Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 2:40 pm Naslov: Sta kad vas uhodi njegova bivsa? |
|
|
Imam ogroman problem. Nakon dve ipo veze i godinu dana zajednickog zivota uhodi nas njegova bivsa? Trazeci svaki moguci nacin da sazna njegov nov broj telefona, da se poveze sa ljudima sa kojima se druzimo i da mu se priblizi...dosavsi do stadijuma da meni preti fizickim nasiljem. A njemu, da me ostavi ili cu opet ja trpeti fizicko nasilje. Sta da joj radim?
Ali mi je stvarno potreban neki ozbiljni savet...jer sto se mene tice, suzdrzavam se da je nahvatam na ulici, uhvatim za kosu i dobro joj protrljam facu o prvu fasadu koja mi bude pod rukom.... sto i nije losa zamisao....
No, nego ajmo malo pametnije? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 2:48 pm Naslov: |
|
|
Tebe nije bilo odavno na forumu.
Mozda bi bilo najbolje da se vas dvoje (ti i tvoj decko) sastanete negde sa njom. Na taj nacin tvoj decko bi joj stavio do znanja da ne zeli da bude sa njom, a time i da prestane da te/ga proganja.
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 5:03 pm Naslov: |
|
|
Ovo Ŕto kaže Tojota. PoŔto ti preti fizièki, možda bi mogao i on sam da se naðe negde sa njom, na javnom mestu, naravno, i da joj objasni kakva je situacija. Ako prièa ne pomogne, onda batine, jbg. Ne znam da li je razumna i da li prièom može da se sredi. Moj drug je imao ribu koja mu je pretila da æe da ga leŔi od batina ako je ostavi. Jedva je uspeo da je se otrese.
Javi kako si proŔla. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 5:23 pm Naslov: |
|
|
ja mislim da glavnu ulogu u toj prici treba imati tvoj momak.
on to mora resiti sa njom,a ti nemoj da se mesas uopste. nemoj slucajno da upadas u raspravu izmedju njih.
ta riba je poremecena cim se tako ponasa, tako da nije neophodno da se ti jos vise kacis sa njom, jer ne znas sta je u stanju da uradi.
moj savet ti je da problem prepustis momku, jer on treba to da resi. ti si i onako nemocna tu.
ne dubi taj bes izmedju vas dve jer ces time samo pogorsati stvari.
ne treba ti jurnjava sa ludacima po ulici. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 5:43 pm Naslov: |
|
|
Ja, naprotiv, mislim da treba i ona da prisustvuje tome; i to, kako bi pokazala (toj), da joj je stalo do decka, i da zna sa kim ima posla!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 6:08 pm Naslov: |
|
|
nema ona nista sa tim, vec njen momak. ne mora zena preuzeti i ulogu siledzije u zivotu. treba ostati dostojanstvena.
ne verujem da znas kako je imati odnos takav sa ludacima. tu svadja i inat nece pomoci.
u ostalom, to je njegova bivsa i on ce joj najbolje objasniti, ona moze samo da zabrlja.
jok...nek se potuku ispred njega da mu pokazu koliko ga vole.
hebo te |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 6:20 pm Naslov: |
|
|
zaboravih da kazem da taj momak treba da da do znanja do cega mu je stalo, a ne katrin.
vidis da se i frik bori za njega. on treba da pokusa da iskljuci katrin iz price i da problem resi sam.
a ti mala, budi predostrozna dok sve ne prodje. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 7:44 pm Naslov: |
|
|
Ako tvoj decko ne zeli da bude sa njom, tu problema nema... Nek vas progoni, to ume da bude bas uzbudljivo. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 8:39 pm Naslov: |
|
|
hi hi hi
ovo je bilo pozitivno skroz!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 9:07 pm Naslov: |
|
|
live :: | nema ona nista sa tim, vec njen momak. ne mora zena preuzeti i ulogu siledzije u zivotu. treba ostati dostojanstvena.
ne verujem da znas kako je imati odnos takav sa ludacima. tu svadja i inat nece pomoci.
u ostalom, to je njegova bivsa i on ce joj najbolje objasniti, ona moze samo da zabrlja.
jok...nek se potuku ispred njega da mu pokazu koliko ga vole.
hebo te |
Nein, ja bih ipak sudelovao tome... cisto sigurnosti radi.
Mada to je samo moja paranoja  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pandora Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 25 Maj 2008 Poruke: 898
|
Poslao: Pon Jun 09, 2008 9:20 pm Naslov: |
|
|
Moje skromno misljenje je,da u slucaju otvorene pretnje,postoji zakonska regulativa. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 6:23 am Naslov: |
|
|
Ako riba nije losa ja predlazem integraciju Niko se jos nije pokajao ko je ziveo sa dve zene
(salim se naravno, nemam pojma...Najbolje je da cimas ove iz "My love story" ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 6:33 am Naslov: |
|
|
Bolje ove iz "Sve za ljubav", Jerry  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 8:18 am Naslov: |
|
|
Pokusala sam i da smirim i resim situaciju, tako sto smo je zvali i rekli ok, hajdemo na kafu da se ispricamo, da cujemo sta hoces i da resimo ovaj problem ali ni to nije pomoglo. Od tog trenutka su pocele pretnje upucene meni...tipa secicu ti prst po prst, reflektujem u svom mozgu kako se ova turpija zabada u tvoje oko, nacicu tvoju adresu i ubicu te...aaaaaaaaaaaaa... A ja kao zena kratkih zivaca bojim se da cu je negde sresti i dobro prebiti, u slucaju da ne ispizdim toliko i zaputim se njenoj kuci i zatrazim pomoc od njene majke, koja moze da joj pomogne i da je posalje psihijatru?
Sto se njega tice i on je pokusavao da je se otkaci, pricao sa njom, objasnjavao joj da ne treba da zove i td.
A sto se tice emisije Sve za ljubav, razmisljala sam da ih pozovem i da ih pitam ''Izvinite, da li hocete da obesite jednu Jevrejsku devojcicu koja je malo pukla s mozgom umesto mene, za moje oci i na moju dusu?'' |
|
Nazad na vrh |
|
 |
senka08 TS novinar

Pridruio: 31 Maj 2008 Poruke: 43
|
Poslao: Uto Jun 10, 2008 8:42 am Naslov: |
|
|
nisam bila u slicnoj situaciji...ali mislim da ti pomoc njenih roditelja nece pomoci,posto je ocito da devojka MORA da ima sta pozeli pa makar i tudje! razgovor sa tvojim deckom i dogovor moze puno da resi,zajedno ste jaci  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|