Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Mar 31, 2008 11:24 pm Naslov: Mivela na tenderu |
|
|
Na tenderu proizvoðaè vode Mivela
Beograd -- Agencija za privatizaciju objavila je javni poziv za uèesæe na tenderu za kupovinu preduzeæa "Nova Sloga" iz Trstenika.
Na prodaju se nudi i pravo na eksploataciju izvoriŔta Veluæa i proizvodnju vode Mivela
Tenderska dokumentacija biæe dostupna zainteresovanim kupcima od 31. marta, a rok za dostavljanje obavezujuæih ponuda je 12. jun 2008, navedeno je u pozivu. Na prodaju se nudi Ŕest pogona Sloge, ukljuèujuæi i pravo na eksploataciju izvoriŔta Veluæa i proizvodnju vode Mivela.
SadaŔnji kapacitet izvora je 2,3 litara u sekundi s moguænoŔæu proŔirenja kapaciteta. U periodu od 2001. do 2006, proseèna realizacija vode Mirela iznosila je 4,4 miliona litara.
Preduzeæe "Nova Sloga" se bavi i primarnom poljoprivrednom proizvodnjom - gajenjem povræa, sadnog materijala, lekovitog i zaèinskog bilja, uzgojom stoke i živine, poseduje kvalitetnu i znaèajnu sirovinsku bazu u neposrednom okruženju i odlièno je strateŔki postavljeno u odnosu na glavne magistralne pravce i potroŔaèke centre u Srbiji.
Kao prednost kupovine tog preduzeæa navedeno je i da je proizvodnja vode jedna od potencijalno najprofitabilnijih delatnosti u Srbiji. Navedeno je i da je od 1999. do 2006. godine zabeležen rast realizacije prirodne mineralne vode po proseènoj godiŔnjoj stopi od 12 odsto, Ŕto nadmaŔuje globalni rast.
Uslov za uèesæe na tenderu za Slogu je da se potencijalni kupac bavi konzerviranjem ili preradom voæa i povræa u poslednje tri godine u kontinuitetu i da je ostvario poslovni prihod od najmanje deset miliona evra ili da se bavi proizvodnjom mineralne vode i da je ostvario poslovni prihod od deset miliona evra.
U sluèaju da je reè o finansijskom investitoru, on mora da raspolaže prihodom veæim od 40 miliona evra, a ako se radi o pojedinaènom investitoru on mora da raspolaže prihodima koji premaŔuju 20 miliona evra. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 12:50 am Naslov: |
|
|
Kao prvo, nadam se da Ʀe ovo biti OK prodaja!
Kao drugo, Innu jel možeŔ da ne otvaraŔ teme za svaku vest koju proèitaŔ na netu ili novinama? Ovo je si mogao da smestiŔ i u Info news! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 1:06 am Naslov: |
|
|
Ovo je prva tema koju sam otvorio. Drugo, Paci odma' skaèe kad mu tamo neko neŔto piŔe. Treæe, Ŕta fali novoj temi? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 1:10 am Naslov: |
|
|
Ne fali nista. Mivela rulez!!! ("Daj onu miLevu strukiranu" ) _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 2:20 am Naslov: |
|
|
neko ce ovde morati da mi posalje njihove akcije . I ja sam udarao temelje vode sa najvise mg iz Toboca... nepravedno premestene u Veluce.Lepljiva pratices taj tender,kontrolisaces g 17 + rukovodstvo i izvestavati me redovno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 9:43 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Lepljiva pratices taj tender,kontrolisaces g 17 + rukovodstvo i izvestavati me redovno! |
E pa sad.....da li bi bilo dobro da se ja umuvam tamo kako bih vajdila neŔto ili samo kao kreten da gledam sa strane?! _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Apr 01, 2008 11:11 am Naslov: |
|
|
Ne prozivajte izaslanika Bozijeg sa krunom Nemanjica  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Sre Apr 02, 2008 11:35 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | neko ce ovde morati da mi posalje njihove akcije . I ja sam udarao temelje vode sa najvise mg iz Toboca... nepravedno premestene u Veluce. |
Zato smo se i odvojili od MZ Veluce.
 _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Avg 30, 2008 3:39 pm Naslov: |
|
|
Рангиране понуде за предузеће "Нова слога" из Трстеника
Београд, 15. август 2008. године ā Агенција за приватизацију Републике Србије саопштила је да је тендерска комисија за предузеће за производњу, прераду и промет пољопривредних производа "Нова слога" д.о.о. из Трстеника једногласно одобрила резултате тендера и прихватила тендер-листу којом је "Фриком" а.д. из Београда проглашен за прворангираног понуђача.
У саопштењу се наводи да је на другој седници комисије, која је одржана јуче, презентована оцена понуда за куповину 70 одсто укупног капитала овог друштва, као и да је комисија прихватила тендер-листу.
Основни елементи понуде прворангираног понуђача ā Индустрије смрзнуте хране "Фриком" а.д. из Београда, јесу продајна цена за куповину предметног капитала у износу од 4.000.000 евра, инвестициони програм у вредности од 11.000.000 евра, као и безусловно прихватање минималних обавеза социјалног програма.
Основни елементи понуде предузећа "Делта аграр" д.о.о. из Београда, као другорангираног понуђача, јесу цена за куповину предметног капитала у износу од 3.300.000 евра, инвестициони програм у вредности од 5.000.000 евра, а понуђач је безусловно прихватио минималне обавезе социјалног програма.
Конзорцијум који чине "Универзал ТПМ" д.о.о. из Београда и "Плима М" а.д. из Крушевца као трећерангирани понуђач предложио је цену за куповину предметног капитала у износу од 1.010.000 евра, инвестициони програм у вредности од 6.130.000 евра, као и безусловно прихватање минималне обавезе социјалног програма.
Агенција за приватизацију и "Фриком" а.д. почеће преговоре ради закључења уговора о продаји капитала. Уколико преговори буду успешно окончани, Агенција ће у складу са роковима из члана 22 Уредбе о продаји капитала и имовине јавним тендером потписати уговор о продаји капитала са прворангираним понуђачем.
Тендерска комисија заседала је у следећем саставу: председник комисије и државни секретар у Министарству трговине и услуга, као представник из реда републичких органа, Љубиша Димитријевић и заменик председника комисије и помоћник министра у Министарству економије и регионалног развоја, као представник из реда републичких органа, Милан Јосиповић.
Чланови тендерске комисије били су: директор "Нове слоге", као представник субјекта приватизације, Горан Петковић и председник Самосталног синдиката овог предузећа, као представник репрезентативног синдиката субјекта приватизације, Градимир Словић.
http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=92343 _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Avg 31, 2008 11:36 am Naslov: |
|
|
Citat: | као представник репрезентативног синдиката субјекта приватизације, Градимир Словић.
|
Yeb'o radnike kad ih vodi ovaj covek. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Čet Okt 16, 2008 6:13 pm Naslov: |
|
|
Å to, bre, ko je taj lik?
Inaèe, Mivela prodata Frikomu, Ŕto æe reæi Hrvatima. Rumeni, Ŕta kažeŔ na to? Je l' ima Trstenik neku kintu od toga? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Okt 17, 2008 2:48 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Å to, bre, ko je taj lik? |
Hah pa, ne bih toliko na forumu o doticnom. Daj Boze da ima 4 razreda osnovne.
Citat: | Rumeni, Ŕta kažeŔ na to? |
Ajme meni.
Citat: | Je l' ima Trstenik neku kintu od toga? |
Verovatno ima...nisam upucen.
Jos uvek ne mogu da verujem da ko je prodao Mivelu. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sub Okt 18, 2008 12:01 am Naslov: |
|
|
Nova sloga iz Trstenika prodata kompaniji Frikom za 4000000e
http://www.priv.yu/pregled_preduzeca/prodato_d.php?id=20957 _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Okt 21, 2008 6:24 am Naslov: |
|
|
ko je Gradimir Slovic? Spartak iz Veluca , alfa i omega manufakture za pakovanje vode i sokova, dozivotni pred.sindikata iste.Ne smete zanijekati njegov ogroman doprinos da sada imamo ovu temu na forumu.Danas kad se mire DS i SPS bilo bi nekorektno ne setiti se i ko je nosio najvecu sliku naseg tada neupitnog vodje na mitinzima od Gazimestana do Usca.Svakako ja cu se rado odazvati na domjenke koje ce Grada pravit'u Miveli , dobar je to domacin! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|