuje da ko kupi kartu ne ispadne da je bacio pare bezveze jer koliko sam upoznat ni ovi u bioskopu a i oni u klubu nemaju odgovarajuce dozvole i rade to nelegalno,samo je pitanje vremena kad ce neko to da prijavi.No da ne zalazimo u detalje ja cu ove godine u dobru staru Akvu koja ce i ove godine najverovatnije da organizuje docek...tamo je extra ekipa koja ume da ugosti kako treba necu da razmisljam da idem kod neke dece koja su cula da tu moze dobra lova da se uzme pa potegle roditelje da ispunjavaju njihove hirove.... | BRATE,AL SI OPSIRAN.PA OVO JE ESEJ NA ZADATU TEMU  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pravnik Dosljak

Pridruio: 26 Nov 2008 Poruke: 2
|
Poslao: Čet Nov 27, 2008 8:48 pm Naslov: hehe |
|
|
Pa shta da radim kad imam inspiraciju ....... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Dec 02, 2008 1:58 am Naslov: Re: hehe |
|
|
pravnik :: | Pa shta da radim kad imam inspiraciju ....... |
Mogao si možda spot da snimiŔ  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Boki TS pro

Pridruio: 05 Maj 2008 Poruke: 11 Lokacija: Peyton
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 11:19 pm Naslov: |
|
|
Ja standard u bioskop da bi ispostovao drugare koji organizuju, ali licno preferirao bih da odem u BG ali nemogu ostavim drustvo  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 11:31 pm Naslov: |
|
|
pozdrav Boki (samo nam je jos jedan pejovcanin trebao u pm )
Samo da kazem da ce ove godine u Kinu da bude bolje nego ikad !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Boki TS pro

Pridruio: 05 Maj 2008 Poruke: 11 Lokacija: Peyton
|
Poslao: Čet Dec 04, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
poz
Eh shane shane, sad odbijate pejovcane, a kad zagusti prvo njix zovete
Kino uber alles kao sto kazhe Vladolf "Shane" Pawlovitch |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|