|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:19 am Naslov: |
|
|
O mrtvima sve najbolje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 9:29 am Naslov: |
|
|
Sta kazes '' Dovoljno smo ih pljuvali dok su bili zivi'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:23 am Naslov: |
|
|
Komentar vise nego neumesan. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 12:38 pm Naslov: |
|
|
puske overio... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Mar 20, 2009 2:59 pm Naslov: |
|
|
Preminuo Vladimir SavĆØiƦ Ćobi
Petak, 20. mart 2009. 13:52
Ćlan grupe Pro Arte Vladimir SavĆØiƦ Ćobi preminuo je danas 61. godini života.
Muzièar koji je tokom svoje karijere prodao osam miliona ploèa Ŕirom bivŔe Jugoslavije, preminuo je od raka debellog creva.
Ćobijevu karijeru su, pored brojnih hitova, obeležile i brojne uloge u filmovima i serijama, od kojih je najpoznatija rola Fike u seriji "Složna braƦa", za koju je osvojio i Oskara popularnosti 1996. godine.
Njegov album "Pruži mi ruku ljubavi", uvrŔten je meðu najbolje u enciklopediji pop i muzike, a za svoja umetnièka ostvarenja je 2003. godine osvojio Oskara za životno delo.
U svojoj dugogodiŔnjoj karijeri, tvorac vanvremenskog hita "Lola", snimio je 50 singl ploèa, 30 LP izdanja, kao i tri CD izdanja.
Sahrana Vladimira Savèiæa obaviæe se u ponedeljak, 23. marta na Novom groblju u Beogradu.
(MONDO)
Neka mu je laka zemlja _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pet Mar 20, 2009 6:07 pm Naslov: |
|
|
Laka mu crna zemlja i slava mu!
Zasluzio je da ga ozalimo. Bio je veliki covek i veliki i visestrani umetnik...
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
uskee1512 TS kompjuteras

Pridruio: 24 Jan 2008 Poruke: 193 Lokacija: Trstenik yooo
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sub Apr 04, 2009 10:19 pm Naslov: |
|
|
Ova tema verovatno treba da slici na one stranice sa umrlicama , pomenima...
Ne razumem potrebu za slengom na ovoj stranici: Puske overio (sta , koga?) , Pera ispustio kashiku... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sub Maj 16, 2009 9:32 pm Naslov: |
|
|
Cetinje, 15. maja - Dvije osobe su poginule, jedna je teŔko, a viŔe lakŔe povrijeðeno u direktnom sudaru autobusa i putnièkog automobila danas oko 17 sati na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mjestu Jankoviæa krŔ.
Kako je potvrðeno, život su izgubili saputnici u putnièkom vozilu Olivera (50) i Dimitrije (11) Nikoliæ, supruga i sin medicinskog direktora Klinièkog centra Crne Gore Gorana Nikoliæa, koji je u nesreæi dobio teŔke povrede, ali nije životno ugrožen.
Nikoliæ je iz pravca Podgorice u vozilu "citroen" (PG-AB 111) sa ženom i sinom kretao ka Cetinju kada je kod Jankoviæa krŔa doŔlo do sudara sa autobusom "iveko" danilovgradske firme "Vujoviæ prevoz" kojim je iz suprotnog smjera upravljao Nenad Jankoviæ.
Kako nam je saopŔtio direktor Urgentnog bloka Klinièkog centra dr Vladimir Dobrièanin, njihov kolega Goran Nikoliæ je podvrgnut operaciji zbog dvostrukog preloma butne kosti.
- Pored povrede butne kosti, Nikoliæ je u Urgentni blok primljen sa nekoliko polomljenih rebara, slomljenom desnom kljuènom kosti i potresom mozga, saopŔtio je Dobrièanin.
Uviðaj su na mjestu nesreæe obavili istražni sudija osnovnog suda sa Cetinja NebojŔa Markoviæ, uz asistenciju tužioca DuŔka Milanoviæa i službenika cetinjske policije.
poslednji pozdrav nasoj bivsoj sugradjanki dr Oliveri-Loli Nikolic rodjenoj Milicevic i njenom sinu _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Čet Jun 04, 2009 2:57 am Naslov: |
|
|
clan naseg foruma, prototype je pre par dana izvrsio samoupistvo . imao sam decka na msnu i redovno smo razgovarali... juce mi je njegov brat javio da se ubio... nek mu je vecna slava _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jun 04, 2009 11:56 am Naslov: |
|
|
Uh jbt... P.U.M. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Pet Jun 05, 2009 6:47 am Naslov: |
|
|
Citat: | prototype
Poslao: Ned Jun 29, 2008 3:20 am Naslov: Sta ste sinoc sanjali?
sanjao sam da sam mrtav, ali da mogu i dalje da idem... shit...
|
Eh, da je san ostao samo san...
@lord.trax
...napisao je prototype i to da od kada zna za sebe sluŔa The Police...da su mu najomiljeniji gitaristi Angus legenda, Van Halen, Handrix, Young, BB King, Page...
Ako misliÅ” da je OK, postavi neku pesmu...
PoĆØivaj u miru, prototype... _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pet Jun 05, 2009 7:30 am Naslov: |
|
|
zvoncica :: | Citat: | prototype
Poslao: Ned Jun 29, 2008 3:20 am Naslov: Sta ste sinoc sanjali?
sanjao sam da sam mrtav, ali da mogu i dalje da idem... shit...
|
Eh, da je san ostao samo san...
@lord.trax
...napisao je prototype i to da od kada zna za sebe sluŔa The Police...da su mu najomiljeniji gitaristi Angus legenda, Van Halen, Handrix, Young, BB King, Page...
Ako misliÅ” da je OK, postavi neku pesmu...
PoĆØivaj u miru, prototype... |
Addovao sam ga na MSN cim se prijavio. Jako malo je postovao po forumu, tako da ga je retko ko zapamtio. Ne mogu reci da ga razumem, ali... imao je jako tezak zivot, mnogo se selio itd. Secam se da je hteo da idemo zajedno na AC/DC, ali na kraju nije mogao da bude u Bg 26. . Nikad se nismo upoznali live, ali opet mi je mnogo zao coveka. Zao mi je i sto nisam mog'o da odem da mu zapalim svecu... Inace, slabo je on slusao bilo sta osim Bluesa... Ne znam kako u gitariste nije nabrojao i Gary Moorea i Claptona, njih je obozavao.
http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|