|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Čet Mar 27, 2008 12:59 pm Naslov: |
|
|
Karl-Heinz zna znanje. Ta cenzura je neophodna. Ne mogu vise da slusam svakojake gluposti po tv-u! _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Mar 27, 2008 5:11 pm Naslov: |
|
|
Rumenige :: | Ne ulazim u to da li glasas ili ne. To je nebitna cinjenica. Bitno je da delis njihova misljenja. Glasanje je nebitno. Mozes da zaokruzis ili ne...
Treba uvesti cenzuru, ali blagu. Da ne laje svako protiv drzave. Kritika treba biti dobronamerna, a ne onakva...liberalno-demokratska. |
Glasanje nije nebitno.
Delim èija miŔljenja?
Cenzura, dabome. Ja kad kažem da se zabrani propagiranje faŔizma, vi me napadate da sam komunista. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
DuskoTosic TS kompjuteras

Pridruio: 05 Apr 2007 Poruke: 221 Lokacija: Veliki Grabovac
|
Poslao: Čet Mar 27, 2008 9:40 pm Naslov: |
|
|
Nebitno je da li si nazi,komunista,demokrata ili nesto drugo.
Samo kazem da svako ima pravo da misli sta hoce.
Ako je on fasista to nije tvoja stvar. Neka ga...to valjda i jeste cilj demokratije...da svako moze da ima svoje misljenje _________________ "BOLJE DA IH SA SABLJAMA TRAZIMO U NJIHOVIM DOMOVIMA,
NEGO DA IH SA KASIKAMA CEKAMO U SVOJIM" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 1:46 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Glasanje nije nebitno. |
Apsolutno. Svako ko kaze suprotno, neka iznese argumente.
A vas fasove grabovacke i tobolacke samo slusam. Stalno pricate o ukidanju ovoga i onoga i onda se pozivate na slobodu misljenja.
Cekaj - sloboda ili ne???
Ni ja ne volim LDP, niti cu ikad moci da svarim takve ideje, ali ne mogu ni fasisticke.
I odgovorite na Innuovo pitanje o demokraciji i slobodi izrazavanja. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 11:21 am Naslov: |
|
|
Moj cale ne izlazi na izbore, ali se za njega moze reci da je desnicar. Nece da poklanja bagri glas. Znam jos gomilu takvih primera.
Ti, mozda, ne izlazis na izbore, ali delis misljenje ekipe sa vlasti. Formalnost je da li ces dati glas ili ne. Drugim recima, ti si pozadinac. Uskocis samo onda kada, recimo, zli radikali zele da preuzmu vlast.
Ja sam protiv demokratije, ali zivim u demokratskom drustvu. Sta treba da radim? Da odem u planinu i cekam da sa vlasti pomere ovu gamad? Ili da se borim protiv njih onim sto mi je ponudjeno? Vasi su pisali ova pravila i njih se, trenutno, moras drzati. Kad dodje nase vreme, bice drugacije.
Citat: | Cekaj - sloboda ili ne??? |
Rekao sam..umerena cenzura.
Citat: | I odgovorite na Innuovo pitanje o demokraciji i slobodi izrazavanja |
Jel to trebamo da recitujemo definicije demokratije i slobode izrazavanja?
"Sloboda izrazavanja" je kada se zakaze miting u BG povodom 9 godina NATO bombardovanja, a oni ti zabranje jer je to nije bezbedno. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 6:15 pm Naslov: |
|
|
1. Ne delim miŔljenje ekipe sa vlasti.
2. Nisam izaŔao na poslednje izbore. Nije iskljuceno ni da na sledecim izborima glasam za ''zle radikale''.
3. Zayebi to vaŔi-naŔi, smaraŔ.
Citat: | Formalnost je da li ces dati glas ili ne |
Nije formalnost. Ili glasaÅ” ili ne glasaÅ”.
Citat: | Privreda moze biti slaba ali Svaba ne sme da te natrti na "Marakani". |
Fali ti smajli na kraju recenice?
Definicija slobode izražavanja: to je kad kenjamo po necemu, hocemo da to viŔe ne postoji, ali ako postoji neki deo koji nam odgovara, onda ga primenjujemo u svoju korist. Pored toga, smrt neistomiŔljenicima, crncima, Jevrejima, Ciganima... _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 7:11 pm Naslov: |
|
|
takozvana demokratija i takozvani faŔizam (nacional socijalizam) su suprotstavljeni sistemi koji ne mogu da postoje uporedo. zato se ti naizgled paradoksi i javljaju.
u demokratiji ne može da bude dozvoljeno Ŕirenje i propagiranje nacizma, kao Ŕto ni nacizam ne dozvoljava demokratske mehanizme kontrole vlasti.
pitanje za èizmaŔe:
koji je kriterijum za izbor voưe? (ferka!?)
shvatam da voða posle postavi one niže, ali kako do fuhrera?
možda zato naci nemaju uspeha jer se joŔ nije rodio junak? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Mar 28, 2008 9:26 pm Naslov: |
|
|
Zamolila bih one koji imaju ingerencije, da zatvore temu a kolege forumaŔe da o nacizmu piŔu na drugoj temi. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|