Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Rubi TS pro

Pridruio: 11 Jun 2008 Poruke: 7 Lokacija: Chairi-Trstenik
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 7:46 am Naslov: Zashto ye momcima wazhniyi sex od lyubawi? |
|
|
Izwolite pishite...  _________________ Kuchka sam, pa shta?! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rubi TS pro

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 7:48 am Naslov: |
|
|
Wazhno im ye samo da k a r a y u, posle te shutnu i hwale se da su k a r a l i! SWAKA CHAST IZUZECIMA!!! _________________ Kuchka sam, pa shta?! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rubi TS pro

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 7:50 am Naslov: |
|
|
Nemoy da se neko osetya uwredyenim, sorry! Pishite... Pusa _________________ Kuchka sam, pa shta?! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 8:40 am Naslov: |
|
|
jaoj ti si bas besna na nekog....
Mislim da je sex podjednako vazan i muskom i zenskom polu. Postoje ljudi koji nikad nisu osetili sta znaci biti zaljubljen i voleti nekog. Dok sa druge strane postoje ljudi koji su stvarno nesposobni za ljubav. Ja ne bih tako generalizovala stvari, kao muskarci ovo, a zene ovo drugo.... kad je istina da smo svi veoma slicni. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 9:03 am Naslov: |
|
|
Ustvari, sve je to deo naseg genetskog programiranja. Muskarcu je osnovni nagon da prosiri svoju DNK tako sto ce 'posejati svoje seme'. Sanse da ce ostaviti potomstvo eksponencijalno rastu sa svakom zenkom koju oplodi. Zbog toga je u muskarcevoj prirodi da ne razmislja kada dobije priliku.
Zene, sa druge strane, takodje bacaju akcenat na potomstvo, ali vise u smislu da ga stite posle rodjenja i da zele da njihova deca budu obezbedjena. Otuda vekovni pritisak na muskarce koji je poceo kao griza savesti pa napredovao kao ljubav i konacno brak - to je metod da zenka bude sigurna da ce njen muzjak ostati uz nju da se brine za nju i potomstvo.
Iz ovih razloga, takodje, muskarci i zene imaju razlicite reakcije na razlicite 'preljube' partnera. Muskarac ce se mnogo vise ljutiti ako je njegova zena spavala sa drugim covekom nego ako je samo imala romanticnu vezu, zbog toga sto takvi njeni izleti umanjuju sansu da ce ona doneti na svet njegovo dete. Zene znatno jace reaguju na 'romanticno neverstvo' i spremnije su da oproste cisti fizicki cin zato sto romanticna veza sa drugom zenom ugrozava mogucu podrsku od tog muskarca koja pripada njoj i njenom detetu. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 9:12 am Naslov: |
|
|
Pitam se da li citam tekst o musko- zenskim odnosima ili gledam naucnu emisiju na animal planet-u. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:13 am Naslov: |
|
|
Kako kome sestro. Mozda nekom pricinjava vece zadovoljstvo romanticna setnja ili slicno. Znam slucaj gde su se zabavljali preko godinu dana i da se veza rasturila a da sexa nije bilo ("gde si bio, sta si radio"by Rambo Amadeus) Meni je to bolest, preveliko pridavanje znacaja tom vecitom pitanju "Da li da....?" Odgovor je uvek DA jer kad me zatrpaju pod tresnjom(Grabovcani znaju o cemu pricam) onda je kasno za sve. Do tada....Kako odoleti ? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:38 am Naslov: |
|
|
Osnova svake veze je razmena telesnih tecnosti, pomirite se sa time!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:40 am Naslov: |
|
|
Tojo :: | Osnova svake veze je razmena telesnih tecnosti, pomirite se sa time!  |
Evo Tojo se upravo javlja iz Rekovca sa prakse  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:42 am Naslov: |
|
|
Jerry je covek koji opravdava moju teoriju; mada Mina ce mu uvek biti vas domasaja . Ona voli samo Japance. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:44 am Naslov: |
|
|
Rubi :: | Wazhno im ye samo da k a r a y u, posle te shutnu i hwale se da su k a r a l i! SWAKA CHAST IZUZECIMA!!! |
Sto mrzim kad neko pise W umesto v i Y umesto j... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:54 am Naslov: |
|
|
To je ta urbana net omladina.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 11:57 am Naslov: |
|
|
Rumenige :: | To je ta urbana net omladina.  |
Jasta! Ruse kalup tradicionalnog kucanja. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 12:03 pm Naslov: |
|
|
Tojo :: |
Jerry je covek koji opravdava moju teoriju; mada Mina ce mu uvek biti vas domasaja . Ona voli samo Japance. |
Hahahaha
Naucna neistina... Mina ne da voli, nego obozava germanofile, govorim iz licnog iskustva... Tojo  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Čet Jun 12, 2008 12:05 pm Naslov: |
|
|
Offtopic: