Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
ww TS dopisnik

Pridružio: 04 Jan 2010 Poruke: 18 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 9:19 pm Naslov: pitajte direktora OS Miodrag Cajetinac Cajka |
|
|
pa pitajte a ja cu kasnije _________________ ASB71IBGD |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Feb 23, 2010 10:29 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav za sve bivse ucenike OS Cajka ! Ja sam u toj skoli proveo od 69 (u zgradi bivse poste do 70) do 77.Uciteljicu Nadu Obradovic bih posebno pozdravio, koja ans je divno ucila i vaspitavala.
Prvo pitanje je u vezi bazena. Jel on jos u funkciji , jel bio uopste u funkciji? Drugo , da li se odrzava ogledno dvoriste jesu li sacuvane i neke retke biljke koje su nekad zasadjene? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 7:13 am Naslov: |
|
|
Cajkinoj zelim da cestitam obelezavanje jubileja skole.
Ucinicemo sve da ovo bude jedna od poslednjih (ako ne i poslednja) godina proslava pod tim nazivom
Jedan je cika Jova Ducic  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Seljak Covek TS dopisnik

Pridružio: 19 Feb 2010 Poruke: 16
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 8:18 pm Naslov: |
|
|
sta? cajkina ce da menja ime? otkud to?  _________________ i tako dan za danom... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 9:34 pm Naslov: |
|
|
Verovatno na isti dan kad i FK Partizan postane FK Cetnik:) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 9:47 pm Naslov: |
|
|
sta fali Èajkinoj školi...
he... fk èetnik i fk kokarda _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 9:54 pm Naslov: |
|
|
miloche :: |
sta fali Èajkinoj školi...
he... fk èetnik i fk kokarda |
Pa jos na stadionu JNA:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Feb 24, 2010 11:36 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | he... fk èetnik i fk kokarda |
Kokarda mi je favorit!
A ima li neko ideju kako da dozovemo direktora Cajkine skole ovde? Hmmm... Valjalo bi to... Ako nista drugo, da se Shana na vreme informise... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Kleopatra TS novinar

Pridružio: 19 Feb 2010 Poruke: 77
|
Poslao: Èet Feb 25, 2010 1:19 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: | miloche :: | he... fk èetnik i fk kokarda |
Kokarda mi je favorit!
A ima li neko ideju kako da dozovemo direktora Cajkine skole ovde? Hmmm... Valjalo bi to... Ako nista drugo, da se Shana na vreme informise... | Evo ideje-Golub pismonosa,'najbrze','najjasnije' a i mora iz pristnjnosti da odgovori na ulozeni trud oko 'dresure' goluba,...osim ako nema nekog u rezervi za negativan odgovor  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Èet Feb 25, 2010 7:19 am Naslov: |
|
|
Seljak Covek :: | sta? cajkina ce da menja ime? otkud to?  |
Tiha voda breg roni. Ovog leta za to nece biti vremena ali cenim da se 20.Januar moze obeleziti odnosenjem 1.000 potpisa Komandantu Marku sa zahtevom za uklanjanje imena "druga Mice" iz ovolikog broja TS skola.
Evo sta je napisao neki "istoricar" na vikipediji....
U vreme kada su uslovi za voðenje oslobodilaèke borbe, u Srbiji, bili veoma teški, krajem 1941. i tokom 1942. godine(preciznije do dolaska Rusa 1944.godine), Èajka je organizovao i uspešno vodio razne akcije protiv okupatora(u nepoznatom delu ravnogorske Srbije).
Januara 1943. godine jedna èeta Rasinskog NOP odreda, pod njegovom komandom, je prešla Zapadnu Moravu i prebacila se na teritoriju Trstenièkog i Žièkog sreza(gonjena nekoliko dana od strane Gordiceve "Trstenicke" i unistena do poslednjeg u Stublu bez cetnickih gubitaka) sa zadatkom da razbije snage rasinskog èetnièkog korpusa. Èeta koja je brojala svega 40-ak boraca....(kakvi kraljevi ) itd, itd..... _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridružio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Èet Feb 25, 2010 4:15 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Seljak Covek :: | sta? cajkina ce da menja ime? otkud to?  |
Tiha voda breg roni. Ovog leta za to nece biti vremena ali cenim da se 20.Januar moze obeleziti odnosenjem 1.000 potpisa Komandantu Marku sa zahtevom za uklanjanje imena "druga Mice" iz ovolikog broja TS skola.
Evo sta je napisao neki "istoricar" na vikipediji....
U vreme kada su uslovi za voðenje oslobodilaèke borbe, u Srbiji, bili veoma teški, krajem 1941. i tokom 1942. godine(preciznije do dolaska Rusa 1944.godine), Èajka je organizovao i uspešno vodio razne akcije protiv okupatora(u nepoznatom delu ravnogorske Srbije).
Januara 1943. godine jedna èeta Rasinskog NOP odreda, pod njegovom komandom, je prešla Zapadnu Moravu i prebacila se na teritoriju Trstenièkog i Žièkog sreza(gonjena nekoliko dana od strane Gordiceve "Trstenicke" i unistena do poslednjeg u Stublu bez cetnickih gubitaka) sa zadatkom da razbije snage rasinskog èetnièkog korpusa. Èeta koja je brojala svega 40-ak boraca....(kakvi kraljevi ) itd, itd..... |
E pa kad iskotrljate kamenje i promenite Èajku, onda možete da preðete i na Živadina, 15.oktobar (promena dana osloboðenja Trstenika), pa Popinski borci u Banji (da se malo proširimo).... Od tih promena æe nam svima biti bolje. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 7:17 am Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: |
E pa kad iskotrljate kamenje i promenite Èajku, onda možete da preðete i na Živadina, 15.oktobar (promena dana osloboðenja Trstenika), pa Popinski borci u Banji (da se malo proširimo).... Od tih promena æe nam svima biti bolje. |
O hlebu trazi odgovor od drugih. Od mene ocekuj rad na obnovi vrednosti jedne drugacije Srbije a jedna od stavki ce svakako biti i "damnatio memoriae" komunistickog perioda idolopoklonstva. Cajka je jedna istorijska nula ovog grada i shodno tome cemo se i ponasati. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridružio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 10:14 am Naslov: |
|
|
Ne vidim razlog zasto bi se menjalo ime skole koja se zove tako vec toliko godina, u koju smo skolu onda mi isli!? Ne znam, meni je licno to glupa ideja, pa i da se na kraju krajeva i promeni naziv, to ce i zauvek da ostane "Cajkina".. _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 10:24 am Naslov: |
|
|
Gde ce bre da osnovna skola nosi naziv partizanskog desetara jbt ?
Bice isto Cajkina samo ce pisati OS "Jovan Ducic"  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Feb 26, 2010 10:33 am Naslov: |
|
|
Projektujem ..... OS Jovan Ducic - Cajka |