Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 3:14 pm Naslov: |
|
|
Za predsednika od mene AC/DC - It's A Long Way To The Top
Pitanje: Da li on kao predsednik opŔtine može da utièe na rad javnih preduzeæa? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

Pridruio: 09 Feb 2009 Poruke: 19
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 6:15 pm Naslov: RADIO TRSTENIK |
|
|
Jos jednom vas podsecamo da je vecerasnji gost emisije FORUM predsednik opstine Trstenik - Stevan Djakovic. Saljite pitanja putem foruma kao i na http://forumchat.co.nr/. Takodje vas podsecamo da nas mozete slusati i na netu na stranici www.rtvts.co.nr
POZDRAV IZ STUDIJA RADIO TRSTENIKA |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ciroza Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 832 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:07 pm Naslov: |
|
|
Pitanje:
industriska zona? Sta tu treba da se proizvodi? Sama infrastruktura je skupa i neophodna, ali bez znanja/majstora, masinerije.... ne vredi nista.
Prvo se treba pitati... sta mi nudimmo (osim prostora) |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:14 pm Naslov: |
|
|
Licno se uopste ne slazem sa pustanjem saobracaja kroz centar... sve sto je potrebno - dobra signalizacija - nista budzeno, najobicniji znaci - veliki, jasni i to je to.
U celom svetu se saobracaj usmerava okolo gradova. Mi imamo srecu da nas magistrala vec zaobilazi - a mi bi da uvlacimo saobracaj u srce grada.... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:16 pm Naslov: |
|
|
Slazem se sa Drtinom...
Zasto bi sad pustali saobracaj kroz centar kad su se vec svi navikli? A i imamo jedan veliki pesacki prostor u srcu grada, veliko setaliste, trg... Zasto bi izgubili to? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:32 pm Naslov: |
|
|
 _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:46 pm Naslov: |
|
|
Lepljivica, makni tu zastavu, srece ti. Ako udje neko u moju ordinaciju i vidi to na mom ekranu, posle me ni Morava ne opra... nek radi kuj sta oce po bracnim spavacim sobama, ali meni taj pederluk ne treba na ekranu dok ozbiljno diskutujem, kontas.
Ajd cas... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
carsijan TS dopisnik

Pridruio: 09 Feb 2009 Poruke: 19
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:47 pm Naslov: radio trstenik |
|
|
nismo imali net zadnjih pola sata. izvinjavamo se svima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:50 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: | Lepljivica, makni tu zastavu, srece ti. Ako udje neko u moju ordinaciju i vidi to na mom ekranu, posle me ni Morava ne opra... nek radi kuj sta oce po bracnim spavacim sobama, ali meni taj pederluk ne treba na ekranu dok ozbiljno diskutujem, kontas.
Ajd cas... |
E neæu zainat ! Jesi li ti èuo za demokratiju matori ? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:54 pm Naslov: |
|
|
Jos jedna dobra emisija. Zelim jos vise jos boljih. Problemi sa netom, ali to je mala stvar koja ne utice toliko na program.
Hvala predsedniku opstine na odgovorima! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 8:59 pm Naslov: |
|
|
Nista nisam cula zadnjih pola sata.Puko net  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 9:28 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: |
E neæu zainat ! Jesi li ti èuo za demokratiju matori ? |
Ih, jesam cuo? Nije da sam cuo, nego sam je i prodavao jedno vreme, na vasar, zajedno sa vampirski zubi, deca da se plase...
ma,ne zagovaraj, nego budi ljubazna ko sto si dorki, ucini matorom zelju (nece on jos dugo...)
Odlicna emisija, zracila energijom, iako se ne slazem sa dosta iznesenih stvari, ipak je korak unapred (transparentno, ukljucivo i to na nasu ruku, ne po nalogu)
Aplauz od mene. |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 10:19 pm Naslov: |
|
|
Slažem se sa svima koji pohvaliŔe emisiju (jes' da zbog tehnièkih problema nisam bila u moguænosti da pratim jedan deo al' nema veze).
Ciki, nemoj da ujedaŔ sa tim vampirskim zubima nego uživaj u životu, koliko god da ti je joŔ ostalo ! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pon Apr 06, 2009 11:12 pm Naslov: |
|
|
Ciroza :: |
Odlicna emisija, zracila energijom, iako se ne slazem sa dosta iznesenih stvari, ipak je korak unapred (transparentno, ukljucivo i to na nasu ruku, ne po nalogu) Aplauz od mene. |
Ako su puŔtali AC/DC, naravno da je zraèila...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Apr 10, 2009 3:53 pm Naslov: |
|
|
Samo da se nadovezem... cini mi se da zivimo u nekom mikro-kosmosu i tako i razmisljamo.
O kakvim ulaganjima se prica? Pa i slep do sada moze da vidi sta se desava u celom svetu... nema poslova da se ishrane/prezive zapadne zemlje. Ako potraje, tek ce poceti socijalni nemiri i nevolje (ako samo pogledate Shugoslaviju, da je finansisko blagostanje potrajalo, ne bi doslo do rata)... Mi kao gledamo u te zapadne zemlje za spas/ulaganja. Malo smesno. Treba proizvoditi za sopstveno trziste i smanjiti uvoz svakakvih dzidza i gluposti. Nismo debili, mozemo nesto i sami valjda, dokle nam drugi izmisljaju mlaku vodu. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|