|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Jun 06, 2008 12:30 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: |
Dakle imamo i stars fuckere na forumu Divno! |
 _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Jun 06, 2008 10:12 pm Naslov: |
|
|
Indy kupila nov auto... dolazimo na sledece okupljanje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 2:49 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Indy kupila nov auto... dolazimo na sledece okupljanje. |
Super, ne zaboravite da povedete Eru i Sladju iz VIP VB 2. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 9:38 am Naslov: |
|
|
Draga gospodo i gospodje, molim vas prestanite sa off topic'om, ovo je tema o nemoralnosti i balansu istog u slucajevima muskarca i zene, ako nemate sta da kontribuirate ovoj temi, molim vas nemojte nista ni da postujete, a ako vam se tolko razgovara o zvezdanim je*acima, zapocnite nov topic o njima. Hvala.
Edit: Takodje, topic o okupljanjima vec postoji, ako morate neseto da diskutujete oko okupljanja, diskutujte tamo. Hvala. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
betelgez Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 20 Dec 2007 Poruke: 1306 Lokacija: Nis
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 2:39 pm Naslov: |
|
|
PM91 :: | Draga gospodo i gospodje, molim vas prestanite sa off topic'om, ovo je tema o nemoralnosti i balansu istog u slucajevima muskarca i zene, ako nemate sta da kontribuirate ovoj temi, molim vas nemojte nista ni da postujete, a ako vam se tolko razgovara o zvezdanim je*acima, zapocnite nov topic o njima. Hvala.
Edit: Takodje, topic o okupljanjima vec postoji, ako morate neseto da diskutujete oko okupljanja, diskutujte tamo. Hvala. |
stani malo. objasni mi koji si ti faktor na forumu da ispravljas i da pricas ko ce sta da radi. ako ti se nesvidja, nemoj da gledas. to ili hoces da se ulizes moderatorima ili si jednostavno, takva da ne moze bez tvoje naredbe. oladi malo i ne pricaj svasta. drugo, ne mozes pricati drugima da postuju u pravim temama, zato sto i ti ne postujes gde treba. postoji tema: pravila, obavestenja i kritike, pa tu pisi i sugeriraj koliko god hoces.
IZVINJAVAM SE NA OFF TOPIC-U, ALI SA NEKIMA NE MOZE DRUGACIJE. _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 3:15 pm Naslov: |
|
|
betelgez :: | PM91 :: | Draga gospodo i gospodje, molim vas prestanite sa off topic'om, ovo je tema o nemoralnosti i balansu istog u slucajevima muskarca i zene, ako nemate sta da kontribuirate ovoj temi, molim vas nemojte nista ni da postujete, a ako vam se tolko razgovara o zvezdanim je*acima, zapocnite nov topic o njima. Hvala.
stani malo. objasni mi koji si ti faktor na forumu da ispravljas i da pricas ko ce sta da radi. ako ti se nesvidja, nemoj da gledas. to ili hoces da se ulizes moderatorima ili si jednostavno, takva da ne moze bez tvoje naredbe. oladi malo i ne pricaj svasta. drugo, ne mozes pricati drugima da postuju u pravim temama, zato sto i ti ne postujes gde treba. postoji tema: pravila, obavestenja i kritike, pa tu pisi i sugeriraj koliko god hoces.
IZVINJAVAM SE NA OFF TOPIC-U, ALI SA NEKIMA NE MOZE DRUGACIJE. |
Uhhm, betelgezu, mislim da si se zabunio blago. PM ne govori ovako uctivo. Ovo je edit nekog admina, najverovatnije Hanibaalov, ako je sudeci po boji. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 3:26 pm Naslov: |
|
|
da, znam. posumnjao sam ja na isto. sta mislis, zasto sam stavio 'ili hoces da se ulizes moderatorima'............ _________________
stellar-mass black holes in red, intermediate-mass black holes in purple, supermassive black holes in blue |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 6:52 pm Naslov: |
|
|
sve mi se èini da ovaj forum nije dugog veka,polako puca po Ŕavovima,nažalost  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 11:07 pm Naslov: |
|
|
Ako neko pokusa da mi imputira nesto , tj da mi spocitava u vezi sa poreklom imena Indira(Indy) neselektivno cu mu amputirat' neki od prstiju... virtuelno dapache |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 11:08 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | sve mi se èini da ovaj forum nije dugog veka,polako puca po Ŕavovima,nažalost  |
Pa zasrafi ga cuko  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 4:52 pm Naslov: |
|
|
zar nije logicno da prvo definisemo pojam MORAL,da bi mogli da raspravljamo o tome? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 5:07 pm Naslov: |
|
|
pandora :: | zar nije logicno da prvo definisemo pojam MORAL,da bi mogli da raspravljamo o tome? |
ja sam pokusao da kazem nesto o moralu, ali evo i jednog citata iz vikipedije.
PM91 :: | WikipediaLOL :: |
Морал
Из Википедија
Скочи на: навигација, претрага
Морал је скуп неписаних правила и обичаја који утврђују међуљудске односе и просуђују шта је добро, а шта зло. Морал је нешто објективно као облик друштвене свести, систем обичаја, навика, норми. То захтев друштва за одређеним понашањем, односно, принципима који одређују како нешто треба да буде. Он је релативан, није исти у свим друштвеним групама и историјским периодима. Централне вредности морала су: добро, исправно и праведно.
Сви морални појмови крећу ce око добра целине. Моралност почиње кад ce људи реше на удруживање и узајамну зависност и организацију; живот y друштву захтева да јединка неки део своје самосталности жртвује заједничком поретку, и напослетку добро целине постаје норма људскога држања. Кад ce једна група надмеће y зарађивању с друтом групом или ce против ње бори, онда она побеђује својим јединством, и моћи, и способношћу својих чланова да y тежњи за заједничким циљевима ходе здружено. То je циљ организације за којим свако друштво има да тежи, докле год жели да y животу остане.
Христос je учио: моралност je доброта према слабијима; Ниче каже: моралност je смелост јачих; a Платон вели: моралност je стваралачка хармонија целине.
Различита друштва имала су у различитим периодима различите моралне вредности, мада се између њих често може повући заједнички именитељ. Према гледању на различитост вредности и историјски развој морала постоје морални релативизам, морални апсолутизам и морални универзализам. |
Neki ovde bi mozda hteli da procitaju ovo. |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 7:14 pm Naslov: |
|
|
I jos me zanima,koliko je moralno komentarisati necije nemoralno ponasanje,ukoliko si svestan da sam pravis istu gresku? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Jun 08, 2008 11:21 pm Naslov: |
|
|
pa svi smo mi moralni manje/vise.
nije u redu biti cinik i kuditi tudje postupke ako to nije u suprotnosti sa onim sto radis.
na kraju krajeva, svako radi ono sto mu odgovara i za to ima razloge.
danas malo ljudi pre nego napravi neko zlo, razmisli o tome kako bi bilo da je njemu naneta neka steta.
zalost je sto danas cilj ne bira sredstvo kod vecine. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Čet Jul 24, 2008 12:42 am Naslov: |
|
|
Nema razlike. Krsenje osnovnih moralnih vrednosti je stvar pojedinca, mada se svi uglavnom izvlace da je krivo drustvo. Crkva kao crkva vise nema moc da zvanicno tako nesto osudjuje i preti paklom, ta prica vise ne prolazi. Ja znam slucaj za klinku koja se... a ide u crkvu da moli za oprostaj sto je pomislila lose svojoj drugarici, da joj otme decke ili tako nesto. Dobro, to je primer, ne branim muske.
A drustvo je dozvolilo previse sloboda, pa je to neko pogresno protumacio... _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|