Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sub Nov 10, 2007 4:56 am Naslov: "Vratice se rode" - Nova serija na jew92 |
|
|
Sta mislite o ovoj seriji? Trenutno je emitovana samo jedna epizoda, ali i to je dovoljno da se kaze da je ovde neko ozbljno zasukao rukave. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grof Sef pogona

Pridruio: 18 Feb 2007 Poruke: 1011 Lokacija: Grabovac
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 4:45 pm Naslov: |
|
|
Ono shto sam video u prvoj epizodi je odlichno, vide ce mo shta ce dalje biti. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
coldman Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Feb 2007 Poruke: 960
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:32 pm Naslov: |
|
|
Aj nek neko pojasni o cemu se radi. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 5:59 pm Naslov: |
|
|
Kad se emituje??? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 6:02 pm Naslov: |
|
|
Svakog petka u 20 h _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 9:08 pm Naslov: |
|
|
Citat: | ŽANR - - Serija se po svemu razlikuje od drugih zato Å”to se ne povlaưuje ukusu gledaoca za kog se pretpostavlja da je primitivan i glup, veƦ veoma poÅ”tuje svoje gledaoce. Ona nastavlja tamo gde su stale serije popout āGrlom u jagode"- kaže Mirjana KaranoviƦ za ā24 sata".
Prièu o dvojici prijatelja, beogradskih luzera koji preživljavaju od danas do sutra, preprodajuæi kradenu robu sve dok se jednog dana sudbina ne umeŔa u njihov život, gledaæemo u 25 epizoda. Iznenadno nasledstvo koje dobija jedan od njih biæe prekretnica. Ekseru i Švabi se uèini da je na pomolu spas i da æe prodaja kuæe reŔiti sve njihove probleme, pre svega finansijske, jer su dužni vrlo opasnim ljudima. MeŔtani sela Baranda, u kojem se nepokretnost nalazi, pomisliæe da spas za njihove probleme dolazi u liku naŔa dva junaka koje doživljavaju kao poslovne ljude koji æe znati da preokrenu sumorne izglede zabitog vojvoðanskog sela. Meðusobna nerealna oèekivanja, sukob mentaliteta beogradskih mangupa i prefriganih seljana, izvor su mnogobrojnih komiènih zapleta.
- Ova prièa, žanrovski gledano, jeste tragikomedija. Tragikomedija sa naslagama nostalgije. To je, rekao bih, srpski žanr - rekao je scenarista Nikola Pejakoviæ.
Serija āVratiƦe se rode" pobudila je veliku pažnju televizija sa teritorije cele bivÅ”e Jugoslavije, a i Å”ireg, evropskog televizijskog prostora. Pregovori sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom privode se kraju, a u ozbiljnoj fazi dogovora je i prikazivanje serije u Makedoniji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji.
GlumaĆØka ekipa je impozantna. U glavnim ulogama su Nikola ĆuriĆØko i Dragan BjelogrliƦ, a tu su i Mirjana KaranoviƦ, Boris KomneniƦ, Goran RadakoviƦ, Srưan TodoroviƦ, Ljuba BandoviƦ, Mira Banjac, Vesna TrivaliƦ, Mirjana JokoviƦ i mnogi drugi. |
http://www.24sata.co.yu/show.php?id=15893
Gledala sam pevu epizodu i za moj ukus ima previŔe psovki. Ovako nije loŔe, imalo je par dobrih fora. Oèekujem da serija bude mnogo bolja u nastavku. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 9:22 pm Naslov: |
|
|
Hteli mi il' ne psovke su sastavni deo naseg zivota. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 9:53 pm Naslov: |
|
|
Totalno sam neobavestena. _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Ned Nov 11, 2007 11:38 pm Naslov: |
|
|
lord.trax :: | Hteli mi il' ne psovke su sastavni deo naseg zivota. |
Ma to je meni jasno, opsujem i ja masu puta i kad treba i kad ne treba ali 40% konverzacije svodilo se na psovke. U jednom momentu mi je stvarno zasmetalo. _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 10:35 am Naslov: |
|
|
Klasicna beogradska fora "Dodjes mi dve glave do ponedeljka ili cu ti yebati vuke". Deluje bolje od ostalih zato sto je od "Porodicnog blaga", "Premiera" i "Klinike" sve bolje. Ova prica se provlaci kroz sve filmove koji se snimaju u Srbiji poslednjih 10 godina tako da joj ne treba pridavati znacaj. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Pon Nov 12, 2007 10:41 am Naslov: |
|
|
Kad je scenarista Nikola Pejakovic, onda mora da valja.  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Ned Nov 18, 2007 6:12 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Klasicna beogradska fora "Dodjes mi dve glave do ponedeljka ili cu ti yebati vuke". Deluje bolje od ostalih zato sto je od "Porodicnog blaga", "Premiera" i "Klinike" sve bolje. Ova prica se provlaci kroz sve filmove koji se snimaju u Srbiji poslednjih 10 godina tako da joj ne treba pridavati znacaj. |
Da li æeŔ ti nekad o neèemu da se izraziŔ pohvalno? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

|
Poslao: Pon Nov 19, 2007 6:41 pm Naslov: |
|
|
Serija je odlicna. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
live kupačica

Pridruio: 03 Nov 2007 Poruke: 1364 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Pon Nov 19, 2007 7:37 pm Naslov: |
|
|
mracna kao i vecina.
nista sto nije vec vidjeno.
dobra glumacka ekipa.
reditelj rece da je to prica iz '93 god., a meni se cini da gledam seriju kad izadjem na ulicu. znaci da cetrnaest godina nismo makli. bagra isto radi. klasicna zivotna prica, ali smara vise. zasto ne odrade neku pozitivu, da nas predstave u nekom lepsem svetlu.
kusturica nas forsira kao cigane i ubice u filmovima ciji se naslovi vrti oko ljubavi, jedino je politika promovisana i srbi kao "slucajni" negativci
u njoj, ali to malo ko vidi, vecina komentara se svodi na to "jao, on je njega ubio, a on voli nju, pa su zajedno stradali zbog ljubavi..." dirljivo zar ne. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|