Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Uto Jan 27, 2009 10:15 pm Naslov: Nip/Tuck ili Rezi me |
|
|
Evo mene opet blago meni opet ja.
Moze li neko ko je zainteresovan za ovu seriju da mi pomogne sa prevodima ili da mi prosledi prevode ili da mi posalje neki link ili bilo sta?
Hvala! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
katrin TS kolovodja

Pridruio: 04 Okt 2007 Poruke: 347 Lokacija: ts-bg
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 8:24 pm Naslov: |
|
|
hvala, ali mi trebaju na srpskom ili eventualno hrvatskom... pokusala sam sve ove sajtove i pratim redovno... mislila sam ako je neko zainteresovan i vec ima.
ja sam verovatno jedina osoba koja se nije nalozila na plasticne hirurge, samo volim da gledam kako seckaju ljude  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 10:35 pm Naslov: |
|
|
nisi jedina  _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Sre Jan 28, 2009 11:41 pm Naslov: |
|
|
Onda preporucujem bolestan, zanrovski nedefinisan film Aftermath.  _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jan 29, 2009 8:02 am Naslov: |
|
|
katrin :: |
samo volim da gledam kako seckaju ljude  |
A nisi kao primetila detalj da u svakoj epizodi od sat vremena ima 45 minuta grubog sexa ? Sram te bilo, ovde se deca igraju. _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Uto Feb 10, 2009 1:48 pm Naslov: Re: Nip/Tuck ili Rezi me |
|
|
katrin :: | Moze li neko ko je zainteresovan za ovu seriju da mi pomogne sa prevodima ili da mi prosledi prevode ili da mi posalje neki link ili bilo sta?
|
Je l' ti ovde dolaziŔ samo kad ti neŔto treba? Stavite u bookmarks ovaj sajt koji je Miloche ostavio.
1 moj drug reèe za ovu seriju: bolje da promene naziv u Yebi me. 50% vremena otpada na scene sexa, kao Ŕto je ovaj zaostali Grabovèanin primetio. Al' kad režu, onda mu yebu kevu. Sve u svemu, niŔta posebno. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridruio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Sre Mar 25, 2009 7:57 pm Naslov: Re: Nip/Tuck ili Rezi me |
|
|
Innuendo :: | katrin :: | Moze li neko ko je zainteresovan za ovu seriju da mi pomogne sa prevodima ili da mi prosledi prevode ili da mi posalje neki link ili bilo sta?
|
Je l' ti ovde dolaziŔ samo kad ti neŔto treba? Stavite u bookmarks ovaj sajt koji je Miloche ostavio.
1 moj drug reèe za ovu seriju: bolje da promene naziv u Yebi me. 50% vremena otpada na scene sexa, kao Ŕto je ovaj zaostali Grabovèanin primetio. Al' kad režu, onda mu yebu kevu. Sve u svemu, niŔta posebno. |
Nip/Fuck, a...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Mar 25, 2009 9:27 pm Naslov: |
|
|
To je neko pogresio u pisanju... Ocito. F, T... Slicna stvar... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|