|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
PM91 TS kompjuteras

Pridruio: 22 Okt 2007 Poruke: 148
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 9:12 pm Naslov: |
|
|
Cestitamo Trax, troll'ovali su te imbecili koji nisu ni znali da troll'uju. Tako ti i treba, ides po nasumicnim opstepopularnim forum'ima radi "inteligentne diskusije".
Savet od prof'ija: nisu ti to samo ameri, vecina ljudi na netu su retardiranog mentaliteta centriranog izdrkavanju svog E-penis'a sa nekim dogmaticnim enforcerskim nacinom razmisljanja.
Also, ovo je sve spam. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 10:38 pm Naslov: |
|
|
Hahahaha Lorde ti ocigledno nemas druga posla.
Trebali smo da te prijavimo kao Seseljevog svedoka,mozda bi vas dvojica isterali pravdu.
Znaci ne mogu da verujem. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 10:42 pm Naslov: |
|
|
PM91 :: | Cestitamo Trax, troll'ovali su te imbecili koji nisu ni znali da troll'uju. Tako ti i treba, ides po nasumicnim opstepopularnim forum'ima radi "inteligentne diskusije".
Savet od prof'ija: nisu ti to samo ameri, vecina ljudi na netu su retardiranog mentaliteta centriranog izdrkavanju svog E-penis'a sa nekim dogmaticnim enforcerskim nacinom razmisljanja.
Also, ovo je sve spam. |
Moja zelja nije bila da se sa nekim dokazujem. Moja zelja je bila da pokazem nasim ljudima koji i dalje imaju iluzije o americkoj lepoti, pameti, osecaju za pravdu... Prvin nekoliko puta nisam ni sacuvavao, a posle jednistavno nisam mogo da ne sacuvam. 2. deo Dr. Lordosove analize domaceg zivlja cete uskoro videti. Nisam siguran gde da stavim doticnu analizu, jer ispunjava uslove i za podforum humor i za podforum covek. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 10:59 pm Naslov: |
|
|
Lorde, mislim da ti je velika greŔka Ŕto poseæujeŔ amerièke forume. Ako si iŔao samo da se svaðaŔ, onda nisi ni trebao da se ubacujeŔ kod njih. Ili te je samo zanimalo miŔljenje javnog mnjenja? Ja ne mislim da Ameri imaju lepo miŔljenje o nama, ali mislim ni da ti forumi nisu relevantni za neku ocenu. Mislim da proseèan Amer nema neke velike informacije o životu van njegovog sela. Mi æemo za njih uvek biti bad guys, mada taj imidž može da se promeni na bolje. Oni su navikli na crno i belo, na kauboje i indijance.
Citat: | Dakle: rezime. Rekao sam ranije da bih vise voleo da je stradao kip slobode (za neke ropstva). Ameri su jednako krivi sto nisu evakuisali zgradu na vreme... Nije da nisu znali. Da su je evakuisali nebi imali izgovor da skembaju Avganistan, tako da imam osnova da sumnjam da evakuacija nije namerno naredjena (dakle, ne trvrdim to, vec kazem da imam razloga da sumnjam u tako nesto). |
Nisam fan teorija zavera, ali je vrlo moguæe da je to ruŔenje WTC nameŔtaljka od strane Amera, baŔ zbog Avganistana. Mislim da je i tvoj omiljeni politièar prièao o tome. Ali ostaje èinjenica da su nevini stradali, bez obzira na to Ŕta neko piŔe po forumu. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:02 pm Naslov: |
|
|
Nisam rekao da j teorija zavere. Govorim da je prilicno moguce da su ameri ostavili civile u zgradi neobavestene, jer nebi imali pokrice u slucaju samog rushenja da krenu na Avganistan. Da su zgrade skembane bez zrtava, nebi imali dovoljan izgovor da sravne Avganistan. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:04 pm Naslov: |
|
|
Za Irak su imali proðu da prave hemijsko oružje, za Iran imaju proðu za nuklearno oružje (mada i to je na klimavim nogama). A za Avganistan nisu imali niŔta, pa su morali da naprave neki incident na sopstvenom tlu da bi mogli svom mnjenju da ih prikažu kao podržavaoce Al Kaide, teroriste itd. Barem je to neko moje miŔljenje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:12 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | PM91 :: | Cestitamo Trax, troll'ovali su te imbecili koji nisu ni znali da troll'uju. Tako ti i treba, ides po nasumicnim opstepopularnim forum'ima radi "inteligentne diskusije".
Also, ovo je sve spam. |
Moja zelja nije bila da se sa nekim dokazujem. Moja zelja je bila da pokazem nasim ljudima koji i dalje imaju iluzije o americkoj lepoti, pameti, osecaju za pravdu... Prvin nekoliko puta nisam ni sacuvavao, a posle jednistavno nisam mogo da ne sacuvam. 2. deo Dr. Lordosove analize domaceg zivlja cete uskoro videti. Nisam siguran gde da stavim doticnu analizu, jer ispunjava uslove i za podforum humor i za podforum covek. |
Ja nisam rekao da pokusavas da se dokazujes, ne ne, ono sto pokusavam da ti dam do znanja, posto sam bio na itekako razlicitim forumima i da skratim pricu dugu pet redova pohvala, ona "realna ruznoca Amerikanaca" na koju ti pokusavas da ukazes, ona je generalna ruznoca sveta. Ako planiras da mrzis budale, ne mrzi ih po nacionalnosti, vec po glupoci kao sto je ta. Poznajem amere koji nisu idioti i koji nisu nastrojeni ka predrasudi, isto kao sto poznajem bas takve budale. Ali poenta je da to nisu samo ameri vec svi, ukljucujuci i Srbi. Ne moras da mi verujes, sto se mene tice ako dovoljno lutas internetom i sam ces to da shvatis da je (nasumicna cifra) 90% populacije mentalno ograniceno i nije sposobno objektivnog, racionalnog i opste sazetog pogleda na situaciju. Nazalost, vecina ne shvataju kada i oni sami pripadaju toj cifri.
Ukratko, sve vrste (nacionalnost itd) ljudi su govna. Ne trazi govna nego izuzetke. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dr? TS kolovodja

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 486
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:15 pm Naslov: |
|
|
PM91 :: | Ukratko, sve vrste (nacionalnost itd) ljudi su govna. Ne trazi govna nego izuzetke. |
HoæeŔ reæi, govna su govna. Razlika je samo u boji, mirisu, obliku...  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:16 pm Naslov: |
|
|
Svestan sam da njih oko 80% nema blage veze o zivotu, ali ima mnogo ljudi u Srbiji koji Ameriku zamisljaju kao raj na zemlji. "Sex and the City" na svakom koraku. Ribe zgodne sisate, a shire noge, momci napucani manekeni u novoj crnoj koshulji...I onda razmisljaju: I wonna some of that! Ovo je istrazivanje za sve one koji su mislili da su amerikanci normalan narod. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
PM91 TS kompjuteras

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 11:39 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Svestan sam da njih oko 80% nema blage veze o zivotu, ali ima mnogo ljudi u Srbiji koji Ameriku zamisljaju kao raj na zemlji. "Sex and the City" na svakom koraku. Ribe zgodne sisate, a shire noge, momci napucani manekeni u novoj crnoj koshulji...I onda razmisljaju: I wonna some of that! Ovo je istrazivanje za sve one koji su mislili da su amerikanci normalan narod. |
Pa gledaj, lako mozemo da dokazem da je svaki narod "nenormalan", pogledaj srbe, ni mi nismo ista bolji. Amerika je, prema svim standardima pocela naglo da propada po svemu sudeci, ali onda, jos uvek nema idealna zemlja a Amerika je dobra za stranca koji samo zeli da pobegne od stanja u njegovoj drzavi.
Ali poenta sad jeste da je taj "dokazujem ti da tvoj bog ne postoji" stav, koji ti sad ovde pokusavas da ubedis (Amerika je precenjena itd) je nista vise nego americki biprodukt tog "prosecnog" mentaliteta. Najveca greska koju covek moze da napravi jeste da zauzme stav pre vremena. Smatras da je tvoja logika bez greske, ali iskreno, da li zbog nacina na koji je predstavljas ili zato sto mozda i ima greske, dolazi do kontradikcija u mnogim tackama. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
senka08 TS novinar

Pridruio: 31 Maj 2008 Poruke: 43
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 9:05 am Naslov: |
|
|
zivot je jedan a ciljeva je vise tako da ne bi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 11:33 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Svestan sam da njih oko 80% nema blage veze o zivotu, ali ima mnogo ljudi u Srbiji koji Ameriku zamisljaju kao raj na zemlji. "Sex and the City" na svakom koraku. Ribe zgodne sisate, a shire noge, momci napucani manekeni u novoj crnoj koshulji...I onda razmisljaju: I wonna some of that! Ovo je istrazivanje za sve one koji su mislili da su amerikanci normalan narod. |
Na pogreŔnom si forumu, ne znam ko to ovde ima takvo miŔljenje o USA.
lord.trax :: | Nisam rekao da j teorija zavere. Govorim da je prilicno moguce da su ameri ostavili civile u zgradi neobavestene, jer nebi imali pokrice u slucaju samog rushenja da krenu na Avganistan. Da su zgrade skembane bez zrtava, nebi imali dovoljan izgovor da sravne Avganistan. |
Lièi mi na teoriju zavere. Ali ne kažem da nije moguæe. Sasvim je moguæe da je to nameŔtaljka. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Sre Jun 11, 2008 7:57 am Naslov: |
|
|
Citat: | Na pogreŔnom si forumu, ne znam ko to ovde ima takvo miŔljenje o USA. |
Napisao sam "... u srbiji ...", a ne "... na forumu ..."... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pet Jun 13, 2008 1:00 pm Naslov: |
|
|
Digla bih se pod uslovom samo da imam AIDS, verovatno sama u cilju mog brzeg raspadanja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Jun 13, 2008 1:06 pm Naslov: |
|
|
Sto bre? To ti je svalerska bolest
Ako umres od side znas da si nesto j...o a ako umres od Nato bombe, znaj da su tebe j.....i  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|