|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 6:38 pm Naslov: |
|
|
Nisam znao 'de ovo da metem, pa reko' aj' ovde. Neki nash lik iz USA doso na ideju da skupi kintu i snimi film koji ce da nabije ignorantnim amerima na nos da su srbi good guys... nemam nista protiv... to je u redu. Posle sam video da Azijat glumi Srbina... reko ajde, ne znaju ljudi... Posle sam vio ribu u minicu sa snajperom, reko ajde, to deca vole. Posle sam video da se glavni lik preziva Obilic, reko ajde. Posle sam video amaterski snimljene scene, e tu sam zastao... Kako stvari stoje Michael Madsen ce biti jedina svetla tacka u ovom prosrpskom americkom filmu koji po svemu lici na Americko sranje kojim hrane svoju naciju i veci deo sveta vec decenijama... Sranje koje sad snimaju u manjoj meri jer se ne prodaje... Jbm zivot, skupis pare da angazujes jednog Michael Madsena, pa odresi kesu i angazuj profesionalca da ti napise scenario, a ne nekog drugorazrednog tupana kome se iskustvo u pisanju sastoji od pisanja decijih pretstava za osnovnu skolu... Ovako imamo film inspirisan americkim sranjem koji ce da prosipa srpsko sranje... Umesto da snimimo ozbiljnnu dramu, mi snimamo neozbiljno sranje, ili ti akciju... Definitivno nismo bas pametni. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Feb 13, 2009 11:23 pm Naslov: |
|
|
Naziv filma? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Feb 16, 2009 9:37 pm Naslov: |
|
|
Serbian Scars _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 4:01 pm Naslov: |
|
|
Uskoro treba da bude premijera Sveti Georgije ubiva aždahu. Valjda poèetkom marta. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Feb 23, 2009 11:58 pm Naslov: |
|
|
Hmmm... Gledao sam neki kratak trejler. Nista ne mogu da zakljucim... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Feb 24, 2009 12:33 am Naslov: |
|
|
11. 3. je premijera. Šta znam, Kovaèeviæev roman, to je valjda dosta za poèetak. Sad je pitanje kako je Dragojeviæ odradio. Trejleri su ionako nakiæeni, niŔta tu ne može da se vidi.
JuĆØe bila premijera 1. srpskog zombi filma. Ćuo sam da nije loÅ”e. Je l' zna neko kad je premijera Srpskog filma? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|