|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 12:19 am Naslov: |
|
|
Kod nas se izgleda ne zna ko koga...sve sami lopovi i idioti koji se bogate na nasoj deci.Nadam se da ce svima njima da dodje kraj jednog dana... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 12:41 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Je l' istina da je Terza pokupio BaŔi silnu lovu od transfera, tj. sve pare koje je ovaj dobio na ruke za potpis? |
Nije istina,dugovao mu,ali je sve isplaceno,ali se cekalo dugo!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 12:43 am Naslov: |
|
|
Pogledajte avatar i potpis. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 12:51 am Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | Innuendo :: | Je l' istina da je Terza pokupio BaŔi silnu lovu od transfera, tj. sve pare koje je ovaj dobio na ruke za potpis? |
Nije istina,dugovao mu,ali je sve isplaceno,ali se cekalo dugo!!! |
Ja sam èuo prièu da mu je Terza uzeo reket kad je potpisivao za Le Man, a da bi u sluèaju nedavanja reketa, zavrŔio na Malti. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 1:00 am Naslov: |
|
|
Nije to tacno!!!Kad je Basa potpisao,Terzic nije ni zna da je potpisao za Le Mana!!!Terzic je cekao da se javi Lens sa novom ponudom,jer je prvu ponudu odbio!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 11:25 am Naslov: |
|
|
Veceras ce, valjda, govoriti o transferima Zvezde i Partizana. Imam osecaj da ce ovo biti najzanimljivija epizoda.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Feb 11, 2008 3:02 pm Naslov: |
|
|
Nego. Pa oni su glavni plejeri yebes ti Kan-Kana, Bezaniju i Napredak. Drz` Curkovica i ekipu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Feb 12, 2008 2:04 am Naslov: |
|
|
Bio Insajder veĆØeras i najjaĆØi lik je ĆurkoviƦ. Jbt, ne bi mogao malo dete da prevari. Sve neÅ”to: ne znam, nije to tako, ne, ne, ne, možda... Kad se setim da je uspeo Ceptera da syebe kad se kandidovao za olimpijski savez, odmah mi je jasno o kakvom igraĆØu se radi. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 12, 2008 10:30 am Naslov: |
|
|
Hah Cukovic nije mogao da se sastavi. Najlakse je ovako..odbaciti sve bez ikakvih dokaza. Doduse, on nije bio finansijski direktor. Zamisli sta bi bilo da je Zecevic gostovao.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Feb 12, 2008 11:41 am Naslov: |
|
|
Ma da, ovaj nije bio upoznat sa transakcijama u klubu("to pitajte ove iz racunovodstva, sta sam ja Direktor ") _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 12, 2008 11:02 pm Naslov: |
|
|
Lokomotiva Moskva zainteresovana za Basu,ali ne verujem da ce ici tamo!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 13, 2008 12:18 pm Naslov: |
|
|
Clemente novi selektor Irana,valjda!!!Samo kad smo ga se otarasili!!! _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 1:28 am Naslov: |
|
|
Klemente je bio najveæa prevara u istoriji srpskog fudbala. Daleko mu lepa kuæa, pokupi nam pare èovek, a niŔta nije uradio. Yebo ga Terziæ i kad ga dovede. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Čet Feb 14, 2008 11:48 am Naslov: |
|
|
Nije samo Klemente kriv. Mogao je selektor da bude i Sv. Petar. Mi nemamo igrace za velike domete i kraj price. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pet Feb 15, 2008 11:47 pm Naslov: |
|
|
Au odgledala sam na youtube prve dve epizode iz Insajdera-"Pravila igre".Mislim ne merem verovat`. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|