|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Ned Dec 09, 2007 8:28 pm Naslov: |
|
|
mira :: | e ovako devojke javite se ovi momci koji su najcesce na sajtu (da ih ne nabrajam) su divni, malo su zaludjeni za racunare i za net, ali cete uvek znati gde su. mogu da vas prevare sa nekom virtualnom, ali to moze da se podnese, oni nisu kao iz nekih drugih profesija da su zenskarosi, posadjni su na svoje stolice kao zumbuli. ako odu u kafanu (citaj old gold, duks...) onda se nalaze sa drustvom sa foruma i pricaju iste price samo malo opustenije. zato devojke navalite svi su kandidati za zenidbu neki za par godina, neki odmah a neki jos juce. navalite. |
Kako je uhakovala CIA? I gde mogu da skinem tu virtualnu? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Uto Dec 18, 2007 10:32 am Naslov: |
|
|
Najavljujem uskoro jedan sudar na slepo u BG. Dodjite da gledate. A da li sam vam pricao kada sam jos kao pionir interneta isao u Brus? Posleo sam trazio opravdanje da nece uspeti ljubav na daljinu. Dobro, Trstenik i necu da spominjem, to se ne racuna. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Jan 28, 2008 12:11 pm Naslov: |
|
|
Jednom sam pijan nahvatao jednu ribu i bio sa njom jedno vece!!!
Ne moze ona da bude toliko ruzna koliko ja mogu da budem pijan!!!
Sledeci put kad smo se videli,hteo sam da umrem!!!Ili nemoj da pijes,ili se kontrolisi!!!Tako nesto sebi ne bi oprosti jos jednom!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Jan 29, 2008 8:52 am Naslov: |
|
|
Jednom sam pijan nahvatao jednu ribu i bio sa njom jedno vece!!!
by Max
A ti bi teo da otvoris sigurnu zensku kucu , da se zadrze neki dan duze? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jan 29, 2008 9:56 am Naslov: |
|
|
Znam,_ _ sam se!!!Nije poenta u tome,vec da sam bio pijan i da je se nisam secao,a kad sam je ponovo video nije mi bilo dobro!!!Hvala Bogu pa je bilo jedno vece!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Uto Jan 29, 2008 1:15 pm Naslov: |
|
|
Prvo, boga ne mesaj, nema on nista sa tim. Drugo, sudar misli se na ono kada se upoznas sa curom, a ne da je "upoznas". Mada, ipak je bilo zanimljivo. Nema cika marko to za noc, trulo mi je, pa makar bio pijan kao pankerka. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jan 29, 2008 3:29 pm Naslov: |
|
|
I ja sam nju prvi put video tada!!!Meni je to bio sudar na slepo,jer od alkohola nisam nista video!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
Poslao: Uto Jan 29, 2008 10:39 pm Naslov: |
|
|
pre nego sto sam se ozenio cimala me neka ribica na mobilu...ispostavi se da je mala iz Kruske i da je 84.god.Dogovorimo se posle par nedelja dopisivanja,da se nadjemo u krusevcu i ja zapalim!To mi je bio prvi susret na slepo i nisam se pokajao...mala je bila bombonica!!!Vidjali smo se par meseci ali...daleko od ku..r..daleko od srca...raskinuli smo!!!Slatko ali kratko! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
FUCKunda TS pro

Pridruio: 09 Maj 2007 Poruke: 12
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 3:32 pm Naslov: |
|
|
Ne idem nigde dok ne vidim sliku, pa makar mi i tudju potmetnula...sto se desilo jednom! Nemam losa sikustva...ako nista drugo steknem novo poznanstvo! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 3:55 pm Naslov: |
|
|
Xaxaxa...daleko od ku..a daleko od srca je pravi izraz...sve su ONE samo za na ku..c ! ! !  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
on-hook TS dopisnik

Pridruio: 11 Jan 2009 Poruke: 15
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 7:07 pm Naslov: |
|
|
samo za to i jesu, nema potrebe polemisati o tome:) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 8:33 pm Naslov: |
|
|
Ja sam to batalio. Evo... pa sad ce god dana kako vise ne praktikujem ni upoznavanja ni sudare. A bas sam se nesto prebrojavao, za ovih 7 god neta, upoznao sam samo 6 osoba, naravno, forum se ne ubraja. Znaci, nije to to. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 8:35 pm Naslov: |
|
|
Ne odustaj, druze! Ti si mi uvek bio slamka kojom se vadim kad ubedjujem ljude da mozes da upoznas nekog preko neta!
A i, eto... Upoznao si mene...  _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 9:46 pm Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | A i, eto... Upoznao si mene...  |
Markos la Radovich :: | daleko od ku..a daleko od srca |
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Ned Jan 11, 2009 11:35 pm Naslov: |
|
|
Znaci da se zblize  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|