Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Na kojoj TV se daju najbolji filmovi? |
RTS |
|
36% |
[ 16 ] |
Pink |
|
13% |
[ 6 ] |
Avala |
|
6% |
[ 3 ] |
Kosava |
|
0% |
[ 0 ] |
FOX |
|
6% |
[ 3 ] |
B92 |
|
18% |
[ 8 ] |
Neka druga... Koja? |
|
18% |
[ 8 ] |
|
Ukupno Glasova : 44 |
|
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Feb 09, 2009 2:39 pm Naslov: |
|
|
Што се тиче "Турнеје"...то је онај Гроф чије бих постове волео да читам.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 2:03 pm Naslov: |
|
|
Po ko zna koji put odgledah Sedam Samuraja legendarnog Akire Kurosave i odusevljenje ne jenjava... Resio sam da poskidam sve filmove koje sam nekad gledao, a ostavili su slican utisak na mene pa da sve narezbarim na par DVD-a i kad dodje smorno vreme da gledam jedan po jedan iznova i iznova... Ko nije gledao Sedam Samuraja (ako uopste ima takvih) neka odma' nabavi/skine... Jedan od najboljih filmova ikad snimljenih od jednog od najboljih rezisera ikada.
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 3:55 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Nije, ali je njegovo pokazano poznavanje na nivou deteta od 4 godine koje i dalje veruje da uskrsnji zeka postoji i zagleda u svaki saht nebi li pronaslo nindza kornjace. |
Je l' uskrŔnji zeka zbog epizode Souh parka?
Rumenige :: | Што се тиче "Турнеје"...то је онај Гроф чије бих постове волео да читам.  |
Pa joŔ æirilicom napisao... Aj ne uvlaèi politiku i na ovu temu, leba ti. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 4:35 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | lord.trax :: | Nije, ali je njegovo pokazano poznavanje na nivou deteta od 4 godine koje i dalje veruje da uskrsnji zeka postoji i zagleda u svaki saht nebi li pronaslo nindza kornjace. |
Je l' uskrŔnji zeka zbog epizode Souh parka?
|
Mislim da sam tu epizodu preskocio. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Feb 11, 2009 2:06 pm Naslov: |
|
|
Haha ma, nije bila namera. Bas sam pricao sa Kandom kad mi se nesto ublokiralo, pa sam morao da predjem na cirilicu.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Čet Feb 12, 2009 11:48 am Naslov: |
|
|
film 12 od Nikite Mikhalkova _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sub Feb 14, 2009 12:13 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Haha ma, nije bila namera. Bas sam pricao sa Kandom kad mi se nesto ublokiralo, pa sam morao da predjem na cirilicu.  |
Ma zezam se, samo bez politike, Gorana ti.
Gledao Snatch po 50. put. ''the rabbit gets fucked. Proper fucked? '' Genijalno. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sub Feb 21, 2009 8:34 pm Naslov: |
|
|
Snatch je oooodliĆØan... slajmi i ja naroĆØito volimo-' before "Zee Germans" get there.'
gledah film ¡Ay, Carmela!, iiii nije loÅ”.... da sam imala titlove bio bi mi verovatno joÅ” bolji....
Ŕalim se, Ŕpansko- italijanski film, radnja se deŔava za vreme Ŕpanskog gradjanskog rata...
vredi pogledati.... _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Feb 23, 2009 12:17 am Naslov: |
|
|
Usho sam u Kurosawa fazu tako da u poslednje vreme samo njegove filmove gledam... Pravi genije. Gledajuci ovaj film potsetio sam se 10ak filmova dosta novijeg datuma koji su "pozajmili" ideje od Kurosawe, tacnije, ciji su reziseri vidno inspirisani Kurosawinim zivotom i delom... Pored 7 Samuraja, definitivno film koji bi svi trebalo da pogledaju. Posto na omotu ne pise razumljivim pismom, film se zove Hidden Fortress...
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Mar 08, 2009 12:26 pm Naslov: |
|
|
Kad je rec o najgorem reditelju svih vremena Uweu Bollu, uvek sam imao postovanje za njega jer su ga svi, ali bez izuzetka, svi mrzeli. Covek je imao hate klubove (ima ih jos ), kao i citave forume posvecene pljuvanju njegovih filmova. Uwe, koji je ovisnik o igrama i internetu, je naleteo na jedan takav forum i toliko se iznervirao da je bukvalno izazvao sve spitere i box mech. Dosta njih se odazvalo ali on je odabrao njih 4 i u jednoj veceri ih prebio kao macke . Tek posle ovog filma sam poceo da gotivim tog lika bas... Film je odvratan, glup, uvredljiv (kako kaze sam plot) i to u toj meri da je nevidjeno smesan. Film je parodija na sve, ali sve, narocito na americko drustvo trenutno. Mnogi su film opljuvali samo zato sto ga je legendarni Uwe Boll rezirao (mislim dane imdb nema ni jednu ocenu iznad 4 ), ali ovo je nesto drugacije od njegove uobicajne price sa SF igrama pretocenim u film; i postal je igra, ali ne SF vec potpuno kontroverzna i vrlo bolesna igra... Anyways, ovo je potpuno novi fazon parodiranja do sad nevidjen. Ako volite parodije, a nemate tonu rafinisane mrznje prema Uweu Bollu definitivno treba odgledati ovaj film, just for fun  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Mar 13, 2009 12:09 am Naslov: |
|
|
Upravo stig'o sa "Sv. Georgia" i mogu reci da je jedan od najboljih nasih filmova svih vremena... Nije da sam sumnjao, ali je bio red da odgledam pre no sto udelim komentar. Kao sto sam i pretpostavio, dramski deo je u prvom planu dok su scene rata tu samo da pricu zaokruze i upotpune. Film ima dusu, kao i svi na kojima je radio Dusan Kovacevic, a pored toga je dosta ulozeno u montazu i u opremu pa sve to prelepo izgleda. Da ne spoilujem, preporuka za sve. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Mar 13, 2009 12:22 pm Naslov: |
|
|
Zapavo, film se jako malo bavi samom politikom. Film je pre svega drama, pa onda sve ostalo i ne, nije antisrpski. Definitivno treba svi da odgledaju bez izuzetka. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sub Mar 14, 2009 3:22 am Naslov: |
|
|
Ne znam koliko ima toga, ali postavicu ceo govor onog oficira koga glumi Lecic. Videh na reklami, pa se setih da sam citao to. Imam negde...
Hebo ih sveti Jeronim na nebu!!!
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sub Mar 14, 2009 10:12 am Naslov: |
|
|
Cela Leciceva uloga se od toga sastoji . _________________