|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Sta mislite o tome |
Da |
|
11% |
[ 1 ] |
Ne |
|
33% |
[ 3 ] |
Uzdrzan |
|
55% |
[ 5 ] |
|
Ukupno Glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 3:44 pm Naslov: |
|
|
Ajde bre mrtvak prestani,dosadan si!!!!Mozes tog tvog Boga da nabijes u dupe.... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 3:52 pm Naslov: |
|
|
OVAJ JE LUD  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 3:55 pm Naslov: |
|
|
Da znas da jeste...Ne mogu vise da citam o alahu i to,opste poznato je da su muslimani teroristi jer im vera tako nalaze!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 5:08 pm Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | live :: | STA VAM JE LJUDI. PUSTITE GOVNO NEK SMRDI BRE. |
Bisma Alah, danas svakom dozvoljavaju da prica. Neka ti Alah podari muza zeno koga ces da sluzis ponizno zanaveka. Zenama ovde se necu dalje obracati, nisu vredne mudrosti Alaha vec da kuvaju, ciste i cuvaju decu.
Kuran lepo kaze za zene لم يتم التدقيق في السور بعد , pa vi razmislite o tome. |
A ti lepo da se NO SIS U 3 PIZ DE LEPE MAT ERINE |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 7:09 pm Naslov: |
|
|
Ne mogu da izdrzim a da ne odgovorim na ovakve provokacije.Ti si decko za lecenje u nekoj ustanovi zatvorenog tipa i dala bih ti onako drugarski savet da se sto pre dobrovoljno javis tamo.Svoje misljenje zadrzi za sebe,zivi u nekom svom 19.veku a nas pusti da uzivamo u ovom forumu uz neke lepse stvari.Ja zivim u inostranstvu i hocu da citam sta ima novo u gradu gde sam rodjena a ne o tim tvojim verskim ispadima.Od mene toliko pozdrav za sve TRSTENICANE |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 7:21 pm Naslov: |
|
|
Ljudi, bre, neko vas prca i to sa merakom. Å ta se primate?
Pozdrav i za tebe, Marijeta, i dobro nam doŔla. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 7:26 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav marijeta...
A sto se tice Duke Oinka... Bio bih ti zahvalan da mi das adresu nekog online recnika, gde bi mogo da vidim sta ti to pise u Kuranu... A vi ostali, sto ga napadate i vredjate... Ako mislite da se tako treba iskazuje vera Hristova, grdno se varate... Ne mogu da shvatim odakle tolika netrpeljivost
P.S. Mislim da Duke nije musliman i da vas samo tripuje !!! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 7:30 pm Naslov: |
|
|
[quote="
P.S. Mislim da Duke nije musliman i da vas samo tripuje !!![/quote]
I ja mislim da se neki lik tripuje sa nama,i mislim da je to Hannibal!!!Ne volim kad se prica o muslimanima!!!Mrzim ih, i uvek cu da ih mrzim!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 7:43 pm Naslov: |
|
|
Ignorisite njegovo pisanje i gotovo _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 8:34 pm Naslov: |
|
|
shane91 :: | Pozdrav marijeta...
A sto se tice Duke Oinka... Bio bih ti zahvalan da mi das adresu nekog online recnika, gde bi mogo da vidim sta ti to pise u Kuranu... A vi ostali, sto ga napadate i vredjate... Ako mislite da se tako treba iskazuje vera Hristova, grdno se varate... Ne mogu da shvatim odakle tolika netrpeljivost
|
Upravo, èovek se sve vreme obraæa Alahu i moli za vas. To Ŕto nije iste vere pa sa ne obraæa naŔem Bogu ne mora da znaèi da vam misli neŔto loŔe i da zaslužuje ovakvo vredjanje!
Bananaman :: | A ti lepo da se NO SIS U 3 PIZ DE LEPE MAT ERINE |
ĆoveĆØe smiri se, nije uvreda u pitanju! Sad ti njemu kažeÅ” neka ti Bog podari bananu da te odvede na pravi put a on tebi mamu, pa nije to to! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 8:46 pm Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | live :: | STA VAM JE LJUDI. PUSTITE GOVNO NEK SMRDI BRE. |
Bisma Alah, danas svakom dozvoljavaju da prica. Neka ti Alah podari muza zeno koga ces da sluzis ponizno zanaveka. Zenama ovde se necu dalje obracati, nisu vredne mudrosti Alaha vec da kuvaju, ciste i cuvaju decu.
Kuran lepo kaze za zene لم يتم التدقيق في السور بعد , pa vi razmislite o tome. |
Evo razmisljam o tome.... vidi... razmisljam, onako.... duboko sam se zamislio... hm.
Znas sta mislim: $&^#@% #^$%*#& ())_{^#@$)*&^ #&*:>&#, mada nemogu da kazem, verovatno si i *&#@^$*(#@$*&_, znas! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 8:54 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | Ne mogu da izdrzim a da ne odgovorim na ovakve provokacije.Ti si decko za lecenje u nekoj ustanovi zatvorenog tipa i dala bih ti onako drugarski savet da se sto pre dobrovoljno javis tamo.Svoje misljenje zadrzi za sebe,zivi u nekom svom 19.veku a nas pusti da uzivamo u ovom forumu uz neke lepse stvari.Ja zivim u inostranstvu i hocu da citam sta ima novo u gradu gde sam rodjena a ne o tim tvojim verskim ispadima.Od mene toliko pozdrav za sve TRSTENICANE |
Duboki Naklon Marijeta. Dobro nam dosla!
Pusti ovog prcavca, ne ume da sarmira zensko pa mu svi krivi (tuzno je to).
Ko zna koji Ʀilim njega ovde doveo, bez zezanja, nije mu lako. Najbolje ignorisati, da ne padamo na njegov sub-nivo netolerancije i regresije. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 9:01 pm Naslov: |
|
|
ي شكل تراتبي. التدقيق في Ā«النتائج النهائيةĀ» مثل الصور ووثائق النصوص والرسائل الالكترونية وملفات Ā«ام بيالموسيقية، التي يمكنها كلها ان تخفي بيانات وسيطة تعود الى مصدر كل من هذه الوثائق، كما يتم التدقيق في ذاكرة الانترنت المؤقتة التي تحتوي على سجلات بحركة الشخص وخصوصا تنقلاته المتكررة عبر صفحات ال
اخوانى الأعزاء
يوجد موقع علي شبكة الانترنت يسمي بموقع القرأن الكريم وعنوانه هو
**الموقع شيعي**
وعند تصفحي لهذا الموقع وبالتحديد في سورة الاعراف الأية رقم
14 يقول الله تعالي ( قال أنظرني إلي يوم يبعثون )
ولكني وجدتها مكتوبة هكذا ( قال فأنظرتي إلي يوم يبعثون )
فبعثت باكثر من رسالة إلي إدارة الموقع ولكني لم أجد أى تغيير
تذكروا قول رسول الله " من رأي منكم منكرا ... " الحديث
ارجوكم مرروها
محمود شراره
Kada shvate ovo razumeƦe te Duke, potrebna im je samo dobra volja i tvoje molitve! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 10:00 pm Naslov: |
|
|
Om
shuklaambaradharaM VishhNuM shashivarNaM chaturbhujam.
Prasana Vadanam Dyayethe, sarva vignobha upashanth aye!
vyaasaM vasishhTha naptaaraM shakteH pautramakalmashham .
paraasharaatmajaM vande shukataataM taponidhim
vyaasaaya vishhNuruupaaya vyaasa roopaaya vishhNave .
namo vai brahma nidhaye vaasishhThaaya namo namaH
avikaaraaya shuddhaaya nityaaya paramaatmane
sadaika ruupa ruupaaya vishhNave sarva jishhNave
yasya smaraNa maatreNa janma saMsaara bandhanaat
vimuchyate namastasmai vishhNave prabhavishhNave
oM namo vishhNave prabhavishhNave
shrii vaishampaayana uvaacha
nek se on pomoli svom Bogu,jer rusilac mu dolazi!!!!LORD SHIVA _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Jan 13, 2008 11:36 pm Naslov: |
|
|
Duke Oink :: | Zenama ovde se necu dalje obracati, nisu vredne mudrosti Alaha vec da kuvaju, ciste i cuvaju decu.
Nemas ti pojma covece. Zamolila bih te da prestanes da se zezas sa ozbiljnim stvarima. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|