Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Da li igrate igre na sreƦu ? |
Da, ĆØesto |
|
0% |
[ 0 ] |
Ponekad, retko |
|
58% |
[ 7 ] |
Ne, nikad |
|
41% |
[ 5 ] |
|
Ukupno Glasova : 12 |
|
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Jul 06, 2008 11:30 pm Naslov: Jackpot ! |
|
|
Recimo da dobijete na nekoj lutriji jedno 5 miliona eura... Sta bi ste uradili sa tim parama !??? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Jul 06, 2008 11:56 pm Naslov: |
|
|
U svakom slucaju bih deo novca dao onima koji su najugrozeniji (molim da se seronje uzdrze glupih komentara)... Ni ono sto ostane nebih "sljoljao" na kola,stan,guci,armani,stani,bani,muda,sarma,tasnica,parfem nego bih sto pametnije ulozio... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 12:30 am Naslov: |
|
|
Da igram, a ne igram. Deo para bih ulozila u nekretnine i otisla na dugo dugo putovanje o kome mastam vec duze vreme. Verovatno bih pomogla i neki dom za nezbrinutu decu i usvojila onoliko dece koliko mi drzva dozvoli, ako bi mi dozvolila. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 6:35 am Naslov: |
|
|
Poceo bih da sljakam sa nekretninama jer to je najjaci posao na svetu. Naravno, jedan deo bih potrosio na telesna zadovoljstva i blud. Klasika  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Zarius TS novinar

Pridruio: 27 Jun 2008 Poruke: 57 Lokacija: Seliste
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 11:16 am Naslov: |
|
|
Potrosio bi ih za 2-3 dana na nekretnine i ulaganja "ozbiljno" |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Jul 07, 2008 2:58 pm Naslov: |
|
|
prvo bih izmirila sopstvene potrebe i potrebe porodice,onda bih deo ulozila u nekretnine, deo u planirani projekat, a ostalo bih potrosila na putovanja... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 12:59 am Naslov: |
|
|
Prvo bih obezbedila svoju porodicu,pa onda podelila siromasnima,deci bez roditelja,bolesnima bih dala za lecenje.
A onda bih se bacila u neki biznis sa naftom(kao Abramovic) Pocela bih mic po mic,dok ne postanem multi milionerka a onda ko zna gde bi mi bio kraj.  _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 1:42 am Naslov: |
|
|
Nije sve u parama, djeco... Vecina ljudi bi prodalo familiju za 1 000 000 dollara, a ja bih takvim ljudima zabranio da zive... _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 9:02 am Naslov: |
|
|
Evo, kad bih ja dobila na nekoj igri na sreæu, deo novca bih oroèila u stranoj banci (inostranstvu, tako kupujeŔ Ŕengen vizu) a ostatak potroŔila na putovanja.
off: aj lorde opusti se malo i maŔtaj!
end off _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
TaSHke TS<=>NS TS novinar

Pridruio: 18 Dec 2007 Poruke: 83 Lokacija: NS
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 9:32 am Naslov: |
|
|
...i tad je Cola odpevao: "ti zivis u oblacima mala.." pa, polako ljudi...prvo vi blago meni osvojite premiju na lutriju pa ce se razbacujemo sas nafta, gas, evrodizel,nekretnine.....a do tada...uzivajmo u plodovima rada!!!!
Zivio RAD!!
mada...nije lose otici na Kubu...kupiti koju plantazu.....dobra je kinta tu _________________ Ne treba ovaj život shvatati suviŔe ozbiljno kada ionako neæemo živi iz njega izaæi |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 12:26 pm Naslov: |
|
|
Pocela bih da se bavim nekretninama u Saudijskoj Arabiji
Salim se, ja i ne igram te igre na srecu, sve je to namestaljka. _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 3:26 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | U svakom slucaju bih deo novca dao onima koji su najugrozeniji (molim da se seronje uzdrze glupih komentara)... Ni ono sto ostane nebih "sljoljao" na kola,stan,guci,armani,stani,bani,muda,sarma,tasnica,parfem nego bih sto pametnije ulozio... |
Odusevila me tvoja skromnost....hehehehehe....
ne lupetaj.... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Uto Jul 08, 2008 3:27 pm Naslov: |
|
|
Da dobijem te pare,a necu nikad kupio bi pivaru... _________________ "One, two, Freddyās coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.ā |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|