|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Sub Mar 29, 2008 6:53 pm Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Dr? :: | Ćavo meưu nama
MITOVI: SATANA
Njegovo zlotvorstvo ưavo ā satana, gospodar pakla, princ tame, antihrist i Lucifer |
Princ pakla se zove Astaroth... |
A jel je tebi nekada palo na pamet da može da postoji viŔe prinèeva?
Maxmilijan :: | Dr?Jel znas nekog satanistu? |
Å to pitaÅ”, jel ti treba broj telefona?
Zezam se malo, ne znam ni jednog. Barem mislim da ne znam, niko mi do sada nije rekao da je satanista, a niti sam ĆØuo za nekog koga znam da je satanista.
Poslednji izmenio Dr? dana Sub Mar 29, 2008 8:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Mar 29, 2008 7:52 pm Naslov: |
|
|
Dr? :: | "Mea kulpa" (kriv sam) odjekivalo je u vreme inkvizicije, kada su ljudi živi spaljivani zato Ŕto su "prodavali duŔu ðavolu". |
To mi je omiljena pesma od Enigme.
Inace, u Krusevcu postoje bar 3 mesta na kojima se okupljaju subotari i jehovini svedoci  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 6:11 am Naslov: |
|
|
Genie :: | Inace, u Krusevcu postoje bar 3 mesta na kojima se okupljaju subotari i jehovini svedoci  |
pa dobro. subotari su Andventisti, a Jehovini svedoci si takodje sekta, ali nisu satanisti. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 12:53 pm Naslov: |
|
|
To sam rekla jer su na prethodnoj strani pomenute sekte. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 4:37 pm Naslov: |
|
|
aaaaa, ok. nisam gledao prosle postove pa nisma znao o cemu se radi.  _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 11:07 pm Naslov: |
|
|
Jbt, da l' mi uvek moramo da budemo najgori? Ceo život nas prozivaju zbog sekti. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Mar 30, 2008 11:37 pm Naslov: |
|
|
Pa, bre, to je stara prica. Cini mi se da sam tebi, Affe, pricao sta se sve pricalo o Gogi... Spomen iza kreveta, satanisticke knjige i slicne gluposti. Cak mu je murija dolazila na gajbu sa popom...
No, jes!!!
Pa su pricali da se na aerodromu skupljaju da kolju kokoske i nesto mazu krvlju...
Ehhh... Devedesete... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 12:07 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
Pa su pricali da se na aerodromu skupljaju da kolju kokoske i nesto mazu krvlju...
|
E to je vec vudu... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 12:14 am Naslov: |
|
|
Ma, ti mislis da ti likovi znaju sta rade??? To ti je ona prica, daj malo da bIdemo opasni. Sad smo mi darkeri, opasni smo, ce koljemo, mak' te ni se s puta!!! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 1:13 pm Naslov: |
|
|
Ja ne mogu da verujem da takve gluposti postoje.
Cenim da je i droga ukljucena u tu pricu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Pet Maj 16, 2008 7:56 pm Naslov: |
|
|
Svaka religija je sekta, neke su samo sveopste prihvacene. Dokazite suprotno bez odlazenja van teme.
Ali da nebi duzio, izmedju olicenja dobra i olicenja zla morao bih da kazem, Hillary Clinton ili Obama, zavisno ko pobedi vlada svetom. Once again, dokazite suprotno. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pon Maj 19, 2008 10:52 am Naslov: |
|
|
Citat: | Pa su pricali da se na aerodromu skupljaju da kolju kokoske i nesto mazu krvlju.. |
na rtsu je bila neka dokumentarna emisija pre viŔe godina. u jednom nastavku se govorilo o trsteniku. navodno je neki povratnik iz amerike u beljicima organizovao satanistièke rituale, orgije i to klanje živine.
sve je prièao jedan izleèeni mladiæ koji je u tome prisustvovao. pa da'l lažu il' ne lažu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 11:15 am Naslov: |
|
|
Hell,In Heaven is to cold... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Ned Jun 29, 2008 2:10 pm Naslov: |
|
|
"Jerry je znao da je ta prica q....c,
al` je nije znao cuvat samo za sebe " _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jul 14, 2008 6:40 pm Naslov: |
|
|
''U raju je dobro, ali u paklu je ekipa'' _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|