Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
machomen76 TS dopisnik

Pridruio: 06 Dec 2008 Poruke: 27 Lokacija: trstenik,spasojev Ŕljivak
|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 11:37 pm Naslov: centralno grejanje u trsteniku po stanovima i kuƦama |
|
|
Zanima me da li delite miŔljenje samnom jer ovo viŔe nema smisla!!!!!!!
Grejem nekih 80m2 imam centralno grejanje i meseèni raèun po novom oko 4000dini to nije neki problem iako je treæina moje plate,da mi je u kuæi 20 stepeni ali nije nego je 16C,i da ne prièamo da su Ŕtedeli grejanje jer su bili lepi topli dani a sada kada je stegao mraz ono strava,ukljuèujem peæ na struju stvarno nema smisla!A i to grejanje se iskljuèuje u 20h umesto u 21h,i sada kome ja plaæam bre 600eur godiŔnje ko koga bre ovde j....
iskreno baŔ mene briga da li ima mazauta ili nema ja sam ga poŔtano platio i oæu ga u kuæi ko ga nije platio neka ga iskljuèi hmgmh!!!!!!!  _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 11:44 pm Naslov: |
|
|
I dobrodoŔao na Forum...  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Pon Dec 29, 2008 11:47 pm Naslov: |
|
|
hvala bolje ve naŔao...... _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 5:17 am Naslov: |
|
|
Postavljas pitanje grejanja usred globalne krize!?
A i stan ti je dosta velik! Imas li odzak, proveri da li ti diktuju vrata, kakva ti je cirkulacija!? Ima da se ti sam dovoljno preispitas i nanerviras pre no uznemiris drugove iz energetike, komstana , SIZ a itd |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 9:47 am Naslov: |
|
|
Ŕta koga briga koliki je moj stan ako ja plaæam redovno grejanje a vra ta mi "diktuju",ali ne može proŔle godine da bude dobro na -10 a sada na -1 ne valja pa radijatori su mlaki ALO!!!!!!!!!!!!  _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 10:01 am Naslov: |
|
|
Ovo je zaista pitanje koje je odavno trebalo postaviti na forumu. Nadam se da Ʀe neko direktoru ovog JP dojaviti da je prozvan na forumu te da Ʀe nas udostojiti i odgovoriti na ovo veoma bitno pitanje.
Ovom prilikom pozdravljam u Pandoru zvanu"smrzavam se bre!!!"
@muŔkarèina
aj promeni avatar malo je zbunjujuƦe _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 10:33 am Naslov: |
|
|
Mislio sam da je ovo Mira.
Kupi jednu furunu da te Bog vidi! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 10:48 am Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Postavljas pitanje grejanja usred globalne krize!?
A i stan ti je dosta velik! Imas li odzak, proveri da li ti diktuju vrata, kakva ti je cirkulacija!? Ima da se ti sam dovoljno preispitas i nanerviras pre no uznemiris drugove iz energetike, komstana , SIZ a itd |
Kurtu i Murtu...?
Neverrrrrr...
A sad ozbiljno...jebe se njima za 65% krajnjih korisnika koji uredno izmiruju svoje obaveze...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Uto Dec 30, 2008 10:24 pm Naslov: |
|
|
drago mi je da se slažete ali danas sam opet popizzzzzzzzzz jedno je sigurno da æe sutra veèe kao i za badnje veèe biti najbolje grejanje u sezoni,a èekam da proðu praznici a onda piŔem peticiju za smanjenje cene grejanja za ceo grad a kada nas budu grejali po ceo dan onda æe im plaæamo!!!!! _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Dec 31, 2008 2:17 pm Naslov: |
|
|
maĆØomen:
avatar ti je kao mirin, pa osim ako nisi mira ne bi bilo loŔe da promeniŔ organ.
Ŕto se tièe petcije tu se, verujem, svi pridružujemo. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
machomen76 TS dopisnik

|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 10:13 pm Naslov: |
|
|
jel ima neko predlog kako da se pojavi bre ovaj direktor energetike ovdi na forumu ili je on na skijanju pa nama ovako ladno? _________________ Bože,daj mi smirenosti da prihvatim ono Ŕto ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim ono Ŕto mogu i mudrosti da to dvoje razlikujem! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 12:57 am Naslov: |
|
|
Nema od tog leba, Macho druze... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 8:54 am Naslov: |
|
|
Dechak bio na RTS1 2 januara u 6 23, sredjivali su vodu
Sad je na redu grejanje, resice i to al na b92:) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 12:21 pm Naslov: |
|
|
Ma kakvo grejanje,nije to bitno...bitno je da smo mi zivi i zdravi,ostalo je sve nebitna stvar  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
cuka Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 26 Mar 2006 Poruke: 980 Lokacija: Ćabar-varoÅ”
|
Poslao: Sub Jan 17, 2009 9:52 pm Naslov: |
|
|
Markos la Radovich :: | Ma kakvo grejanje,nije to bitno...bitno je da smo mi zivi i zdravi,ostalo je sve nebitna stvar  |
Živi jesmo,za sad a dal æe da bidnemo zdravi po ove zimotinje to je znak pitanja _________________ kad ti se prijatelj vine visoko,ne prilazi mu dok te ne potraži |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|