Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 7:17 pm Naslov: |
|
|
marijeta :: | NEKADA SAM I JA VEROVALA DA POSTOJI NESTO STO NE MOZE DA SE KUPI ILI PRODA ALI SAM VREMENOM NAUCILA DA NIJE TAKO.SVE I SVAKO IMA CENU SVIDELO SE TO NAMA ILI NE.DAJ BUDIMO REALNI... |
Covek treba da gleda sebe. Neka se drugi prodaju, my ass ain't for sale! _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 7:21 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | my ass ain't for sale! |
i ja kazem da saletu ne das guzu  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 7:21 pm Naslov: |
|
|
Ma daj... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 7:53 pm Naslov: |
|
|
Neke stvari su neprocenjive. Za sve ostalo, tu je master card  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 9:29 pm Naslov: |
|
|
Draga moja MIRJANA nisam imala namere da uvredim ni tebe ni bilo koga.Mozda nisam ni svoje misljenje iskazala na najbolji nacin.Sve je to lepo sto si rekla i tu se slazem sa tobom.Sigurno je da sve ono sto se tice moje porodice nema cenu,meni su moj muz i cerka na prvom mestu ali je mnogo lepsi zivot kad znas da si materjalno obezbedjen.Bas je onako kako je to neko vec rekao -NEKE STVARI NEMAJU CENU A ZA SVE OSTALO TU JE MASTER CARD -Nisam ja bez mozga samo zivim daleko od svoje kuce pa mi je mozda i ovaj zapadnjacki nacin zivota promenio neke poglede na svet.Ako sam bilo koga uvredila jos jednom IZVINITE |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jan 15, 2008 9:33 pm Naslov: |
|
|
Ja mislim da nikog nisi uvredila...Svako dobro... _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 12:27 am Naslov: |
|
|
Mirjana :: | marijeta :: | SVE I SVAKO IMA CENU SVIDELO SE TO NAMA ILI NE.DAJ BUDIMO REALNI... |
Brate..... znaci po prvi put na forumu moracu da budem ozbiljna, jer ne mogu da verujem u ono sto citam. Izvini, jel ces sutra dan svoje dete tako da vaspitavas? Nije tacno da sve ima cenu. Postoje trenuci u zivotu koje ja nebih menjala ni za kakve pare, niti tako nesto moze ikad da se kupi. Sestrinu ljubav, majchinu suzu, stisak ruke u teskom trenutku, jel to mozes da kupis?? Necu da nabrojavam, jer izgleda prosti umovi kao Vasi koji gledaju sve kroz pare nece to moci da pojme.
Jerinenstadt :: | cuka :: | "svako-svaka ima svoju cenu!!!!!!!! |
Ovo je definitivno najbolji post na Forumu. Potpuno se slazem sa tobom Cuko. Samo je pitanje za koliko? |
Ama, sta je sa vama bre? I posle se pitamo kuda ovaj svet ide? Sramota jedna. Bedno je kad covek ovako uprlja prvobitnu cistotu u sebi. |
potpuno se slazem sa tobom. za mene nemaju cenu trenuci kraj voljene osobe, ili pomoc prijatelja u trenucima kada ti je to neophodno. kada si nemocan da pomognes sebi, kao na primer, kada si pijan i povracas celu noc i kad je tu neko da ti se nadje. po cenu toga da celu noc sedi na patos, samo da bi mi se nasao. ne moze se kupiti trenutak kada iznenada vidis sebi dragu osobu, potpuno neocekivano bane ispred tebe, a ti si, npr. u Kalci ispred npr. igraonice............... i tako...... to se za mene ne kupuje. to je sreca. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 3:08 am Naslov: |
|
|
... kao sto se ne moze kupiti osecaj topline koji te oblije kada smrznut stojis na hladnoj terasi i na vratima ugledas nekog ko je dosao da te zgreje... _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 3:28 am Naslov: |
|
|
betelgez :: | ... kao sto se ne moze kupiti osecaj topline koji te oblije kada smrznut stojis na hladnoj terasi i na vratima ugledas nekog ko je dosao da te zgreje... |
Da li mislis na SSovca sa bacacem plamena?  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 7:57 am Naslov: |
|
|
live :: | jerina, jesu li tebe mama i tata zlostavljali kad si bio mali?  |
Devojcice iz Pejovca nisam mislio na ono:"Koliko za "ono"(Joko Ono) nego smatram a tako i jeste da sve ima svoju cenu. Recimo sta ako se pojavi toliko dobar muskarac kog bi bez razmisljanja "skinula" najboljoj drugarici recimo?(to je prodaja jel tako?) Nije sve u Master cardu bab`  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 9:39 am Naslov: |
|
|
izvini jerina, ali ovo je jako glup primer. druga stvar, drugaricu nikad ne bih dala za dobrog frajera, trece, imam ekstra frajera
mene iznenadjuje da podrzavas citate koji su jako povrsni, netemeljni, gradjeni na kompleksima i imaju sjaj "jacine". lose je kad covek sebe ne ostvari u zivotu, pa pokusava da bude vazan gazeci po drugima. ako neko ne uspe nesto da uradi, ili ne moze da uradi, ne znaci da ce ga podrugljivost velicati, ili da ce time nesto vratiti, osim ogorcenosti.
marijeta kaze da se "srodila" sa surovim kapitalizmom ( koliko sam ja razumela), pa je videla kolika je cena. ovaj segment je vezan samo za moc novca. ljudi sve imaju, ali je dusa prazna.
kako kazu stihovi- "Crvena jabuka"
"...Probao sam rajsko voce
i pune dzepove para
al malo ko da hoce
slusat tugu sanjara..." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 11:09 am Naslov: |
|
|
Komentar je suvisan......Ljubav mi je u minusu, imam najboljeg frajera, nemam cenu i slusam Zeru Jabuku Sto bi rekli Bugari:"Liiiiiiiiii " |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 11:17 am Naslov: |
|
|
dobro pamtis informacije. to je bila faza u vezi,nisam rekla da je moj frajer najbolji, vec da je ekstra. on je ljudina koja je vredna postovanja zbog svojih vrlina. cenu nemam i ne stidim se da budem ono sto sam. pozzz  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Sre Jan 16, 2008 11:21 am Naslov: |
|
|
Arhiviram sve podatke na 5 godina(po Zakonu ) Bankarka koja nema cenu.......bravo Live, nema sta. Pozdrav za ljudinu  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Čet Jan 17, 2008 11:53 pm Naslov: |
|
|
Citat: | drugaricu nikad ne bih dala za dobrog frajera |  |
|