|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 10:34 pm Naslov: |
|
|
casper :: | grad moje mladosti :: | Sta bi sa ovim policajcima?Ima li kakvih novosti? |
Ne verujem da mu daju da èita Novosti u æuzi, možda zabavnik ili tako neŔto. |
E veoma ste duhoviti mladi gospodine.
Mada imace dovoljno vremena da procitaju sve od zabavnika do biblije. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 10:39 pm Naslov: |
|
|
Da, to mi svi kažu.
Bibliju?! Ne verujem da Ʀe im Bog sad pomoƦi! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:04 pm Naslov: |
|
|
[quote="casper"]Da, to mi svi kažu.quote]
Onda verovatno nemaju smisla za humor.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pet Nov 09, 2007 11:07 pm Naslov: |
|
|
grad moje mladosti :: | casper :: | Da, to mi svi kažu. |
Onda verovatno nemaju smisla za humor.  |
Kad bi znala koliko si sada forumaŔa uvredila  _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:27 pm Naslov: |
|
|
U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:30 pm Naslov: |
|
|
cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:42 pm Naslov: |
|
|
casper :: | cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. |
Malo je  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 11:54 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | casper :: | cuka :: | U petak sam cuo trac da je razgovarao telefonom sa prijateljem iz carsije i da mu je rekao"vidimo se za slavu". |
Za slavu 2047.god. |
Malo je  |
Pa s` ozirom da je smak sveta 2046. nije baÅ” malo  _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Nov 13, 2007 12:13 am Naslov: |
|
|
casper :: |
Pa s` ozirom da je smak sveta 2046. nije baÅ” malo  |
Ma malo je bwe!
off A za ovaj smak jel to javili oni sa ovog topika
http://www.vmlab.com/trstenik/phpBB2/viewtopic.php?t=845&start=0  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 12:51 am Naslov: |
|
|
Sta ste navalili na coveka(gori ste od Haskog tribunala),on uopste nije ucestvovao u pljacki!!!! _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
BronX Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 03 Jun 2007 Poruke: 605
|
Poslao: Sre Nov 14, 2007 4:27 am Naslov: |
|
|
Daj bre dokle ce te da skrecete sa teme!?O cemu vi pricate!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Jun 03, 2008 11:30 pm Naslov: |
|
|
U KruÅ”evcu su izreĆØene presude osobama koje su u noƦi izmeưu 5. i 6. maja 2007. ubile državljanina Hrvatske Jakupa Hajdinija. Okružni sud u KruÅ”evcu izrekao je presude na po 30 godina zatvora policajcu Igoru MariƦu (23) i Å”umarskom tehniĆØaru Milanu VeljoviƦu (22), a policajac Aleksandar JovanoviƦ (21) dobio je 18 godina. U presudi se navodi da su trojica osuưenih zajedno i po prethodnom dogovoru, upotrebom sile, od Jakupa Hajdinija otela 350 evra, mobilni telefon, automobil āsitroen C4ā, liĆØna i putna dokumenta, i āsa umiÅ”ljajem ga liÅ”ila životaā. U presudi piÅ”e da su osuưeni āmogli da shvate znaĆØaj svog dela i da upravljaju svojim postupcimaā, i da su bili āu uraĆØunljivom stanjuā. ObrazlažuƦi presudu, sudija Tatjana MiÅ”iƦ je rekla da je - imajuƦi u vidu to da su su poĆØinioci dvojica policajaca i sin bivÅ”eg policajca, brutalnost kojom je delo poĆØinjeno, kao i ponaÅ”anje okrivljenih tokom i nakon izvrÅ”enog dela - sud zakljuĆØio da āse svrha kažnjavanja može postiƦi samo ovako izreĆØenim kaznamaā.
āOptuženi nisu pokazali nikakvo kajanje zbog izvrÅ”enog ubistva i ne postoje nikakve olakÅ”avajuƦe okolnosti, izuzev kod Aleksandra JovanoviƦa koji je svojim priznanjem olakÅ”ao dokazni postupakā, rekla je sudija i dodala da je JovanoviƦ dobio manju kaznu i zbog zakonskih ograniĆØenja, jer u trenutku izvrÅ”enja dela nije napunio 21 godinu.
Sud je MariƦu i VeljoviƦu odredio da na ime sudskih troÅ”kova plate po 213.000 dinara, a JovanoviƦu 237.000, od MariƦa je trajno oduzeo automobil āopel kalibraā, upotrebljen za izvrÅ”enje kriviĆØnog dela, a suprugu ubijenog Hajdinija uputio da u traženju materijalne odÅ”tete povede parniĆØni postupak. Presuda Ʀe postati pravosnažna po okonĆØanju žalbenog postupka, a branioci sve trojice osuưenih najavili su žalbe Vrhovnom sudu. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 2:14 pm Naslov: |
|
|
mene je ovaj jovanovic pre neshto vishe od dve godine pogodio iz pishtolja, pa je dobio samo godinu dana uslovne kazne, sve u svemu reci budale...  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 6:24 pm Naslov: |
|
|
"guzonjin sin",da je onda dobio zasluženu kaznu možda ne bi doŔao dovde dokle je doŔao  _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|