Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Avg 04, 2008 4:33 pm Naslov: OI 2008 - Zajedno do Pekinga |
|
|
Srbija navija
Prvi put posle 1912. godine i Igara održanih u Stokholmu, sportisti iz naŔe zemlje æe nastupiti pod zastavom Srbije. Biæe to sjajna prilika da na najbolji naèin predstave zemlju, a mogu da raèunaju na veliku podrŔku navijaèa... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 12:53 pm Naslov: |
|
|
Krenulo je lepo... Nase odbojkasice pobedile Kazahstan sa 3:1 ! Samo napred... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 4:13 pm Naslov: |
|
|
Otvaranje je bilo vrlo lepo; odnosim se na onih 29 (vatromet) koraka, odlicno izvedenih! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 7:26 pm Naslov: |
|
|
Ja sam svrsio kada se zapalio plamen. Znaci, uradilu su ga extra. A one kocke sto se talasaju su me presekle. Kazu god dana su vedzbali za onu tacku. Ja sam mislio neka hidraulika, nisam mogao da verujem. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 8:26 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ja sam svrsio |
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

Pridruio: 15 Jul 2007 Poruke: 2900 Lokacija: Planeta Zemlja
|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 8:32 pm Naslov: |
|
|
Tojo :: | odnosim se na onih 29 (vatromet) koraka |
 _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Sub Avg 09, 2008 9:22 pm Naslov: |
|
|
Pa znas da su ispalili istovremeno vatromet i formirali oblik stopala u vazduhu ...29 takvih stopala su napravili. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pon Avg 11, 2008 3:25 pm Naslov: |
|
|
Ma svaka cast za to, nego bolje da kazes "Mislim na..." nego "Odnosim se na..." _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pon Avg 11, 2008 8:16 pm Naslov: |
|
|
Jelena JankoviƦ, Novak ĆokoviƦ i Janko TipsareviƦ plasirali su se u 2. kolo olimpijskog turnira u Pekingu. JankoviƦeva je savladala Karu Blek iz Zimbabvea, sa 2:0, a dva seta bila su dovoljna i ĆokoviƦu, protiv Amerikanca Robija Ćineprija, odnosno Janku TipsareviƦu protiv Davida Ferera iz Å panije. TipsareviƦ Ʀe se u drugom kolu sastati sa Olivijeom Rohusom iz Belgije, ĆokoviƦ Ʀe igrati sa Rajnerom Å itlerom iz NemaĆØke, dok se JankoviƦeva sastaje sa Alonom Bondarenko iz Ukrajine.
OdbojkaŔice Srbije zabeležile su drugu pobedu na olimpijskom turniru u Pekingu. Srbija je u drugoj rundi pobedila Alžir u tri seta - 25:14, 25:13, 25:13, za manje od sat igre. Tim trijumfom naŔ tim obezbedio je mesto u èetvrtfinalu, osim u sluèaju neverovatnog raspleta u nastavku prve faze, u kojoj æe igrati joŔ sa timovima Rusije, Italije i Brazila.
Srpski strelac Stevan PletikosiƦ osvojio je sedmo mesto u disciplini vazduÅ”na puÅ”ka 10 metara. PletikosiƦ je u finale uÅ”ao kao osmi, sa malim zaostatkom za rivalima, pa je posle Å”est serija držao ĆØetvrto mesto, ali mu je tada popustila koncentracija. Zlatnu medalju osvojio je Indijac Abinav Vindra, ispred Kineza Ćinan Žua. Bronzu je osvojio Finac Henri Hakinen, koji je vodio tokom celog takmiĆØenja, ali je poslednjim hicem pao sa prvog na treƦe mesto.
U utorak 12. avgusta Srbija æe na na Olimpijskim igrama u Pekingu imati predstavnike u Ŕest sportova: streljaŔtvu, muŔkoj odbojci, tenisu, rvanju, vaterpolu i plivanju. OdbojkaŔi Srbije od 8,30h igraju sa Brazilom u 2. kolu Grupe B, dok se vaterpolo reprezentacija od 9,20h sastaje sa Hrvatskom. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

|
Poslao: Uto Avg 12, 2008 8:58 am Naslov: |
|
|
Svaka cast Kita Jimi, ponosim se na njega; trebalo bi svi da se potrudimo i da postanemo Kita.  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Uto Avg 12, 2008 1:31 pm Naslov: |
|
|
Tojo :: | trebalo bi svi da se potrudimo i da postanemo Kita.  |
Nekima je vec poslo za rukom
Meni je krivo sto nisam odgledala utakmicu sa Obalom Slonovace... _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
nightwalker Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 22 Mar 2007 Poruke: 651 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Avg 13, 2008 12:15 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | A one kocke sto se talasaju su me presekle. Kazu god dana su vedzbali za onu tacku. Ja sam mislio neka hidraulika, nisam mogao da verujem. |
Tojo :: | onih 29 (vatromet) koraka, odlicno izvedenih! |
otvaranje je bilo strava, ja sam se naježila, nisam mogla da verujem Ŕta su uradili... stvarno je bilo odlièno, a i sama ideja- one world -one dream-- i kad su otvorili one kiŔobranèiæe sa fotkama dece koja se smeju i to iz celog sveta i onu sliku- slika tipiènog kineskog pejzaža koji su zavrŔili svi uèesnici i sve to.... stvarno je bilo odlièno....
i zato stvarno nije fora Ŕto ovi ratuju, to nije poenta Olimpijskih igara...
a Ŕlajmara i ja patimo, poŔto propuŔtamo veæimu stvari zbog obaveza,al Ŕta da se radi...  _________________ Yami ni madoishi awarena kage yo,
Hito wo kizutsuke otoshimete,
Tsumi ni oboreshi gou no karma,
Ippen, shindemiru? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 5:24 pm Naslov: |
|
|
I izgubi covek... Prosto neverovatan zadnji poen... Ali bio je ipak vrhunski tenis... Nadamo se trecem mestu i bronzi ! _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Genie Vesnik proleća

|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 6:05 pm Naslov: |
|
|
A Cavic najbrzi u polufinalu  _________________ be, was/were, been |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pet Avg 15, 2008 7:27 pm Naslov: |
|
|
Juce:
NaÅ” najbolji plivaĆØ Milorad ĆaviƦ osvojio je prvo mesto u devetoj grupi i ostvario novi rekord igara sa 50,76 sekundi.
ĆaviƦ je iza sebe ostavio najboljeg plivaĆØa danaÅ”njice, Majkla Felpsa, koji je zauzeo drugo mesto. Srpski plivaĆØ izjavio je kako se odliĆØno oseƦa i kako veruje da može da ostvari joÅ” bolji rezultat.
Danas:
Najbolji srpski plivaĆØ Milorad ĆaviƦ bio je najbrži u polufinalu trke na 100 metara delfin na Olimpijskim igrama.
ĆaviƦ je stazu preplivao za 50 sekundi i 92 stotinke, osvojio prvo mesto u drugoj polufinalnoj grupi i izborio najbolju, ĆØetvrtu stazu za finale. U petoj stazi plivaƦe Majkl Felps, koji je bio najbrži u prvom polufinalu, ostvarivÅ”i vreme 50,97. Finale je na programu u subotu rano ujutro po naÅ”em vremenu.
 _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|