Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 3:44 pm Naslov: E-republik |
|
|
Ajmo, deco... Skinite se 5 minuts sa fejsbuka i posvetite malo vremena ovoj internet igri, narocito sad kad su nas ustashe na prevaru pridobile. Adresa www.erepublik.com , regujte se pa da povratimo kontrolu nad ne bas tako lepom nasom i zauzmemo lepu njihovu. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Uto Mar 24, 2009 3:53 pm Naslov: |
|
|
Idemo...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Ned Apr 12, 2009 8:54 pm Naslov: |
|
|
Nisam mogao izdrzat pritisak... Preselio sam se u Brandenburg...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Pon Apr 13, 2009 5:31 pm Naslov: |
|
|
Shane, nadji me, Marko Eric. Pa sta znam, nije lose, nego nas karashe Bugari i Hrvati.  _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pon Apr 13, 2009 7:30 pm Naslov: |
|
|
Ja sam upao u Sumadiju tacno kad je trebalo... Hrvati imaju vecinu u parlamentu, hrvat predsednik... Posle pet dana nam objavili rat... Ja sta cu, gde cu... U majku Nemacku... Radim na baustelu za 6 maraka dnevno...
Inace, ucestvovao sam na izborima, podrzao partijskog druga Lipeca, koji je neki neverovatno dokon covek, cim ima ovoliko vremena da se yebava sa e-Srbijom... Vidim sad, trazi da se svi preselimo u Sofiju... Procice jos vremena dok e-Srbija stane na noge... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Sep 04, 2009 6:56 pm Naslov: |
|
|
Igrica postaje sve zanimljivija i zanimljivija...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|