Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sub Nov 15, 2008 8:00 pm Naslov: KUDA ZA NOVU GODINU?? |
|
|
jel ima neka ponuda, neshto, pricha li se o nechemu po gradu, vec je vreme da se razmislja o tome????  _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sub Nov 15, 2008 9:44 pm Naslov: |
|
|
Bioskop... Klasika... Ovde godine ludje nego ikad...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 1:13 am Naslov: |
|
|
Ako me neko trazi ove godine sam online. _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 2:53 am Naslov: |
|
|
Ja sam nasao super ponudu Grcka 6 dana 150e ali nemam drustvo.... Tako da ne znam gde cu _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 11:46 am Naslov: |
|
|
skiner_x :: | Ja sam nasao super ponudu Grcka 6 dana 150e ali nemam drustvo.... Tako da ne znam gde cu |
Gde si naŔao? Daj neki link ako ima. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 12:06 pm Naslov: |
|
|
i mene bas to interesuje. ostavi nam neki podatak u vezi te agencije.daj broj tel. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 12:21 pm Naslov: |
|
|
pacovdlak :: | Ako me neko trazi ove godine sam online. |
Opet???
Planiramo fino vece uz vince i tako to, ali... Nikad ne znas. Mozda me nesto zgazi do tad. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 1:18 pm Naslov: |
|
|
WoW (nalazis da je to idiotski od mene sto necu da se urokam ko shaban i da povracam po sebi i ostalima, nego cu da igram WoW? ne postujem misljenje ljudi koji to misle) _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Melez TS kompjuteras

Pridruio: 29 Sep 2008 Poruke: 159 Lokacija: + 661 postova
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 2:31 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | WoW (nalazis da je to idiotski od mene sto necu da se urokam ko shaban i da povracam po sebi i ostalima, nego cu da igram WoW? ne postujem misljenje ljudi koji to misle) |
Ne. Slazem se sa tobom, i ja cu da provedem novu godinu isto kao i ti. Samo ne za WoW-om, naravno. _________________ "It's a good day to express yourself
It's a nice day to raise hell as well"
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 2:46 pm Naslov: |
|
|
Zasto se preskace jos jedan praznik ?
Dan Republike 29 novembar , slucajno moj i Vuka Draskovica rodjendan.Dan masakra prasica i curki, zene posebno inspirasane za torte(makar 2) podvarak i sarma posle supe,a meze cist performans. Novu godinu kalendarsku je pobedila srpska nova godina,a da li znate koji je danas dan Republike ?
OK novu godinu , Boze zdravlja i lijepa vremena, planiramo da docekamo u Loznici i taj aranzman za petoro (10 ak dana) kosta oko 1650 eura. DZabe! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
pacovdlak Komesar

Pridruio: 26 Sep 2006 Poruke: 1691 Lokacija: Bresno Polje
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 4:53 pm Naslov: |
|
|
29. novembar je van konkurencije, nema potrebe komentaristai gde i kako ce da se proslavi. ))))))) _________________
  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 6:16 pm Naslov: |
|
|
Razmisljao sam- zasto ne bismo napravili neko okupljanje forumasa, radi doceka nove? Po principu- ko nema nista u planu/nije se odlucio, je dobrodosao. Ovo je samo predlog, mada deluje bolje od povracanja na kolegu/provodjenja noci na msn-u...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridruio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 11:44 pm Naslov: |
|
|
ove godine se ponovo aktivira faraon i pravi ekipa koja je proshle godine pravila u bioskopu, tako da se ja opredeljujem za tamo bez ikakvog razmishljanja.. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Ned Nov 16, 2008 11:57 pm Naslov: |
|
|
Ta informacija kruzi gradom... Ali, sa druge strane ja imam informacije od proverenih ljudi da se Faraon uopste ne izdaje (valjda nema sanitarnu dozvolu), tako sam cuo, mada to ne znaci da definitivno nece da pravi novak u Faraonu... A ekipa koja je prosle godine organizovala Bioskop plasira informacije da ce da organizuje u Faraonu zato sto ove godine nisu dobili saglasnost UO da opet organizuju u Bioskopu. . .
Ma bre, Bioskop Ćber Alles ! ! !  _________________ "SreƦno ti muÅ”ko, AƦime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Nov 17, 2008 7:41 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ali, sa druge strane ja imam informacije od proverenih ljudi da se Faraon uopste ne izdaje (valjda nema sanitarnu dozvolu), |
Ono svi po 10e pa ce da zavrsimo nesto Nista nastinu, sto bi rekao jedan moj stari poznanik.
Ja cu na jednom skrivenom mestu, pravom moravskom raritetu. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|