Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Evolucija ili kreacija? |
Evolucija, Bog je mrtav |
|
33% |
[ 3 ] |
Kreacija, Darvin je gej |
|
44% |
[ 4 ] |
Dzinovi ili Svajcarci, sve jedno... |
|
22% |
[ 2 ] |
|
Ukupno Glasova : 9 |
|
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Mar 18, 2009 12:29 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: | shane91 :: | Zasto sam primoran da ucim Darvina u skoli ? |
Zato Ŕto vlast tako hoæe. Probala ona ministarka iz DSS to da promeni, pa nju brže_bolje promenili...  |
Znaci Sharane, bolje sedi mirno(toplo ti ) jer crkva je jasno definisala jednu stvar "Vlast je od Boga!"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Mar 18, 2009 3:50 pm Naslov: Teatar apsurda...;-) |
|
|
Jerinenstadt :: | zvoncica :: | shane91 :: | Zasto sam primoran da ucim Darvina u skoli ? |
Zato Ŕto vlast tako hoæe. Probala ona ministarka iz DSS to da promeni, pa nju brže_bolje promenili...  |
Znaci Sharane, bolje sedi mirno(toplo ti ) jer crkva je jasno definisala jednu stvar "Vlast je od Boga!"  |
...ali nije Bogom dana...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Apr 26, 2009 11:13 pm Naslov: |
|
|
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Mar 01, 2010 11:52 pm Naslov: |
|
|
Delije, delije, `ajmo svi u glas,
Darwin Charles jedan je od nas... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
tripo 41 Dosljak

Pridruio: 02 Apr 2010 Poruke: 2 Lokacija: BiH RS
|
Poslao: Pet Apr 02, 2010 9:22 pm Naslov: |
|
|
Evolucija je lažna teorija koja je upotpunosti opovrgnuta. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Apr 02, 2010 10:32 pm Naslov: |
|
|
dobrodoŔao tripo!
pa ja nisam ĆØuo za to? a kad je opovrgnuta? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
tripo 41 Dosljak

Pridruio: 02 Apr 2010 Poruke: 2 Lokacija: BiH RS
|
Poslao: Sub Apr 03, 2010 7:47 am Naslov: |
|
|
Боље вас нашао.Па јесте оповргнута само се насилу одржава. А био сам на овом другог форуму што је дат линк, али су ме извријеђали па сам морао отићи. А видјећете да да је оповргнута. Поздрав свима. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Apr 03, 2010 4:40 pm Naslov: |
|
|
Kao prvo, Darvinova teorija nije aktuelna, vec moderna teorija evolucije, koja se samo delom oslanja na ono sto je primetio gosn. Darvnin. Cujem da mnogo osporavaju evoluciju, sto je prilicno apsurdno. Ne iznosite tudja misljenja (takozvanu copy paste taktiku) vec sami recite u sta to verujete ako vam je evolucija neverovatna. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sub Apr 03, 2010 10:07 pm Naslov: |
|
|
lièno mislim da je bavljenje ovakvim temama za dokone ljude koji mogu dugo da razmiŔljaju na spekulativan i apstraktan naèin.
ja sam u gimnaziji (pre 100 godina) verovao u neku vrstu evoluitivne kreacije po ugledu na automobilsku industriju. ono kao, imamo opel korsu iz '78 i '07 a tako su i kromanjonac i moderan èovek iste oznake ali sa oèiglednim napretkom. jednostavno andjeli su usavrŔili tehniku proizvodnje i sada u serijskoj opremi dobijeŔ i držaè za kafu i boènu lajsnu i ostale korisne gadžete.
medjutim sada sam tu teoriju odbacio. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Apr 04, 2010 12:32 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Kao prvo, Darvinova teorija nije aktuelna, vec moderna teorija evolucije, koja se samo delom oslanja na ono sto je primetio gosn. Darvnin. |
Ne pokusavaj. To jednostavno ne moze da se dokaze nekima. Khmshanakhm...
lord.trax :: | Ne iznosite tudja misljenja (takozvanu copy paste taktiku) vec sami recite u sta to verujete ako vam je evolucija neverovatna. |
I to smo rekli milion puta, ali onda Shana nadje neki novi sajt koji uredjuje Centrar za prirodnjacka istrazivanja ili kakva slicna institucija (koliko smesno i zalosno zvuci ta rec upotrebljena na ovom mestu). _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|