Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Apr 15, 2008 2:12 pm Naslov: |
|
|
Mali ima 9 godina, al' jak k'o konj, jbt!!!  _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pet Maj 09, 2008 2:22 pm Naslov: |
|
|
-Merkwürdig! Seit ich in Sarajevo bin, suche ich Walter und finde ihn nicht. Jetzt, wo ich gehen muss, weià ich wer er ist.
-Sie wissen wer Walter ist?! Sagen Sie mir sofort seinen namen!
-Ich werde ihn ihnen zeigen... Sehen Sie diese stadt? Das ist Walter. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Sub Maj 10, 2008 6:38 pm Naslov: |
|
|
Ha ha
Onda gledaj lafchino, vidish ga! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Ned Maj 11, 2008 10:00 pm Naslov: |
|
|
Štanc maŔinen - sigurno je neka muŔterija zaboravila. (LjubiŔa Samardžiæ u istom filmu)
ZnaŔ li ti koja je moja omiljena knjiga? Mali princ. Šta sam ja riba poyebao na Malog princa! - Ljuba Paunoviæ
*YebeŔ ti mene, Paunoviæu?
*Ne yebem, druže poruènièe!
*YebeÅ”, yebeÅ”... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Ned Maj 11, 2008 10:23 pm Naslov: |
|
|
He he. Moracu da nabavim knjigu da se malo podsetim-kad vec ribe padaju na to _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pet Maj 23, 2008 8:18 pm Naslov: |
|
|
Jack Nicholson, A Few Good Men: You can't handle the truth! Son, we live in a world that has walls, and those walls have to be guarded by men with guns. Who's gonna do it? You? You, lieutenant Weinberg? I have a greater responsibility than you can possibly fathom. You weep for Santiago, and you curse the Marines. You have that luxury. You have the luxury of not knowing what I know - that Santiago's death, while tragic, probably saved lives; and my existence, while grotesque and incomprehensible to you, saves lives.
Odlièan film, odlièan glumac i scena za pamæenje. Nikolson je èesto glumio ludake i psihopate i to je radio odlièno. Iz istog filma: Ono Ŕto želim jeste da stojiŔ mirno u toj pederskoj beloj uniformi i da mi pokažeŔ yebeno poŔtovanje! JoŔ jedan njegov psiho lik u filmu VeŔtice iz Istvika: Uvek sam nakon ruèka voleo malo pièkice.
A iz kojih su filmova ove dve scene:
Citat: | Majo imas sat?
Nemam...
Al' imas sisu do jaja.
-------------------------
- Naaanooooo! Naaaannooooo! Hamo Ʀopa pite!!!
- Ha neka Ʀopa. A kqrac ce za veceru!! |
A ima i ono:
Otkad sam samog sebe uhvatio u laži, nikome visŔ ne verujem.
(Dom za veŔanje) _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Ned Maj 25, 2008 11:05 pm Naslov: |
|
|
Nije najjaci ali mi se svideo:
John Klein: I think we can assume that these entities are more advanced than us. Why don't they just come right out and tell us what's on their minds?
Alexander Leek: You're more advanced than a cockroach, have you ever tried explaining yourself to one of them? _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Jun 06, 2008 11:28 pm Naslov: |
|
|
da li zbog skoraŔnjih dogadjaja ali ovaj citat iz filma Dreams mi je nekako ostao upeèatljiv...
Nuclear Plant Worker: The red one is plutonium-239. 10,000,000th of a gram causes cancer. The yellow one in strontium-90. It gets inside you and causes leukemia. The purple one is cesium-137. It affects reproduction. It causes mutations. It makes monstrosities. Man's stupidity is unbelievable. Radioactivity was invisible, and because of its danger, they colored it. But that only lets you know which kind kills you. _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Jun 07, 2008 9:32 am Naslov: |
|
|
ā "Evropa zna da je napad na Srbiju pocetak svetskog rata! Dok je Evropa igrala, pevala i krala, mi smo vekove proveli po rovovima, na njihovim granicnim polozajima, kao psi cuvari! I gde je sad ta Evropa, _ _ je sveti Jeronim na nebu!" _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
slimecough TS kolovodja

Pridruio: 25 Jul 2007 Poruke: 302
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 10:33 pm Naslov: |
|
|
možda sam veæ pisala, al svejedno, film je The blues brothers i naravno:
*It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
Hit it.  _________________ Si Tacuisses, Philosophus Mansisses.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
prototype TS novinar

Pridruio: 14 Jun 2008 Poruke: 87 Lokacija: Svuda po malo...
|
Poslao: Uto Jun 17, 2008 10:41 pm Naslov: |
|
|
U filmovime Sergia Leonea (Sto bi rekla moja sestra: Serhio Leoni ) ima bezbroj dobrih, nezaboravnih scena. Tesko je odrediti koja je od koje bolja... U njegovim filmovima se ne govori mnogo, vec covek na prelep nacin manifestuje ono pravilo da slika govori vise od 1000 reci... Genije... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jun 18, 2008 6:50 am Naslov: |
|
|
Zaboravio sam scenu kada Bata Stojkovic prica vic u onom filmu......gde Dragan Nikolic glumi ucitelja ex-partizana
Ono mora da nasmeje i nekog ko je "na postelji"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jun 18, 2008 12:23 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Zaboravio sam scenu kada Bata Stojkovic prica vic u onom filmu......gde Dragan Nikolic glumi ucitelja ex-partizana
Ono mora da nasmeje i nekog ko je "na postelji"  |
Bata Zivojinovic nemacki ratni zarobljenik !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Jun 18, 2008 12:45 pm Naslov: |
|
|
Da to je taj film. Ne znam kako se zove ali se secam te scene i one "Pevaju masinke lepse nego ptice " _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Jun 19, 2008 10:22 am Naslov: |
|
|
Taj film se zove "Idemo dalje". _________________ Србија Србима! |