Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Da li za ovakve osobe uvesti dozivotnu kaznu zatvora ili smrtnu kaznu? |
DA |
|
82% |
[ 19 ] |
NE |
|
17% |
[ 4 ] |
|
Ukupno Glasova : 23 |
|
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 8:07 pm Naslov: |
|
|
Za mene je abortus ubistvo, isto kao ubijanje malog deteta.
Zar je zivot ispunjen kobasima raznih velicina preci od poroda? _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Mirjana Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 24 Feb 2007 Poruke: 692 Lokacija: Mackovac / Nis
|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 8:16 pm Naslov: |
|
|
Oooo aman. Pa cekaj znaci devojka treba da rodi dete ako je neko siluje??? Kako sutradan tom detetu da kazes kako je doslo na svet?
I drugo sta ti ovo znaci "Ima da ga rodi ili 30 god zatvora." Dal si razmislio o ovome sta si reko? Znaci nema veze sto dete nece da ima oca, i sto ce da ima nikakve uslove za zivot, nego je bitno samo da se rodi.... Ma daj....[/u] _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 8:19 pm Naslov: |
|
|
Kao prvo, to se odnosi samo na "abortus od sile"... Objasnio sam isti... Silovanje je nesto drugo...
Riba koja ima kintu za abortus ima i za izdrzavanje... A i da nije u najboljoj finansiskoj situaciji, moze da se zaposli i da izdrzava svoje dete. Zalosno je to sto devojke u Srbiji nemaju vremena za decu i ne zele da rade vec su zaokupljene jurenjem sponzora...
Trece, to sto fetus ne place, ne znaci da nije ziv. Abortusom majka ubija svoje dete. (ponovo napominjem da se ovde radi o "abortusu od sile" koji je najcesci, tacnije vise od 90% abortusa su od sile) _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 8:30 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: |
Riba koja ima kintu za abortus ima i za izdrzavanje... |
Brate sve same provale! Ajd malo razmisli koliko je potrebno za izdrzavanje deteta, recimo 18 godina izdrzavanja.... Drugo, ne znam zasto se toliko osudjuje zena kad nepozeljno zatrudni, kao da je ona sama za to odgovorna, a musko naravno nema veze sa tim. Da da... I nemoj sad da je neko rekao kako to sad nije tako, u seoskim sredinama ima toga koliko oces. Trece cak iako se odluci da rodi, zena opet ostaje sama sa tim detetom. NIsam sigurna koliko musko moze da bude zainteresovano. Cetvrto, brate, da si zena mozda bi ova rasprava i vredela, ovako.... _________________ http://www.facebook.com/group.php?gid=47101789381&ref=ts |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 8:49 pm Naslov: |
|
|
Pitam se samo,zasto se muskarci stide da u apoteci kupe kondome i sebi skinu "dve" brige sa vrata,a i cure, zasto pristaju na odnose bez zastite pa im je posle djavo kriv?????????Znam da ce mnogi muskarci da pocnu da se vade na osecaj sa kondomom,te to nije to islicno,medjutim,malo manje osecaja i puno manje brige!!!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Nov 29, 2007 9:00 pm Naslov: |
|
|
Muskarac (otac) treba da ucestvuje u izdrzavanju deteta.
Na krilima modernog razmisljanje, Srbija godisnje gubi 30 000 ljudi! Kad nas shiptaru budu stavljali u rezervate i kad se opet bude liturgija sluzila u podrumuma pitacu vas! To ce biti u bliskoj buducnosti. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 2:19 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | i ja sam za uvodjenje surovosti u zakone.Ovaj sistem "moze a ne mora" je oterao zemlju u qurac. |
Apsolutno.
Pacovdlak :: | Pa to moze a ne mora je ustvari neka borba za prava coveka, ono, da malo budemo humani za promenu. |
Ma, daj!!! Kod nas ne funkcionisu ta zapadnjacka sranja! Sve te demokratije i prava coveka su cisto sranje. Da pojasnim. Kad smo mi imali zakon i kad su kod nas ljudi imali svoja prava, oni nisu ni znali sta je to. Ostrvljani su se cepali sa Francuscicima zbog glupavog nasledja koje nema veze s mozgom (a kamo li sa pravom i demokratijom).
Nas je oteralo u qrac bas to sto smo pokusavali da licimo na njih! Ne moze!!! Shvatite! Nismo isti kulturni krug. Nemamo isti mentalitet. Prirodno nemamo ista shvatanja.
Pacovdlak :: | Imam podatak da je u Pakistanu u zadnja 4 meseca ubijeno 47 zena zbog nemoralnog ponasanja. I to od strane rodbine. A sta kazete na to? |
Kazem da cutis. Tamo se sudi po serijatskim zakonima. Serijat je skup zakona koji su izvedeni iz Kur'ana. Daklem, nemaju veze sa gradjanskim zakonima. Evo, veceras cujem da je neka britanska uciteljica osudjena zbog nebitno-cega u Sudanu na dvadeset udaraca bicem. Serijat, bato!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Nov 30, 2007 4:00 am Naslov: |
|
|
Pakistanci su bolesni jebem ih u subaru... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Perseus TS novinar

Pridruio: 15 Okt 2007 Poruke: 80 Lokacija: Mongolija
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 2:21 am Naslov: |
|
|
Nazalost od kad su u Srbiji zene dobile ista prava kao i muskarci, mi smo postali sampioni sveta po mortalitetu...
Ako neko napravi dete a da to nije pod nekim okolnostipma prisile ili incesta dete se mora zadrzati (po principu ako si pravio izdrzavaj ga). Postoje i slucajevi koje ste vi naveli gore ali mislim da je mnogo, mnogo, mnogo, vise onih "da sam znao ja bi stao" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Dec 01, 2007 11:28 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Nas je oteralo u qrac bas to sto smo pokusavali da licimo na njih! Ne moze!!! Shvatite! Nismo isti kulturni krug. Nemamo isti mentalitet. Prirodno nemamo ista shvatanja.
[/b] |
Prirodno? Komandante, nisam se nadao da cu ovo od tebe da cujem. Prirodno covek je covek, bez znanja i iskustva, pa tek kasnije dobije neko svoje misljenje o svetu i da ne tupim dalje. Znaci, drustvo stvara licnost, covek je drustveno bice, ne deluje na svet oko sebe kao jedinka. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Dec 02, 2007 1:17 am Naslov: |
|
|
Prirodno, da.
Covek nije nastao, nego je nastajao (mislim da cemo se tu sloziti). A na to je uticao jako veliki broj faktora. Izmedju ostalog tu je i prirodna sredina iliti okruzenje. Ljudi koji su se razvijali na razlicitim geografskim sirinama i duzinama imaju drugaciji mentalitet. Klima, nadmorska visina, reljef, biljni i zivotinjski svet (sto bi se reklo - flora i fauna) - sve je to uticalo na razvoj coveka kao drustvenog bica.
I onda tu dolazi ovo sto si ti rekao.
Citat: | Prirodno covek je covek, bez znanja i iskustva, pa tek kasnije dobije neko svoje misljenje o svetu i da ne tupim dalje. Znaci, drustvo stvara licnost, covek je drustveno bice, ne deluje na svet oko sebe kao jedinka. |
I ja se slazem sa svojim politkomom.
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Perseus TS novinar

Pridruio: 15 Okt 2007 Poruke: 80 Lokacija: Mongolija
|
Poslao: Ned Dec 02, 2007 2:18 am Naslov: |
|
|
A-Za mene je trava nachin zivota!
B- Ma pali brate, koka je zakon!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Pon Dec 10, 2007 10:23 am Naslov: |
|
|
Perseus :: | A-Za mene je trava nachin zivota!
B- Ma pali brate, koka je zakon!  | Vrlo poucno,narocito za mladje forumase. _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Dec 10, 2007 1:10 pm Naslov: |
|
|
Boze,oko cega se vi raspravljate?!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|