Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 6:55 pm Naslov: PRODAJEM GARAŽU U TRSTENIKU |
|
|
Garaža je preko puta pijace kod zgrade Obrena Antiæa 1. Prva je u nizu gledano iz pravca pijace. Velièina je 15 m2 i ima vlasnièke papire. Kontakt telefon 064/373-32-32 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Èet Avg 06, 2009 10:19 pm Naslov: |
|
|
Lokacju si dobro opisao,samo to nije uze gradsko jezgro tako da je malo teze za prodaju A gde je ta ulica Obrena Antica?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 8:24 am Naslov: |
|
|
Ulica Obrena Antiæa je ulica koja polazi iz dela koji sam opisao i ide pored igrališta preko puta pijace, seèe ulicu Damjana Maksiæa kod hotela II i nastavlja sve do špica, taènije do ulice A.Baboviæa.
Ako se garaža nalazi preko puta pijace mislim da joj je lokacija prva liga jer može da bude i odlièan magacinski prostor. Ali to veæ znaju oni kojima je potrebna.
Šta je to usko jezgro grada a šta zona II, III i ostale zone? Koliko mi se èini veliki broj prodavnica koje rade se nalaze upravo oko pijace! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 12:09 pm Naslov: |
|
|
Sale prati radnju fabule nisi ukapirao  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 2:46 pm Naslov: |
|
|
Marijeta, pusti èoveka, lepo je objasnio, doduše, zaneo se malo, al' svima nam se dešava .
ul. Obrena Brene Antiæa je jedna diiivna ulica, tiha, mirna...a da, Saša prodaje garažu a ne stan. Eto i ja se zanela .
Kol'ko pare za garažu? Ima li kanal, strujomer....? _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 7:26 pm Naslov: |
|
|
Sasa ja jednostavno ''znam'' da je garaza u odlicnom stanju.
Verujem i lepku ako napise da je to miran i tih kraj, ali pouzdano znam da niko ne zna ko je bio Obren Antic jos tada nazvan Brena? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Pet Avg 07, 2009 9:00 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Marijeta, pusti èoveka, lepo je objasnio, doduše, zaneo se malo, al' svima nam se dešava .
ul. Obrena Brene Antiæa je jedna diiivna ulica, tiha, mirna...a da, Saša prodaje garažu a ne stan. Eto i ja se zanela .
Kol'ko pare za garažu? Ima li kanal, strujomer....? |
Na nekom postu èini mi se da si baš ti rekla da je najbolje da pozoveš kontakt telefon i da æe mnoge stvari biti jasnije, jel da? _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sub Avg 08, 2009 1:08 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Na nekom postu èini mi se da si baš ti rekla da je najbolje da pozoveš kontakt telefon i da æe mnoge stvari biti jasnije, jel da?
|
Jbg, ja pokušah da ti pomognem da utopiš tu garažu, znam kako je težak život na birou, al' eto....put do pakla poploèan je dobrim namerma  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Sub Avg 08, 2009 4:51 pm Naslov: |
|
|
U svakom sluèaju hvala! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 3:05 am Naslov: |
|
|
Komsija, znam te kao ozbiljnog coveka i kao takvom postavljam pitanje(a)
Kako moze garaza da se prevede u magacinski prostor i da li kasnije moze da se ista pretvori u poslovno prodajni salon?
Kakav je katastArski status zemlje na kom je podignuta(postavljena) garaza?
Koliko je velik prostor oko garaze(magacina)posl.prostora na kraju* zbog prilaza kamiona ? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 3:08 am Naslov: |
|
|
Upozoravam drugarice sa foruma da nisam postavio pitanje vezano za rucne radove ili razmenu recepata te da se ne mesaju u muske razgovore ..garaza , kola , biznis ili fudbal ...hvala |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

|
Poslao: Ned Avg 09, 2009 11:10 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Komsija, znam te kao ozbiljnog coveka i kao takvom postavljam pitanje(a)
Kako moze garaza da se prevede u magacinski prostor i da li kasnije moze da se ista pretvori u poslovno prodajni salon?
Kakav je katastArski status zemlje na kom je podignuta(postavljena) garaza?
Koliko je velik prostor oko garaze(magacina)posl.prostora na kraju* zbog prilaza kamiona ? |
Kada sam rekao magacinski prostor mislio sam na magacin za one ljude koji imaju neku radnju u blizini ili rade na pijaci.
Status zemljišta je da se plaæa naknada za korišæenje na godišnjem nivou koja je neka simbolika.
Kamion koji bi tu mogao da manevriše ne bi mogao da bude veæi od 5t, barem ja tako mislim. _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|