Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridružio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 4:49 pm Naslov: Pitajte direktora Direkcije |
|
|
Pitajte prvog èoveka Direkcije iz domena njegove firme.Pitajte sve što Vas interesuje i vrlo brzo æete dobiti odgovor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Dec 07, 2008 5:07 pm Naslov: |
|
|
Bili ste u Herceg novom pre dan dva. Zeleo sam da se upoznamo, popricamo no ono grozno olujno nevreme nas je omelo.Zivim u Herceg novom , rodjeni Trstenicanin pa sam pomislio da Vam treba mozda cuvar placa u Kumboru? Kako sada stoje stvari sa tim placem? Uknjizen , bez opterecenja?? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Uto Dec 09, 2008 4:42 pm Naslov: |
|
|
Kada ce se nastaviti rad na Karadjordjevoj ulici u Pejovcu??? Pocinjalo se nekoliko puta, obecavano je i vise jos od 1988, ali na terenu nije bilo rezultata.
Ove jeseni je asfaltiran jedan njen deo koji prolazi pored kuca, ali vecina stanovnika ulice koji zivi u zgradama koje se trenutno vode pod Zivadina Trifunovica i dalje nema asfalt. Zgrade su broj 13, 15, 17, 19, 21 i 23; svaka ima minimum dvadeset stanova, pa vi vidite koliko je to ljudi. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 8:07 am Naslov: |
|
|
Zasto se asfalt ispred moje kuce jednostavno raspao posle samo 4 godine?
(ili ajde ovako.....Koja je svrha povrsnih radova kojih je Trstenik prepun?) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridružio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 9:15 am Naslov: |
|
|
To ti se moj Jeri zove-seci usi krpi dupe-Malo popravimo tamo gde se raspada pa cekamo jedno godinu,dve pa posle Jovo nanovo.Sta bi oni radili da je sve do kraja zavrseno? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridružio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 7:57 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Zasto se asfalt ispred moje kuce jednostavno raspao posle samo 4 godine?
(ili ajde ovako.....Koja je svrha povrsnih radova kojih je Trstenik prepun?) |
Pa to trebas da pitas mene i moju nikogradnju . Nemojte odmah da napadate Mikija more je problema ispred njega i opstine koji trebaju da se rese, a tek su dosli na vlast, dajte im malo vremena da rade _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 8:16 pm Naslov: |
|
|
niko njima ne brani da rade
svaka cast predsedniku i direktoru komstana koji su vrlo predusretljivi
da li je neko obavestio direktora direkcije da ovde ima pitanja za njega
jedno pitanje nije goruce ali je aktuelno
kada ce poceti svecano ukrasavanje grada
koliko je meni poznato dosta toga je ostalo od prosle godine pa nisu u pitanju finansije
i jos jedno pitanje kada ce doci do zamena pregorelih sijalica ulicne rasvete u trsteniku _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 8:23 pm Naslov: |
|
|
Ukrasavanje grada pocinje sutra. Barem onaj deo koji sprovodi Kancelarija za malde. Direkcija nam je izasla u susret; podelila je neke parice iz budzeta za ukrasavanje sa nama tako da ce deo posla da odradi Kancelarija. A sto se njihovog dela tice, i mene zanima.
mira :: | kada ce doci do zamena pregorelih sijalica ulicne rasvete u trsteniku |
Svuda. I u Pejovcu treba da se postave jace sijalice, a na nekim mestima i da se zamene. _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridružio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 8:35 pm Naslov: |
|
|
od kad si ti direktor direkcije i kakve jace sijalice i za ove nema para postavljaju samo Na jer manje trose a daju zutu svetlost
a kad sam rekla trstenik mislila sam na opstinu _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Dec 10, 2008 10:17 pm Naslov: |
|
|
Citat: | Direkcija nam je izasla u susret; podelila je neke parice iz budzeta za ukrasavanje sa nama tako da ce deo posla da odradi Kancelarija |
kancelarija za mlade? možemo li malo više da saznamo o tome? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Dec 23, 2008 1:05 pm Naslov: Poturica gori od Turcina ;-) |
|
|
Aleksandar Pejèiæ :: | Pitajte prvog èoveka Direkcije iz domena njegove firme.Pitajte sve što Vas interesuje i vrlo brzo æete dobiti odgovor |
Cccc...Aco, Aco...partijski zadatak, a...? _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Aleksandar Pejèiæ TS novinar

Pridružio: 03 Dec 2008 Poruke: 99
|
Poslao: Sre Dec 24, 2008 11:52 pm Naslov: Re: Poturica gori od Turcina ;-) |
|
|
zvoncica :: | Aleksandar Pejèiæ :: | Pitajte prvog èoveka Direkcije iz domena njegove firme.Pitajte sve što Vas interesuje i vrlo brzo æete dobiti odgovor |
Cccc...Aco, Aco...partijski zadatak, a...? |
èitaj malo i druge poruke tj. naslove |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Èet Dec 25, 2008 10:45 am Naslov: |
|
|
Da li jos neko smatra da je skandal sto su promasene boje srpske trobojke(govorim o novogodisnjem osvetljenju grada)?
Da li je ono holandska zastava, zastava SRJ ili paragvajska? Hoce li neko snositi odgovornost za taj skandalozni propust? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Èet Dec 25, 2008 11:00 am Naslov: Re: Poturica gori od Turcina ;-) |
|
|
Aleksandar Pejèiæ :: | zvoncica :: | Aleksandar Pejèiæ :: | Pitajte prvog èoveka Direkcije iz domena njegove firme.Pitajte sve što Vas interesuje i vrlo brzo æete dobiti odgovor |
Cccc...Aco, Aco...partijski zadatak, a...? |
èitaj malo i druge poruke tj. naslove |
Malo me... prosvetlite, druže portparole DD_e...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

|
Poslao: Pet Dec 26, 2008 2:58 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Da li jos neko smatra da je skandal sto su promasene boje srpske trobojke(govorim o novogodisnjem osvetljenju grada)? |
Slazem se. Ako su vec hteli te boje, onda je trebalo u bojama nase trobojke. Mada, smatram da je trebalo da bude samo u jednoj boji, npr. beloj ili, eventualno, dvobojno. Ono mi se ne svidja.
Da se razumemo, svidja mi se ono na drvecu i to jako. Svidja mi se ona "jelka" na petlji na ulazu. Svaka cast!!! Sve je strava, sem one trobojke! Molim vas, sledeci put pazite!
Jerinenstadt :: | Da li je ono holandska zastava, zastava SRJ ili paragvajska? Hoce li neko snositi odgovornost za taj skandalozni propust? |
Douci lekciju ili vise gledaj Eurosport! Paragvajska ima grb na sredini, holandska je obrnuta. Ono je jugoslovenska prava!!! Una vera bandiera Iugoslava! _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|