Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 10:24 am Naslov: SPC vs. B92 |
|
|
Radujem se sto je "nasa" najgledanija TV zajedno sa kompanijom koja stoji iza nje popila prvi veliki udarac
Zar je moguce da je neko od tih indijanaca mislio da moze tako lako da izadje na kraj sa institucijom koja je nadzivela tursku okupaciju, komunizam i sve udbaske koske?! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 1:52 pm Naslov: |
|
|
Bravo za naslov , cestite reci...iako ja nisam davao na b92 ni 2% sansi.
E sad sa novim vladikom Adnanom iz Zivinica B92 mozda popravi malo rejting |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 5:23 pm Naslov: |
|
|
a Ŕta se desilo? kakav udarac?
jerry: Citat: | institucijom koja je nadzivela tursku okupaciju, komunizam i sve udbaske koske?! |
zajedljivi pilat. spikin lajk a tru beliver. eeh. 1000 godina od prvog naŔeg sveca. neka te božiæna svetlost vodi do vaskrsa! _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Jan 06, 2009 11:17 pm Naslov: Re: SPC vs. B92 |
|
|
Jerinenstadt :: | Radujem se sto je "nasa" najgledanija TV zajedno sa kompanijom koja stoji iza nje popila prvi veliki udarac
Zar je moguce da je neko od tih indijanaca mislio da moze tako lako da izadje na kraj sa institucijom koja je nadzivela tursku okupaciju, komunizam i sve udbaske koske?! |
Å ta se desilo? Kad pomenu Udbu, je l' znate da neke vladike nazivaju poruĆØnicima? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Sre Jan 07, 2009 9:22 am Naslov: |
|
|
Jeri,sta se to desilo?  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 10:01 am Naslov: |
|
|
Pa ukljucili su se u izbor Patrijarha. Nisu lobirali javno za svog favorita udbasa ali su neke napali u njihovom maniru....Uglavnom izasli su povijena repa iz price.
Sto se mene tice, ja bih Atanasija Jevtica proglasio za Kralja a ne za Patrijarha! _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 6:54 pm Naslov: |
|
|
Ako je to onaj sa veèitom kragnom, onda imas moje pohvale... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Jan 08, 2009 11:18 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Pa ukljucili su se u izbor Patrijarha. Nisu lobirali javno za svog favorita udbasa ali su neke napali u njihovom maniru....Uglavnom izasli su povijena repa iz price.
Sto se mene tice, ja bih Atanasija Jevtica proglasio za Kralja a ne za Patrijarha! |
Sloga. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Tojo Dusan Basta

Pridruio: 08 Apr 2008 Poruke: 2359
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 11:29 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Ako je to onaj sa veĆØitom kragnom, onda imas moje pohvale... |
Cini mi se da mu nesto fali vratu, bre. Imao sam prilike da ga cujem, vise puta, nekako je neozbiljan, ali mudrosti mu je na pretek. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Markos la Radovich TS novinar

Pridruio: 06 Jan 2009 Poruke: 76 Lokacija: Beljici
|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 2:58 pm Naslov: |
|
|
Njegova snaga je u kragni  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 10:43 pm Naslov: |
|
|
Oprosti na sumnji, da ne mislis na Episkopa Atanasija Rakitu( neko je ovde dodao onaj ''neozbiljni'')?Elem Episkop Atanasije Rakita je puno radio za Bozic( da ova deca lakse svate)a genijalni Atanasije Jevtic se sasvim povukao iz javnog zivota pre par godina zbog teske povrede kicme (vrata) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Pet Jan 09, 2009 11:52 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Pa ukljucili su se u izbor Patrijarha. Nisu lobirali javno za svog favorita udbasa ali su neke napali u njihovom maniru....Uglavnom izasli su povijena repa iz price.
Sto se mene tice, ja bih Atanasija Jevtica proglasio za Kralja a ne za Patrijarha! |
Amfilohije? 100 puta sam ti rekao da ne gledam TV, daj malo detalja. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 12:14 pm Naslov: |
|
|
Dejan_Ig :: | Oprosti na sumnji, da ne mislis na Episkopa Atanasija Rakitu |
Veoma jasno sam napisao o kome se radi  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 7:44 pm Naslov: |
|
|
Pleonirao si mi ,tak da ti verujem!
Malisha me zbunio sa onim ''neozbiljan'' zbog osmeha Atanasija (Rakite)Atanasije Jevtic je mudar covek ali narusenog zdravlja pa se i njemu kao i ispisnicima mu Amfilohiju i Lavrentiju spocitavaju godine kao prepreka za Pavlova naslednika. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 9:59 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Jerinenstadt :: | Pa ukljucili su se u izbor Patrijarha. Nisu lobirali javno za svog favorita udbasa ali su neke napali u njihovom maniru....Uglavnom izasli su povijena repa iz price.
Amfilohije? 100 puta sam ti rekao da ne gledam TV, daj malo detalja. |
I ko na kraju bi udbaÅ”? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|