Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pon Dec 22, 2008 11:00 pm Naslov: |
|
|
Nisam bas shvatio poslednju poruku. Moze li blago pojasnjenje? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 8:29 am Naslov: |
|
|
Vidi se da si nov  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Vidi se da si nov  |
I viŔe nego oèigledno... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 1:59 pm Naslov: |
|
|
koliko èesto se proverava èistoæa vode za piæe?
postoji li opasnost da voda ponovo postane neispravna? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 2:34 pm Naslov: |
|
|
sasha966 :: | Da odgovorim buntovniku69. U petak oko 20:30 doslo je do pucanja magistralnog cevovoda na delu od Topoljaka ka Starom mostu kod prodavnice g-dina Babovica. Kazu, mozete i proveriti, da zadnjih 10 godina nije bilo nocnih intervencija na popravci cevovoda. Elem, oko 23:30 ekipa Komstana je krenula sa radovima na otklanjanju kvara (sto se moglo videti i na kajronu TV Trstenik-barem oni koji je gledaju) i do 05:00 ekipa je zavrsila sav posao u najkracem mogucem roku gde su se i mestani Grabova prijatno iznenadili. Tokom subote ustanovljeni su kvarovi na mrezi u Grabovcu iznad igralista i kod Gradske cesme u Trsteniku. Nakon nabavke neophodnog materijala koji je odradjen u subotu, u ranim jutarnjim casovima u nedelju pristupilo se intervencijama na obe lokacije. Oba kvara otklonjena su do 10:30 i nakon toga pustena je voda kojoj je trebalo izvesno vreme da se stabilizuje sto se kvaliteta tice. I ubuduce imam zelju sa svima da polemisem i na ovaj nacin jer smatram da je situacija po pitanju odziva na kvarove u Komstanu daleko brze nego ranije. Da li je to zasluga novog direktora - procenite sami. Ali, nemojte samo da kritikujete bez valjano prikupljenih informacija. Javljam se tek danas jer sam u nedelju bio u Beogradu na Izbornoj skupstini G17PLUS ciji sam clan. Pozdrav svima kojima je stalo do promena na svim nivoima.Za pocetak, za lepsi i cistiji Trstenik. |
Hmhm...ima li psihoanaliticara na Forumu...?  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 3:23 pm Naslov: |
|
|
Voda za pice se proverava vise puta sada nego sto se proveravala ikada ranije! Sta to znaci u praksi? Nekad je to bilo tri puta mesecno a sada je trenutno min. dva puta nedeljno a dok traje ciscenje jezera po potrebi i cesce! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:16 am Naslov: |
|
|
Sad kad je Sasa garantovao za ispravnost vode mozete da u miru docekate novu godinu a oni koji je nisu ni imali mogu pred docek i da se okupaju  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:22 am Naslov: |
|
|
Spremam se za dolazak u rodni kraj pa mi milo milo oko srca sto sad ja mogu da pitam....... IMATE LI VI TAMO VODE ? nema veze kakve je kakvoc'e |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:40 am Naslov: |
|
|
Imamo mnogo vise nego vi tamo, i odlicnog je kvaliteta... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:44 am Naslov: |
|
|
Nema ni leba ni vode. Moraces da poneses otudA. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:18 am Naslov: |
|
|
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:27 am Naslov: |
|
|
marijeta :: | Sad kad je Sasa garantovao za ispravnost vode mozete da u miru docekate novu godinu a oni koji je nisu ni imali mogu pred docek i da se okupaju  |
...a oni koji su na viŔim spratovima mogu da se plaknu...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 7:27 pm Naslov: |
|
|
Da bre...sad samo mogu da navuku neku trlemu...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|